Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #56

De allerlaatste vakantieweek! Deze week moeten we alweer een beetje in het gareel komen. Kids weer op wat normalere tijden naar bed, schoolspullen gaan klaarleggen en sommige trainingen zijn weer van start gegaan. Stiekem kijk ik er al een beetje naar uit. 😉

Maandag

Ik zit dit nu op zondag te tikken, en ik weet serieus niet meer wat ik maandag heb gedaan! Stom hè? Waarschijnlijk boodschappen en verder niet veel bijzonders. Ik heb in ieder geval geen foto’s gemaakt, lol.

Dinsdag

Vandaag was het weer ( volgens mij ) niet al te best. De meiden rommelden wat in hun kamer en ik ging verder in mijn super spannende boek!

Ook speelde ik veel Dragon Mania, zo verslavend dat spel!

Fenna had vandaag haar eerste hockeytraining weer. Dat vond ze wel weer super leuk! Die kan eindelijk haar energie weer een beetje kwijt.

Woensdag

In de ochtend liep ik met Fenna alvast 2 straten krantjes. Amy had flink wat buikpijn, dus die mocht even skippen. In de middag kwamen mijn schoonmoeder, schoonzusje en nichtje en neefje gezellig. We liepen met z’n allen even de overige 2 straten en gingen daarna gezellig naar de speeltuin.

Leuk voor de grote nichten om even gezellig met hun kleine nichtje te spelen. Ook Thomas begint het steeds leuker te vinden.

Donderdag

Vandaag was ik een soort van taxi. Amy bracht ik naar Zoetermeer om bij een vriendin langs te gaan. Daarna door met Fenna en Thomas naar Leidsenhage voor wat boodschappen en schoolspullen. Toen Thomas bij zijn vriendje afgezet. Andries haalde alle kids vanuit zijn werk weer op en ging daarna met Fenna naar hockeytraining. Drukke dag!

Vrijdag

Vandaag moest Thomas naar de dermatoloog. Natuurlijk werd er even een pasje aangemaakt, zo schattig! ( al kijkt ie een beetje eng op deze foto, hahaha )

Hij blijkt constitutioneel eczeem te hebben. We moeten de plekken huid die altijd geirriteerd raken dagelijks met vaseline vet gaan houden. Bij het ontstaan van jeuk ( vaak door de zon ) moet hij pilletjes slikken en een korte tijd hormoonzalf gebruiken. Mocht het weer zo extreem worden als vorige keer, meteen naar het ziekenhuis.

In de avond ging ik met Thomas weer naar zwemles. Dat had hij zo gemist!

Zaterdag

In de ochtend ging Andries met Fenna naar haar eerste hockeywedstrijd. Ze wonnen met 3-1!

Ik ging ‘s middags even slapen, ik was namelijk al vanaf 5:15 op door Thomas. Ik kon daarna niet meer slapen door de gigantische regenbuien buiten. Gelukkig haalde ik die slaap in de middag lekker in.

En kijk eens hoe schattig! I know, misschien wat kinderachtig, maar ik vind het spelletje super leuk. Ik word er vrolijk van 😉

In de avond keken we EK Hockey mannen, die wonnen dik met 7-1. Daarna lekker naar bed.

Zondag

Andries ging alleen met Amy naar de kerk. Fenna voelde zich niet goed namelijk. In de middag deed ik boodschappen…

Wéér voor een open brug…..zucht. Maar, check die leuke plant achter mijn stoel. De tuin wordt weer een plaatje!

We keken in de avond naar de dames van het Nederlands Hockey eftal en dat was dan de officiële laatste vakantiedag! Het “gewone” leven gaat weer beginnen. 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Fijn en heel goed dat jullie nu weten wat jullie zoon heeft.
  Ik had wel gedacht dat hij dit zou hebben want ik heb een dochter die dit had.
  Erg veel sterkte en hoop dat het snel stukken minder is.

  Xoxo

  augustus 22, 2017 at 07:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge