Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #36

Thomas’ kinderfeestje, op bezoek bij mijn zieke 98 jarige opa en mijn blog bestaat 1 jaar! Het was weer een drukke week!

Maandag

Eigenlijk zou ik vandaag naar de Beauty Trade beurs gaan in Utrecht op uitnodiging van Utsukusy. Maar omdat ik even een stapje terug moet doen, omdat ik mijzelf anders iets teveel voorbij loop heb ik dat even gelaten. In plaats daarvan gingen Andries en ik ( hij had avonddienst deze week ) samen rustig op kraamvisite bij mijn schoonzusje.

Kijk eens wat een klein popje die Mirjam. Wat een schatje! ( ik was trouwens helemaal heppie de peppie in mijn nieuwe Tante Betsy jurkje! )

Kijk nou wat een lief beestje ik op mijn been mee heb genomen. Lente is in de lucht!

Uit school ging Thomas meteen weer aan de Lego. Heerlijk om te zien hoe hij geniet van al zijn cadeautjes.

In de avond haalde ik de meiden op uit hockey, heerlijk nog dat avondzonnetje. ( Oh ik móet echt wat kilootjes kwijt weer, wat een bolle toet heb ik, blègh! ).

Dinsdag

Vandaag weer een beetje een race dag. In de vroege middag pikte ik Fenna op van school om naar de orthodontist te gaan. We dachten dat ze alleen foto’s moest maken, maar ze moest ook meteen gips happen. Spannend!

Daarna bracht ik Fenna weer naar school en ontving ik wat gave pakketjes!

Ideaal! Zonnenbrand komt altijd van pas. De zelfbruiner ga ik snel testen op mijn benen.

En met 3 kids is wasmiddel altijd handig. Het merk Seepje komt binnenkort als review op mijn blog

Deze jurk kocht ik van mijn cadeaubon. Super blij mee!

Zelf droeg ik mijn nieuwe Zippie! ( Outfit Post )

Uit school had Thomas zijn feestje. Monkey Town!

Fenna ging ook mee, wat echt super was! Zij speelde verstoppertje en tikkertje met de jochies totdat ze erbij neerviel. Door het mooie weer buiten hadden wij Monkey Town ook voor onszelf. Super deluxe! Ik was in de avond wel helemaal gesloopt en dook lekker op tijd mijn bedje in.

Woensdag

In de ochtend ging ik eerst met Fenna naar de podotherapeut, zo’n voetendokter noem ik het maar. Ik was daar al een keertje met haar geweest, maar de pijn neemt niet af. Nu krijgt ze zooltjes. Hopelijk gaat het dan beter.

Ook werden er weer krantjes bezorgd. Dit keer met 2 extra “items”. Dit was wel even jammer want Fenna en ik moesten zelf gaan bezorgen zonder Amy ivm school.

Er zaten Jantje Beton zakjes bij, echt super lastig om in de brievenbussen te deponeren, haha. ( Fenna is hierin nog niet zo behendig ). Met als gevolg dat we 2,5 uur erover deden!!! Ik was gesloopt nadien. ( en voelde mij vies, blegh. De inkt van die krantjes geeft zo af! ). Ik besloot daarom judo een keertje over te slaan.

Wow, en kijk eens wat ik ontving! Nieuwe Zoo Adventure laarzen! Ook in de seizoenen die gaan komen kan je deze laarzen prima dragen! Ik zie mijzelf in de zomer al op de camping lopen als je een regenachtige dag hebt. Heerlijk! Wat een toffe kleur is dit. Binnenkort een uitgebreide review online.

Donderdag

Vandaag was emotioneel toch best een heftige dag. Maar dit merkte ik pas later in de avond eigenlijk. Mijn opa, die al een prachtige leeftijd heeft van 98 jaar, gaat momenteel heel slecht. Hij woont nog samen met mijn oma in een verzorgings tehuis. Hij wordt in april 99 en eind april zijn ze 75 jaar getrouwd. Helaas gaat het slecht met hem. Hij herkend niemand meer, eet amper meer en zijn lichaam lijkt ‘op ‘ te zijn. In de ochtend ging ik met mijn broer langs bij hem. Mijn moeder was er ook. Ik maakte deze foto van haar, als jongste kind van de 9. Ik vond het zo’n ontroerende foto.

Op het moment dat ik er was vond ik het niet eng ofzo. Eigenlijk schrok ik ook niet echt. Al was zijn toestand de laatste keer dat ik hem zag zó ontzettend anders. Pas later op de dag kreeg ik hoofdpijn en voelde ik mij ontzettend droevig.

Na het bezoek gingen mijn broer en ik nog even lunchen samen met mijn moeder en stiefvader. Super leuke tent in Den Haag bij de Binckhorst!

Ik bestelde dit heerlijke broodje!

Tentje heet trouwens Mama Kelly, aanrader!

Gelijk door haalde ik de kids uit school en gingen we naar huis. Ik voelde al hoofdpijn opkomen, maar ik moest nog met Fenna naar hockey. Amy was niet helemaal fit en had nog flink wat huiswerk, die bleef dus thuis. Het was stralend weer dus ik genoot in het zonnetje tijdens de training, en Thomas kwam een vriendje tegen en speelde daar even mee.

Niet verrassend dat ik vroeg naar bed ging. Ik was gesloopt door de emoties die onbewust toch door mij heen gingen.

Vrijdag

Vandaag werkte ik ontzettend veel aan mijn blog. Heerlijk qua afleiding. Ik ben daardoor vergeten echt foto’s te maken. Wel kreeg ik nog 2 gave pakketjes binnen!

Zo gaaf deze gympies van Woden! Ideaal voor het prachtige weer van dit moment. Hier ben ik zo ontzettend blij mee!

In de avond ging ik nog naar zwemles en keek ik met de meisjes de Voice Kids. Daarna lekker onder de wol.

Zaterdag

In de ochtend konden we een beetje rustig aan doen. Om 11 uur moesten we bij hockey zijn. Ik moest bardienst draaien, dat vond ik niet zo heel erg want het was guur en nat buiten. Fenna moest aansluitend spelen, dus we waren flink wat uurtjes op de club.

Daarna door naar huis, meiden douchen en hup in de auto. We gingen naar Mijdrecht weer op kraamvisite. De kids hadden hun nichtje nog niet gezien, dus wij gingen weer gezellig babietje kijken.

Wat een klein droppie hè? Echt zo schattig! We bleven daar een patatje eten en daarna gingen de kids nog even met Norah voetballen op het veldje.

In de avond gingen de kids niet al te laat naar bed zodat Andries en ik een aflevering Designated Survivor kijken. Heerlijk ontspannen avondje!

Zondag

Ik mocht vandaag uitslapen. Ik had het zó nodig merkte ik, dus ik sliep tot half 11!! Dat is echt een record voor mij. Beneden was Thomas lekker aan het lego spelen met Andries en de meiden waren een beetje aan het tv kijken.

Andries moest om 12 uur weg om zelf te hockeyen, wij gingen naar Leidsenhage op pad voor zomerschoenen voor Amy. En dat is best een opgave met maat 42-43.

Deze werden het toch niet. Al vond ik ze wel erg leuk staan!

Uiteindelijk werden het deze Adidas schoenen voor Amy. Ze weten wel wat ze uitzoeken die meiden van mij 😉

Daarna aten we nog even een ijsje, want het weer was echt zalig!

Voor Fenna haar werkstuk hebben we gouden papiertjes nodig om Toetanchamon te maken. Tja, gewoon bonus dat je dan nog lekkere chocolaatjes erbij krijgt. haha.

Thuis moest Amy zich snel omkleden, die had een oefenwedstrijd in de middag. We gingen er met z’n allen heen, heerlijk in het zonnetje! Wat een zalige middag zo buiten.

Eenmaal thuis snel eten en daarna allemaal languit op de bank. Heerlijk ontspannen.

Hoe was jullie week?

LIefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Carola

  Hoi ik zie je altijd bij Susans blog. Wat schrijf jij ook leuk! En krijg je al die pakketjes omdat je zo leuk blogt? Wat gaaf! Heerlijk om al die foto’s te zien, mijn oudste van Bijna-Tien volgt heel graag. Dan hoor ik nogal eens: “goh, dat hij dat van jou mag, internet is gevaarlijk enzo”.
  Thanks

  april 3, 2017 at 10:01
 • Reply Lieke

  Drukke week Hilde maar zie ook een aantal leuke dingen voorbij komen. De Tante Betsy jurkjes staan je echt heel leuk!
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #13 | Vriendinnen weekend, lente schoonmaak en gezakt zijnMy Profile

  april 3, 2017 at 11:37
 • Reply Mariëlle

  Wat een drukke week heb jij gehad! Wat naar om te lezen dat het zo slecht gaat met je opa. Ik hoop van harte dat hij nog 99 mag worden EN zijn jubileum van 75 jaar getrouwd…
  Ik vraag mij ook af hoe jij toch steeds aan die gave pakketjes komt? Super leuk om iedere keer weer te zien en te lezen. Ik reageer niet altijd, maar geniet wel van je stukjes.
  Een hele fijne, nieuwe week gewenst!

  Liefs,
  Marielle

  april 3, 2017 at 11:53
 • Reply chucky1012

  Je had mooie producten etc. ontvangen!
  Ik ben zo benieuwd naar de zonnebrandcreme etc..
  Mooie shoes en prachtige boots.

  Ik wens jullie heel veel sterkte…..

  april 3, 2017 at 13:07
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wow lieverd wat ben je heerlijk verwend deze week! Gaaf hoor al die mooie produkten die je mag reviewen, je hebt het er maar druk mee. Oh deze gave Woden sneakers kwam ik ook pas online tegen en hoop ook zo dat ik ze mag reviewen, ze zouden prachtig staan onder mijn Tante Betsy outfits. Als zou ik voor een paar zwarte gaan of oud roze of blauwe…zag dat ze veel mooierds hebben.
  En oh wat lief van ZOO Adventure dat je nog een paar gesponsord kreeg, ze zijn zo gaaf hè en het is alsof je op sloffen loopt, ik ben er enorm blij mee.
  Ik geef je een paar dikke virtuele knuffels! Zorg maar goed voor jezelf lieverd, het is ook allemaal niet niks en ook al is je opa flink op leeftijd toch doet dat verdriet als hij zo achteruit gaat. Dikke knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…My Tante Betsy songbird dressMy Profile

  april 3, 2017 at 13:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge