Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #69

Deze week had ik een verjaardag van mijn vader, een spelletjesavond en verloor Thomas in 1 week 2 tanden! Een week die weer voorbij vloog voordat ik er erg in had. Ook merk je dat het een stuk kouder aan het worden is, tijd voor gezellig kaarsjes aan met een kop thee en een goed boek!

Maandag

Amy had vandaag weer 2 proefwerken. Ze is dan natuurlijk al vroeg uit school om vervolgens weer hard aan het werk te gaan. Nog 2 dagen en dan zit de proefwerkweek erop! In de namiddag ging ik met Thomas naar judo, hij wilde graag op de foto met het lieve schaapje, haha.

Dinsdag

Vandaag was mijn vader jarig! Andries had avonddienst, dus die kon er niet bij zijn, maar ik ging met de kids rond etenstijd naar mijn vader. Mijn broers waren er ook gezellig. Hij kreeg oa het spel 30 seconds ( aanrader! ). Dat moesten we even testen natuurlijk.

Woensdag

Even een gezellige foto met mijn lieve Thomas.

Vandaag kreeg ik een opruimwoede en heb ik het troephok in de woonkamer grondig aangepakt. En nóg kan er een boel weg, maar het is in ieder geval geen dumphok meer.

Ook kreeg ik nog een leuk pakketje binnen vandaag. Make-up is altijd welkom natuurlijk. 😉

Donderdag

Vandaag kwam er een outfit post online van een nieuwe Tante Betsy jurk.

Verder vandaag niet heel veel bijzonders. Amy is klaar met haar proefwerkweek, dus die kon uit school heerlijk chillen ipv leren. Fenna had hockeytraining. Thomas klaagde over keelpijn in de avond, dus ik besloot op tijd naar bed te gaan voor het geval dat het ’s nachts nog “feest” zou worden met een ziek kindje.

Vrijdag

Thomas bleek in de ochtend idd een ontstoken keel te hebben. Die hield ik dus thuis. Ik besloot even met hem een klein boodschapje te halen én een cadeautje voor een vriendje die een feestje heeft in het weekend. Ik spotte een cadeautje van Thomas’ sinterklaaslijstje. Die ga ik stiekem even meenemen zonder dat hij het in de gaten heeft. 😉

In de middag had hij weer even een inkakmomentje.

Maar zodra hij hoorde dat zwemles ook die avond was knapte hij weer op. We pasten ook even het indianenpak die we konden lenen van oma, ivm het indianenfeestje morgen.

oma geeft les aan kindjes op een peuterspeelzaal. Het pak is iets te klein, maar ach, het kan….haha

En in de avond, na zwemles, trok Thomas zelf zijn tand eruit! Beide zaten super los, dus het zat eraan te komen.

Zaterdag

In de ochtend bracht ik Thomas naar het feestje, hij stond te popelen!

Fenna moest hockeyen daarna, maar die was ziek. Die wedstrijd ging voor haar dus niet door. Gelukkig was Andries op de club en kon hij wel haar nieuwe gesponsorde trainingspak meenemen. Mazzel die Fenna!

Ook kwam mijn opgemaakt video online, na een héél lange tijd!

Ik ging met Amy mee naar haar wedstrijd en in de avond besloot ik heerlijk op de bank met een boek te kruipen. Genieten!

Zondag

In de ochtend naar de kerk. Wat een noodweer! Daarna moest ik boodschappen halen en kreeg ik ondertussen een appje van Amy met deze foto:

Fietsenrekje!

In de avond ging ik met de meiden nog even langs bij mijn vader om een spelletje te doen. En daarna dook ik weer in mijn boek. Rustig avondje wederom.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Jessica J.

  Hahaha, die tandjes, zo lief! 😀 Mooi jurkje alweer. Jammer dat Andries niet bij de verjaardag van je vader kon zijn, maar dat maakt hij vast goed.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #77 • Lady Gaga, kaas en champagneMy Profile

  november 13, 2017 at 15:32
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hihi ik weet nog precies wanneer dochterlief haar twee voortanden verloor, was rondom haar zevende verjaardag. Is Thomas ook van die leeftijd of bijna?
  Leuk om weer wat Tante Betsy foto’s van je te zien langskomen, ze staan je stuk voor stuk prachtig! Is die Twiggy nu zwart of blauw? Ik ben hevig aan het denken over de rode hihi. Ik ga er weer vandoor, lekker het bed in duiken. Dikke knuffels! En heb een fijne week!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Enjoying the outdoors with Danefae and ZOO AdventureMy Profile

  november 13, 2017 at 22:08
 • Reply Anita Willems

  Wat leuk die foto van jou en je zoon. Jullie gezichten lijken echt wel op elkaar. De voortanden er uit is echt zo’n mijlpaal. Nu maar wachten tot er wat voor in de plaats komt.
  Ik ken je blog via MeerGeldMinderStress! Wat leerzaam, nietwaar?!
  Anita Willems onlangs geplaatst…Bekendmaking winnaar Slechts 5 ingredientenMy Profile

  november 16, 2017 at 16:10
 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd!
  Wat groeien de kinderen hard.
  Fijn dat je dochter kon bijkomen van de proefwerken….

  november 18, 2017 at 18:13
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge