Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #44

Zomerse temperaturen, de meisjes op kamp en Thomas trok zelf zijn eerste losse tandje eruit! Kijken jullie weer mee naar mijn weekly diary?

Maandag

Thomas heeft soms nog de neiging om midden in de nacht bij ons in bed te kruipen. Meestal word ik dan erg vroeg wakker wanneer ik bijna mijn buit uit rol. Zoals jullie zien houdt hij niet heel veel rekening met mijn slaapcomfort….bummer!

Andries was vandaag jarig, 33 jaar! In de middag kwam er visite van mijn kant. Gezellig even bakkie doen en stukje taart eten. Verder vierde hij het niet echt, Amy en Fenna moesten ook gewoon naar hockey.

Dinsdag

Thomas bleef vandaag thuis. Hij begint alweer erge last van zonneallergie te krijgen, dus een dagje binnen leek mij verstandig. Ondertussen moest ik met Amy naar de ortho, heen ging goed, maar op de terugweg stond alles vast! Bleek dat er matrixborden een wegafsluiting aangaven die er helemaal niet was! Maar al het verkeer werd dus naar dezelfde weg gestuurd. We hebben er een uur over gedaan om thuis te komen!! ( wat normaal 5-10 minuten duurt ).

Andries moest avonddienst werken, dus ik ging met de meiden mee naar de looptraining. Amy had er al erg veel zin in zoals jullie kunnen zien, haha

Maar de meiden hebben het fantastisch gedaan! Ik heb nu gezien hoe zwaar het is, afzien! Maar ze hebben doorgezet!

cooling down

Woensdag

Warm!! Fenna en Thomas hadden studiedag. Fenna ging met klasgenootjes naar Drievliet, die was bijna de hele dag onder de pannen. Amy naar school en Thomas en ik gingen even boodschappen doen gezellig.

We gingen in de avond de krantjes lopen toen Andries thuis kwam, toen was het iets minder warm. In de avond werd er Ajax gekeken, ik keek met een half oog, was toch niet zo spectaculair 😉

Donderdag

Hemelvaartsdag. Wederom een mooie zonnige dag! Heerlijk alle kids vrij. Andries moest wel werken, maar gelukkig tot niet al te laat zodat hij ook bij de training kon kijken.

Overdag gingen we even naar Leidsenhage, Amy moest een korte broek en Thomas open schoenen. Amy krijgt vanaf volgende week voor het eerst kleedgeld, spannend dat ze het vindt! Dus nu profiteerde ze nog even van mama haar portemonnee 😉

Het was geen straf om bij hockey te kijken. Er stond gelukkig een windje en het was goed te doen. Even genieten van het mooie weer!

Vrijdag

Vandaag gingen de meisjes op kamp van de kerk. Ze moesten al om 10 uur in Zoetermeer verzamelen, dus vroeg in de ochtend alle ingepakte spullen nog even goed nalopen!

2 Nachten weg, maar weer ingepakt voor 2 weken! hahaha

Andries bracht de meiden weg, hij moest nog even helpen met de tent opzetten.

Amy met haar grote vriendin Hannah, dat wordt weinig slapen denk ik. 😉

Thomas vermaakte zich prima in de tuin. Hij mag niet te lang in de zon vanwege de allergie, maar eventjes badderen is natuurlijk fijn met dit weer!

Ook werd ik blij verrast met 2 leuke pakketjes!

Dat wordt weer fijn testen!

Thomas zijn tandje zat super los. Maar Andries mocht er niet aanzitten. In de middag had hij hem er uiteindelijk zelf uitgetrokken! Trots dat hij was!

Ik ging nog met Thomas naar zwemles en in de avond lekker koel op de bank. Zijn jeuk en bultjes begonnen op te spelen, dus ik smeerde hem nog even van top tot teen in. Toen Thomas eindelijk sliep keek ik nog Grimm tot Andries laat thuis kwam. Samen keken we nog Designated Survivor en toen lekker naar bed! ( wel stil zo zonder de meisjes )

Zaterdag

Vandaag weer een mega warme dag. Omdat Thomas veel uitslag had bleven we toch wel veel binnen. Ik ging lekker verder met ontspullen, en spullen op marktplaats zetten. Het ruimt zo lekker op! Einde van de middag gingen we richting Mijdrecht. We aten bij mijn schoonouders en daarna een afzakkertje bij mijn moeder!

Zo Thomas is sterk!

Mijn moeder haar nieuwe tuin. Erg mooi geworden!

We kwamen laat thuis en doken lekker in bed. ( in het warme bed…pffff )

Zondag

In de ochtend gingen we met z’n drietjes naar de kerk. Het was een speciale dienst waar alle kids van het Impact weekend ook bij waren. Wát een geweldige ervaring!

De meiden waren doodop, maar hadden nog een middagprogramma. Wij gingen dus weer met z’n drietjes naar huis. We hadden van mijn moeder een gaaf kleed gekregen, dus die hebben we meteen even neergelegd. Gezellig!

Helemaal blij met dit kleed!!

Andries moest in de middag hockeyen, dus ik haalde met Thomas de meiden op van het kamp.

Ze vertelde een beetje wat ze hadden gedaan, maar ze waren zó moe! Dus die konden om 7 uur naar bed, haha. Amy moest sowieso op tijd gaan slapen, die heeft maandag haar eerste selectietraining. Dus die moet fit zijn!

In de avond rommelde ik nog wat in huis en ging ook op tijd naar bed. Morgen weer alle kids naar school, kan ik weer heerlijk verder ontspullen! Zalig!

Hoe hebben jullie de warmte ervaren?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Jessica

  Zo he , wat een heerlijk druk weekend !

  mei 29, 2017 at 09:04
 • Reply Anna Gerrie

  Druk weekje en wat een mooi kleed hebben jullie gekregen! Ik wilde graag buiten zitten, maar kreeg duizenden bijen in de tuin die besloten in onze muur te gaan nestelen 🙁

  mei 29, 2017 at 20:08
 • Reply chucky1012

  Nog gefeliciteerd!
  Leuk zo een kamp voor de meiden en mooie tent.
  Goed van je zoon dat hij er zelf zijn eerste tand die los zat uit zijn mond had gehaald.

  Xoxo

  mei 30, 2017 at 06:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge