Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #63

Deze week ging mijn meisje op kamp. Wat was het rustig in huis zeg! Voor sommigen best even lekker ( lees: Amy ), maar ik vond het erg wennen. Ook ging ik naar een griezelfilm en bestelde ik een nieuwe gave jurk!

Maandag

Vandaag ging Fenna op kamp, groep 8 kamp. Het viel mij mee dat ze niet zo zenuwachtig was. Gelukkig maar, want anders waren er vast tranen gevloeid. Maar zoals ze er op deze foto al bij straalt, zag je al dat ze er ontzettend veel zin in had!

Toen de bus was vertrokken gingen Andries en ik door naar de bios. Andries had avonddienst, dus dat kwam goed uit. Wij wilden al heel lang naar It. De oude film heb ik héél vaak gezien ( ik was hopeloos verliefd op Jonathan Brandis! ), dus ik moest de nieuwe versie ook zien. Super gaaf!

In de avond was ik dus alleen met Amy en Thomas. We maakten het gezellig met kaarsjes en een hapje.

Dinsdag

Vandaag niet heel veel bijzonders eigenlijk. Fenna heeft normaal hockey op dinsdag, maar nu hadden we dus een avondje rust! Ik heb mijn huidige boek nog niet uit, maar ik kijk alvast rond wat ik hierna ga lezen. Deze schrijver staat hoog op mijn to read – lijstje!

Tips zijn welkom!

Woensdag

In de ochtend pakte ik sportief de fiets en ging even naar Leidsenhage. Ik kocht alvast een kwast voor Amy haar verjaardag. Ze is helemaal into beauty, dus ik kan los op leuke cadeautjes!

En ja, als The Body Shop een Limited Edition lijn uit heeft moet ik mij echt inhouden. Maar ik heb een hele lieve mama, die appte dat ik voor mijzelf, mijn zusje en voor haar een set mocht gaan kopen. Wow, ik helemaal in de 7e hemel! Deze lijn is fantastisch!

Amy ging naar hockeytraining op de fiets en ik ging met Thomas naar judo. Zoals altijd had hij er weer zin in!

Donderdag

Yay! Mijn bestelde Tante Betsy Zippie kwam vandaag binnen. Ik ben echt verliefd op deze collectie! En super lief van de tantes van Tante Betsy kreeg ik voor mijn blog nog de rode little apple binnen. Binnenkort uiteraard weer Outfit of the Day foto’s!

Wederom een rustig avondje vandaag. Amy is aan het minderen met “slecht” eten en tussendoortjes om iets af te vallen. We aten deze week dus een aantal keer ( lekker makkelijk ) salade. Deze was ook favoriet!

Vrijdag

Vandaag kwam Fenna weer thuis! Yeah! Gelukkig werden alle ouders de hele week op de hoogte gehouden met foto’s van kamp. Maar haar weer thuis hebben is toch het fijnste.

Terwijl ik nog in de auto aan het wachten was op de bus, keek ik bij een huis naar binnen waar ik even 3x goed moest kijken of ik het goed zag! Die hadden een paspop been in hun raam als versiering! Wat maf!

En daar is ze dan! Mijn ( oververmoeide ) meisje, hihi

De hele middag heeft ze heerlijk ontspannen op de bank. Af en toe kwamen er leuke verhalen naar boven bij haar. Ze heeft het super naar haar zin gehad!

Amy ging naar hockey en Fenna ging met mij en Thomas mee naar zwemles in de avond. Fenna moest op tijd naar bed, die was doodmoe. Amy ging ook niet al te laat, zaterdag hockeyen, dus voldoende slaap krijgen. Thomas ging nog voor mij verstoppen voor het slapen, ge-wel-dig!

Zaterdag

Hockeydag, zoals gewoonlijk. Andries ging eerst met Amy mee ( met de auto ), dus ik ging met Fenna en Thomas op de fiets. Flink stuk, maar was wel even heerlijk zo in de buitenlucht. Helaas bij aankomst op de club ( gelukkig daar pas ) ging mijn band lek. Ik zou met Thomas even naar de MC Donalds gaan ( Fenna moest 1,5 uur voor de wedstrijd al verzamelen, dat vindt Thomas nooit zo’n feest ), dus we gingen lopend. Gezellig!

De rest van de middag én avond waren op de club. Het waren spannende wedstrijden. In de avond keken we Dance, Dance, Dance en daarna keken Andries en ik nog een film.

Zondag

Ik sliep een beetje uit, ben nogal moe de laatste tijd. Verder vandaag niet heel veel spannends. Ik deed boodschappen, rommelde wat in huis en de meiden gingen nog naar een avond in de kerk. Morgen een “normale” week, en heb ik overdag eindelijk het huis weer even voor mijzelf. Kan ik eindelijk even flink puinruimen hier. ( met manlief overdag thuis krijg ik dat niet voor elkaar op de één of andere manier ).

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply bianca

  Ik vind de le lijn vd bodyshop erg lekker ruiken maar eenmaal op de huid vind ik m erg muf ruiken, jammer.
  Wanneer komt er weer eens een opgemaakt filmpje?

  oktober 2, 2017 at 06:41
 • Reply chucky1012

  Fijn dat jullie dochter weer terug is van kamp.
  Balen dat je fietsband lek was.
  Ben zo benieuwd naar outfit foto’s met de dresses van T.B. 😉
  Zo lief dat je van jou moeder kadootjes mocht kopen.

  Xoxo

  oktober 2, 2017 at 07:27
 • Reply Maxime

  De limited edition van The Body Shop is heerlijk!

  oktober 2, 2017 at 14:46
 • Reply Jessica J.

  Wat een hilárische verstoppertjesfoto! Ik ben erg benieuwd naar de pompoenlijn van TBS. En wat moedig dat je naar IT geweest ben! Dat trek ik volgens mij niet, haha.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #72 • Modeste Bier Festival, kaalgeknipt en Sigur RósMy Profile

  oktober 3, 2017 at 14:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge