Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #50

De laatste schoolweek! Wat een heerlijk vooruitzicht. Deze week ging ik weer een dagje naar Utrecht met mijn zusje mee om haar trouwjurk door te passen, at Thomas lekkere marshmellows en kwamen er leuke pakketjes binnen. 

Maandag

Vandaag geen foto’s. Nou ja, ik had er wel eentje, van zieke Amy, maar die vond ze niet zo geweldig om op internet te laten zetten. Amy werd in de nacht van zondag op maandag flink ziek. Spugen, buikloop, de hele mikmak. Ik kon dus midden in de nacht tot 2 keer toe gaan dweilen, gezellig. Ik liep dus maandag als een zombie rond 😉

Dinsdag

Thomas mocht vandaag verkleed naar school, feest natuurlijk! Hij wilde wel al meteen in de ochtend op de fiets in vol ornaat als Spiderman. Fenna schaamde zich de hele weg naar school, als een echt puber, maar Thomas trok zich daar niets van aan. In totaal waren er overigens 6 Spidermannen haha.

Andries had in het weekend naar de gemeente gemaild dat door 2 kuilen in de straat ons huis staat te schudden als er vrachtverkeer door de straat heen rijdt. ( aan het einde van de straat zit een partycentrum waar nogal wat verkeer naartoe rijdt ). Vandaag kwamen ze het al verhelpen! Top!

Ook ontving ik deze geweldige planner van Milly Pie ( binnenkort review op mijn blog ). Super fijn nu ik dagelijks mijn budget noteer en allemaal spaardoelen en plannen heb. Echt een geweldige uitvinding!

Aan het einde van de middag bracht ik Thomas naar mijn vader om daar te eten ( Andries had avonddienst ). Ik ging met Fenna naar de looptraining.

Trots!

En ik zat een uur toe te kijken hoe anderen zich in het zweet werkten.

Had ik misschien mijn sportpakje ook aan moeten doen? 😉

Woensdag

Thomas was in de nacht lekker aan het spoken geweest. Waarschijnlijk onrustig door de aankomende vakantie. Hij mocht daarom vandaag thuisblijven. Mazzelkont, want zo kon hij even lekker mee met Andries naar het strand!

In de avond had Fenna een BBQ van haar klas. Na de BBQ konden ouders nog even een borreltje drinken. Thomas vond het maar wat leuk, die kon een marshmallow meepikken! ( minstens 4 uiteindelijk volgens mij )

Fenna genoot ook van het heerlijke weer en de gezelligheid!

Donderdag

Vandaag was het warm, heel warm! Gelukkig kreeg ik een super toepasselijk perspakketje binnen!

Super lekker!

Ik ging met Amy nog even naar de Primark. Zij scoorde een ontzettend mooi blousje!

We aten bij mijn vader en die gaf nog wat flessen voor Andries mee…haha

Thomas wilde in de avond nog even lief knutselen. Wat een scheetje is het ook.

Vrijdag

Vandaag ging ik met mijn moeder en zusje een dagje naar Utrecht. Mijn zusje gaat in September trouwen, en ze moest haar jurk weer passen. Super leuk! We namen vooraf een drankje in een ontzettend leuk en gezellig tentje. Aanrader!

Dat behang! Geweldig!

Daarna gingen we naar de bruidsmodezaak. Hier kan ik natuurlijk geen foto’s laten zien. Nou ja, eentje dan….

De rest blijft geheim lol.

We gingen daarna nog eventjes Utrecht in, en toen weer richting huis. Ik was rond etenstijd thuis en kon meteen gaan inpakken voor de vakantie. Druk druk druk!

Zaterdag  

Als hier niks meer staat is het mij niet meer gelukt vanaf mijn vakantie adres deze diary aan te vullen. Mijn excuses! Ik ben daar afhankelijk van het WIFI bereik.

Zondag

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk en fijn begin van de summer 😉

  Enjoy Xoxo

  juli 11, 2017 at 10:44
 • Reply marleen

  Ohh het lijkt me dus zo leuk om een trouwjurk uit te zoeken he! Haha! Wat een lekker weekje zo! Ik moest heel erg lachen om Fenna’s gezicht naast Spiderman :”)

  juli 12, 2017 at 15:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge