Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #65

Een romantisch weekendje weg! Wow, dat is echt een eeuwigheid geleden.  Dit weekend gingen Andries en ik eindelijk eens samen weg. ( vandaar ook de weinig artikelen, sorry! ). Maar nu weer volle bak ertegenaan. Wat deed ik nog meer afgelopen week? Kijk zelf maar!

Maandag

Vandaag was een dag vol afspraken. Om 8:10 zat ik al met de kids bij de podotherapeut om Amy haar zooltjes op te halen.

Ik ben heel benieuwd of ze hiermee minder last van haar kniën en voet zal hebben. Daarna door de kids naar school brengen. Halverwege de dag moest ik nog met Fenna naar de orthodontist.

In de middag hadden Andries en ik een gesprek op school met Thomas’ juf en de intern begeleider. Wat een super goed gesprek! Alles wat vorig schooljaar nog onzeker was, werd door de nieuwe juf ontkracht. Thomas gaat super goed! Hij is behulpzaam, heeft ontzettend goed visueel inzicht, helpt de jongere kindjes uit groep 1 heel goed en is ook populair bij diezelfde groep. Thomas is geen macho jongetje, maar lief. Daar komen die jongere kindjes op af! Wij kwamen allebei helemaal opgelucht thuis. Door goed te blijven oefenen op zijn woordenschat komt Thomas er wel!

Dinsdag

Vandaag ook een dag vol afspraken, waaronder het gesprek op school voor Fenna. Ook een prima gesprek en super trots op Fenna. Ze is een vrolijke doorzetter!! Al met al ben ik super trots op de kids. Amy haalde deze week een paar mooie cijfers, dus die heeft haar tekortpunten ook weer weggewerkt. Trotse moeder hier!

Woensdag

Er was een moeder uitgevallen die met Thomas’ klas mee zou gaan met de herfstwandeling. Ik had mij eigenlijk verheugd op een rustige ochtend, maar ik vond het ook wel leuk om met Thomas mee te gaan. En op zo’n mooie woensdagochtend was een lekkere wandeling door de natuur ook geen straf!

We zagen mooie paddenstoelen, eikeltjes, blaadjes, takjes, beukenootjes en kastanjes. De kids genoten van al het moois. Met een paar leuke opdrachten tussendoor hadden we een zeer geslaagde herfstwandeling!

Donderdag

Vandaag wel een heerlijk rustige dag. Ik deed wat boodschappen en genoot even heerlijk van koffie en Gilmore Girls! Ook kwam mijn bestelling van Tante Betsy binnen! Altijd leuk weer een nieuwe jurk voor mijn collectie 😉

Ik vind dit zo’n geweldig printje! De Pieper dress, ik hou ervan. Binnenkort uiteraard een outfit post.

Vrijdag

Amy was vandaag al vrij en wilde alvast de slingers en versiering halen voor haar verjaardag. En met een puberdochter krijg je dit soort foto’s.

Gelukkig wel geslaagd voor alle ballonnen en slingers.

( en wat lekkers voor haar voor kamp. Ze ging namelijk diezelfde middag weg voor een weekend kamp van de kerk ).

Thomas ging na school met Andries naar de kapper en mocht voor de vakantie iets uitzoeken. Tralalalala Lego natuurlijk!

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles. Hij gaat super goed en ik verwacht binnenkort een doorstroom naar badje 3! Yay!

Zaterdag

We hadden een rustige ochtend lekker. Geen haast, gewoon een beetje ontspannen. Rond 14:00 reden we naar Mijdrecht. Daar gingen we eerst naar Andries’ ouders. Ik ging ondertussen ook nog even langs bij mijn moeder voor een kopje thee. Fenna en Thomas bleven bij mijn schoonouders slapen en Andries nam mij mee voor een nachtje weg. Ik wist niet waarheen, maar kreeg gedurende de dag wat hints.

Het werd Hoorn! Wat een geweldig leuke stad is dit. We hebben ontzettend genoten.

In de avond gezellig terrasje gepakt. ( ik ben ietwat overbelicht, haha ).

Andries nam het ervan 😉

Ook doken we in de late avond een soort danstent in, maar hier was ik al gauw uitgekeken. Moe van de dag, we hadden namelijk ook een flinke wandeltocht achter de rug. Dus doken we heerlijk onder de wol voor een diepe slaap.

Zondag

De Bed & Breakfast is echt een aanrader. We sliepen in een monumentaal pand, zo mooi! Ik voelde mij net een jonkvrouw in een kasteeltje.

In de middag, toen wij weer thuis waren, gingen we naar de verjaardag van mijn bonusmoeder. Erg gezellig, lekker gegeten en gekletst. Nu ontzettend moe van een geweldig weekend. Zo fijn dat het nu vakantie is! We gaan genieten. xxx

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Altijd fijn als de kinderen het heel goed doen op school!
  Leuke superise van je man om samen een nachtje uit te gaan logeren….

  Fijne holiday….

  Xoxo

  oktober 16, 2017 at 07:13
 • Reply Maxime

  Hoorn lijkt mij ook heel leuk, ga ik zeker onthouden!

  oktober 17, 2017 at 00:31
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh heerlijk zo saampjes ertussenuit, genieten dus :). En wat super dat de kids het zo goed doen, daar mag je heel trots op zijn dat ze alledrie ieder op hun eigen manier hun best doen. Geniet ze van de vakantie en je mooie Tante Betsy shirt dress pieper. Ik heb hem in het blauw <3. Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…You are Beautiful!My Profile

  oktober 18, 2017 at 11:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge