Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #60

Herfst! Deze week had qua zonneschijn niet de schoonheidsprijs, maar stiekem geniet ik met volle teugen. 😉 Heerlijk weer donkere avonden, lekker in een pyjama in bed liggen, onder de dikke dekens. En wat wij nog meer gedaan hebben? Ik laat het weer zien!

Maandag

Eindelijk eraan gedacht een foto te maken! Ik kocht deze zakjes tum tummetjes, en ze zijn zó lekker! Eigenlijk het lekkerste snoepje wat er is. Mjammie! En heerlijk in mijn nieuwe Tante Betsy appeltjes jurk.

Dinsdag

Vandaag weer naar logopedie. En zoals we altijd even doen van te voren, even de speeltuin in. Thomas was een ware Tarzan! Slingerend tussen de touwen. 😉

Woensdag

Vandaag was een drukke dag! Fenna werd ziek, dus die bleef thuis. ( we blijven aan de gang op deze manier ). Amy en ik liepen 2 straten krantjes, nog 2 weken en dan zijn we er klaar mee. Amy gaat namelijk vanaf aankomende week op dinsdag weer lange dagen op school maken, en moet daarna vrij snel naar hockey. En huiswerk moet dan ook nog gedaan worden, en dat vind ik belangrijker dan krantjes lopen. Geen tijd verder om foto’s te maken helaas.

Donderdag

Fenna bleef vandaag nog 1 dagje thuis uitzieken. Het was dus een rustig dagje thuis. Aan het einde van de middag knapte ze aardig op en wilde ze persé naar hockey ( die hard! ). Ik ging gezellig mee.

In mijn andere appeltjes jurk! Ik word zo blij van deze Tante Betsy collectie!! Binnenkort een Outfit of the Day post met een andere mooie jurk!!

Vrijdag

Toen ik Thomas uit school ging halen zag ik een werkje van hem aan de deur hangen, zo schattig!

In de middag begon het ontzettend te regenen. Niet normaal! Ook weer een lekkage in de keuken, dus ik moest als een ware held op een keukentrapje, in de stromende regen, als een gek de regenpijp aanpakken zodat het water van het dakje kon weglopen. Gelukkig grote schade voorkomen.

Omdat Andries op vrijdagavond de auto nodig heeft voor de hockey van Amy en zijn eigen team, ben ik genoodzaakt op de fiets naar zwemles te gaan. En dat hebben wij super stoer gedaan!

Gaan we het doen? In de mega regenbui op de fiets naar zwemles?

natuurlijk! Want wij zijn bikkels! ( en nat tot op onze onderbroek haha )

Op de terugweg was het gelukkig aardig opgeklaard. Eenmaal thuis allemaal onder een warme douche en relaxen.

Zaterdag

Vandaag waren we vanaf half 11 tot einde van de middag op de hockeyclub. Andries ging met Fenna einde van de middag weer terug om Andries’ team ( hij coacht een team ) aan te moedigen. In de avond keek ik met de meiden Dance Dance Dance. Om 23:00 kakte ik helemaal in en ben ik lekker naar bed gegaan.

Zondag

We skipten de kerk vandaag. We waren wat laat in de ochtend, en na zo’n drukke dag is het ook weleens fijn rustig op te starten. 😉

Ik ging met de meiden rond half 12 even naar mijn zusje om een vestje op te halen voor de bruiloft. We namen daar gezellig een kopje thee en reden weer terug.

Daarna met z’n allen in de auto op weg naar één van mijn broers’ ( die bij mijn vader en bonusmoeder woont ) verjaardag. Daar waren we de middag gezellig.

Andries ging eerder weg, die moest zelf hockeyen. Ik maakte lekker makkelijk een stapel pannenkoeken. In de avond werd er nog was huiswerk gemaakt en keek ik Heel Holland Bakt en dook daarna lekker mijn bed in.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jessica J.

  Stoer dat jullie door de regen gefietst hebben! Mijn vriend en ik hebben het vorige week ook gedaan. Ik had een regenjas aan, maar toch… :’D Leuke foto van jou en Fenna in de auto!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #69 • Upperdare party en dansen tot ‘s ochtendsMy Profile

  september 11, 2017 at 12:30
 • Reply marleen

  Aaah wat een gezelligheid achter in de auto! 😉 Wat een weer he, pfff. Nu heb ik wel ontzettend veel zin in pannenkoeken!

  september 11, 2017 at 14:19
 • Reply chucky1012

  Vervelend dat 1 van de meiden ziek was.
  Wat een gezellige week had je.

  Xoxo

  september 11, 2017 at 14:26
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat zijn je appeltjes jurken gaaf! Leuk om ze weer eens te zien voorbij komen in je weekoverzicht ;). Wow wel bikkels hoor dat jullie door die regen zijn gefietst, ik hoop dat het geen extra zieken oplevert. Nog een heel fijn weekend! Ik reageer vrij laat in de week ;). Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy blog Love, Peace & Joy giveawayMy Profile

  september 15, 2017 at 21:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge