Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #71

Deze week leek het al sinterklaas! Ik kreeg een paar prachtige producten voor mijn blog, daar werd ik heel blij van. Ook mochten de kids hun schoen zetten, had Thomas zijn eerste “spreekbeurt” en kocht ik de laatste spulletjes voor sinterklaasavond.

Maandag

Vandaag had ik een dag met boodschappen, strijken en alle troep opruimen die er in het weekend altijd ontstaat. Uit school nam Thomas een vriendje mee die wij dan weer meenemen naar judo. Ze hebben de hele middag heerlijk gespeeld met de tiptoi!

 

Dinsdag

Vandaag kreeg ik mijn eerste boek binnen voor mijn blog. Ik ben er meteen in de avond mee begonnen. Binnenkort een recensie/review, maar ik kan al verklappen dat het een topper is!

Woensdag

Thomas kwam uit school met een interessante groene box: de verteldoos! Hij was meteen enthousiast. Hij heeft er dino’s ingestopt, dus morgen een soort mini spreekbeurt.

Hij had wat schmink op school gekregen, lol

In de avond, na alle hockeytrainingen, dook ik weer heerlijk in mijn nieuwe boek.

Donderdag

Vandaag ontving ik geweldige pakketjes!

Helaas hadden ze geen blauwe, maar ik heb een heel lief vriendinnetje gevonden die hem gaat reviewen. Binnenkort op mijn blog!

Het mooie Reuze Zoekboek krijgt Thomas voor 5 december, daarna volgt er een review. Maar ik kan jullie verklappen dat de tekeningen echt super mooi zijn. Het andere boek, De Poppenmaker van Krakau, had mij meteen in zijn greep. Prachtige cover en de omschrijving van het boek klinkt mij ook ontzettend intrigerend. Ook op de achterkant, die tekst…..ik val ervoor!

We hadden wel pech met de auto, wéér! Een grote bout in het voorwiel! Fenna moest dus met Andries op de fiets naar hockey want de ANWB kwam het wiel maken.

Ook werkte ik (wederom) een grote strijk weg.

Komt ook nooit een einde aan.

Vrijdag

In de ochtend deed ik nog wat inkopen voor sinterklaas. Binnenkort even een overzichtje maken want ik ben de draad een beetje kwijt inmiddels. haha

En na de auto ging ook Fenna haar fiets kapot! Die brachten we uit school dus naar de fietsenmaker, en van daaruit liepen we het laatste stukje gezellig naar huis.

Zaterdag

En zo was er, compleet als verrassing, door de sint een mooi cadeau in de schoenen gestopt! Een spel die de kids lekker met elkaar kunnen spelen.

Binnenkort een leuke blogpost op mijn blog over dit gave spel!

De hele middag hadden we verder hockeywedstrijden. Fenna had een hele spannend!

MD1 naar Subtop

26-11-2017  | 
In een bloedstollende wedstrijd heeft Rijswijk MD1 na een 2-0 overwinning op Ring Pass  MD 1 zaterdagmiddag de subtop bereikt.

De opdracht vooraf was duidelijk, er moest gewonnen worden van de Delftse ploeg die zich gesteund zag door een grote schare meegereisde supporters. Ring Pass had alle wedstrijden tot nu toe gewonnen met ruimere cijfers dan Rijswijk MD1. En alles dat Delft was, ging toch een beetje uit van een winstscenario. Het liep anders.

Binnen de minuut was er een vlijmscherpe aanval van Rijswijk die prachtig werd afgerond en de toon was gezet. Met flitsende aanvallen kwam Rijswijk in de eerste tien minuten een aantal keren vrij voor de goal echter wilde de bal er niet in. Het resterende deel van de eerste helft had Ring Pass misschien meer balbezit, Rijswijk bleef echter gevaarlijker en het stond als een huis. Duels werden gewonnen en er werd voor elkaar gestreden zoals het hoort in een wedstrijd om de titel. Keeper, achterhoede, middenveld en voorhoede, het was een geoliede machine die geen krimp gaf. 1-0 was de ruststand en in de tweede helft deed Rijswijk er een schepje bovenop. Nog feller werden de duels aangegaan en Rijswijk kreeg een flink aantal kansen om de score verder op te voeren, maar schoot pas 5 minuten voor tijd de verlossende en op dat moment verdiende 2-0 tegen de plank. Het had nog meer kunnen worden maar dat had teveel van het goede geweest.

En zo lukte nu wel wat in de 1e voorcompetitie net niet lukte. Rijswijk MD1 zien we na de zaalcompetitie terug in de subtop en dat is naast leuk ook vast heel leerzaam.

** tekst is van de site van de hockeyclub **

Super trots op die meiden!

In de avond lag er nog een gaaf pakket klaar. En ook nog iets leuks van Buurman en Buurman, binnenkort een winactie!

Weer een doos vol heerlijke producten van Lovea!

Zaterdagavond ging Fenna logeren met een aantal teamgenootjes. ( alleen konden we haar tegen middernacht weer ophalen door een allergie aanval – katten allergie ). Gelukkig had ze wel een leuke avond gehad.

Ik zat met Amy beneden heerlijk te lezen!

Zondag

In de ochtend ging ik samen met Thomas naar de kerk. De meiden waren moe en Andries moest zelf hockeyen. Het was een fijne dienst met geweldige muziek. Daarna deed ik wat boodschappen en eenmaal thuis kreeg ik last van hoofdpijn. Ik nam dus even een welverdiend middagdutje.

In de middag las ik weer verder in mijn super goede boek! We aten makkelijk met een bord op schoot, de meiden deden hun huiswerk en de schoen werd gezet. Een heerlijke luie zondag verder!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Drukke week hadden jullie.
  Hoop dat jullie weer beter zijn.
  Leuk hoor een gezamenlijk kado van de Sint.

  Xoxo

  november 28, 2017 at 00:57
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat ben je heerlijk verwend lieverd! Geniet er maar van en zo te lezen genieten de kids mee. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Items for Sale at 365happyTanteBetsydressesMy Profile

  november 30, 2017 at 00:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge