Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #35

Een jarige deze week! Dus vol met cadeautjes, taart en slingers. Een week waar we vooral genieten van de zon en een nieuw nichtje!

Maandag

Vandaag heb ik vooral mij bezig gehouden met het uitzoeken van de Playmobil. We zijn druk bezig dit te verkopen en het uitzoeken vergt enorm veel tijd!

Het weer was niet echt prettig, dus binnen blijven vond ik niet zo erg. ( boodschappen heb ik uiteraard wel gedaan ).

Andries moest hockeytraining geven bij het team van Amy, door de storm was dat een pittige training, haha.

Dinsdag

Ondanks de harde wind gingen wij toch braaf op de fiets!

Wel met regenbroek want het was niet helemaal droog.

In de ochtend kwam mijn vaders vriend verder klussen en ging ik halverwege de dag Thomas oppikken van school ivm logopedie.

En daar kreeg ik een leuk lijstje met vragen die je je kind kan stellen als hij/zij uit school komt.

Is echt de moeite waard om eens te doen!

Uit school konden we met Amy naar de orthodontist, die kreeg elastiekjes. Brings back memories!

In de avond keken Andries en ik naar Netflix, heerlijk ontspannen!

Woensdag

Vandaag leuk nieuws! Mijn schoonzusje is vanmorgen bevallen van een prachtige dochter. Dus Amy, Fenna en Thomas hebben er een nichtje bij.

Kijk eens wat een droppie! Lieve Mirjam, welkom in de familie!

We hadden plannen om vandaag na het krantjes lopen meteen op kraamvisite te gaan. Helaas moest mijn schoonzusje naar het ziekenhuis voor een bloedtransfusie, nog even geduld dus.

In de avond ging ik nog naar judo met Thomas. Daar mocht hij uitdelen, glimlach van oor tot oor! Andries moest in de avond zelf hockeyen, dus ik besloot heerlijk voor de buis te hangen.

Donderdag

Net op tijd gespot voor we de deur uitgingen om naar school te gaan, haha.

Ik kreeg ook nog hele leuk post vandaag!

En zelf kon ik eindelijk, na zeer lang Marktplaats speurwerk, Smoky Poppy ophalen bij het afhaalpunt!

Ik moest ook alvast het uitdeel-gebeuren van Thomas klaarmaken voor morgen. Totaal inspiratieloos, maar met het geluk dat Thomas hier dolblij mee was, is dit het geworden.

Andries moest in de avond de meiden weer trainen met hockey, ik deed met Thomas een spelletje en ging op tijd naar bed. Morgen drukke dag!

Vrijdag

Thomas is jarig!! Yeah! In de ochtend, voor school, kreeg hij zijn cadeautjes.

En de cadeautjes bestonden voornamelijk uit Lego, Lego en nog eens Lego. Haha

Terwijl de kids op school waren kwam mijn vaders vriend weer klussen en het wordt steeds mooier! Zeker als er straks een likje verf op zit.

Uit school kwam er allemaal visite. Thomas werd ontzettend verwend! Hij moest na het eten meteen naar zwemles en ook daar werd voor hem gezongen. Eenmaal thuis mocht hij nog even opblijven, kon hij nog even met zijn Lego spelen.

Het was een mooie dag!

Zaterdag

We konden deze zaterdag heerlijk beginnen met luieren aangezien de meiden pas in de middag naar hockey moesten. Thomas begon meteen weer waar hij gisteren gebleven was. 😉

Ik kan zo uren naar hem kijken als hij heel secuur de meest ingewikkelde dingen in elkaar zet.

Daarna ging ik met Fenna even naar buiten om wat foto’s te schieten van mijn nieuwe Tante Betsy jurkje, zo blij mee!

Daarna gingen we naar Rijswijk waar de D1 ( Fenna ) moest spelen. Amy mocht invallen, dus beide dochters tegelijkertijd in 1 wedstrijd.

Eerst even inspelen in het zonnetje. Geen straf!

Mijn vader en (bonus)moeder kwamen gezellig kijken en de meiden wonnen met 1-0. Daarna meteen door naar Rotterdam waar Amy met haar eigen team moest spelen. Thomas vond dit niet heel erg leuk, maar besloot uiteindelijk maar te genieten 😉

Jammer genoeg verloren, maar het zonnetje maakte een hoop goed. Eenmaal thuis kon ik mijn ogen niet meer open houden ( was ook al over zessen ) en ik besloot even een tukkie op bed te doen. Rond 8 uur maakte Thomas mij wakker met een kusje en “welterusten mama”. Hij ging naar bed, en kwam mij lief een knuffel brengen. Eigenlijk had ik nog wel willen blijven liggen, maar ik moest nog een kwarktaart voor zondag maken. Daar heb ik nog een beetje energie voor weten te vinden, maar de rest van de avond heb ik een beetje bank gehangen en niet veel gedaan.

Zondag

In de ochtend ging ik met Amy en Thomas naar de kerk. Dit was wel even pittig door het uurtje minder slapen merkte ik. Gek dat 1 uurtje toch zo’n impact kan hebben! Ik draaide crèche in Thomas’ groep en Amy hielp mee. Dat vond Thomas natuurlijk fantastisch. Hij mocht ook nog uitdelen, het kon niet meer stuk voor Thomas. 😉

Eenmaal thuis ging ik nog even boven aan de was. Beneden was gelukkig helemaal opgeruimd door Andries en Fenna. Vandaag vierden we namelijk Thomas’ verjaardag voor de Janbroers kant. Ook mijn moeder kwam gezellig mee.

Thomas is gigantisch verwend. Hij heeft ontzettend veel lego gekregen en heeft in de middag nog heerlijk zitten bouwen. Hij zet zo een ingewikkeld ninja vliegtuig in elkaar. 😉

En toen alle visite weg was plofte ik op de bank. Ik ben gesloopt. Ook door het nieuws dat mijn opa slecht ligt, alle drukte van Thomas’ verjaardag en drukte in mijn hoofd ( momenteel een hoop dingen te regelen mbt logopedie, orthodontist, podoloog etc ) voel ik dat mijn lichaam even een seintje geeft dat ik even rustig aan moet doen. Daarom besloot ik het event voor maandag af te zeggen. Andries heeft ook avonddienst, dus ik moet ook op tijd op school zijn, en dan vrijwel meteen door naar hockey…….dat is gewoon teveel. Soms moet je keuzes maken. Ik keek in de avond met Andries nog een aflevering Designated Survivor en dook daarna lekker in bed. Slapen!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Jouvence

  Nog gefeliciteerd met Thomas z´n verjaardag! Ik snap dat je gesloopt bent na zo’n drukke week. xx

  maart 27, 2017 at 14:44
 • Reply Gerdi

  Wat een heerlijke week! En dan is het ineens niet meer vervelend om langs een sportveld te staan he;)
  Gerdi onlangs geplaatst…Meekijken met Gerdi #12 | Voorjaar, werken & een dagje weg!My Profile

  maart 27, 2017 at 15:26
 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd 😉

  maart 28, 2017 at 20:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge