Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #74

Veel leuke pakketjes, hockey, bowlen en een verlaat feestje. Deze week zat ook weer bomvol afspraken en leuke dingen. Ook wat minder leuke dingen van onze hamster (of eigenlijk Fenna haar hamster) Dobby is doodgegaan. Wederom weer genoeg meegemaakt deze week!

Maandag

Vandaag was het nog spekglad buiten en werd er een nieuwe sneeuwstorm verwacht. Fenna en Thomas hield ik thuis, wij wonen best een eindje van school en zijn afhankelijk van de fiets of de auto. Ik vond het niet verantwoord om in de middag, middenin de sneeuwstorm hun uit school te moeten halen. Amy had een verkort lesrooster, zij was voor de sneeuwstorm in huis.

Vandaag kreeg ik mijn bestelde kerstcadeautje binnen. Ik heb mijzelf verwend!

De Engelstalige boeken! Ik heb ze ooit gehad, maar destijds weer verkocht. Ik wil de boeken zo graag nog eens in het Engels lezen, dus toen ik deze box zag was ik verkocht. Hij was nu ook maar 58 euro, ik kon hem niet laten schieten. (gekocht bij Bol.com)

In de middag ging ik met de meisjes heerlijk puzzelen. Deze super leuke kerstpuzzel heb ik van Ravensburger gekregen voor mijn blog. We hebben er al een heleboel plezier aan beleefd.

Dinsdag

Fenna en Thomas waren vrij ivm de stakingen. Zij hebben een heerlijk dagje relaxen gehad. Ze waren er echt aan toe! Ook nog even met de sneeuw buiten gespeeld natuurlijk. Dit vogeltje lag op het bankje voor ons huis. Gelukkig bleek er niks aan de hand en vloog ze later weer weg.

Woensdag

Thomas had vandaag uit school een leuke speelafspraak. Omdat hij op het “echte” feestje van zijn vriendje Otto afwezig was, mocht hij vandaag mee naar Monkeytown. Ik kreeg deze foto binnen, het plezier spat ervan af!

In de avond ging ik met Thomas mee naar karate. Hij is helemaal in zijn sas daar! Ik lig ondertussen in een deuk als ik zie hoe serieus hij alles neemt. Genieten!

Donderdag

Vandaag werd ik reuze verwend! Als eerste ging ik in de ochtend even langs mijn broer. Hij had nog een tasje van onze moeder klaarstaan voor mij. Mijn moeder was naar Engeland geweest en had voor beide dochters een kersttasje samengesteld. Leuke kerstboekjes, kaarsen, pennen etc. En deze heerlijke chocolaatjes!

Ook kreeg ik van MyImenso deze prachtige ring binnen. (en nog een ketting en een ring). Binnenkort op mijn blog een geweldige winactie!

Ook word ik overladen met geweldige boeken om te lezen! Ik heb een aantal uitgeverijen benaderd om recensie exemplaren om te lezen voor mijn blog. Ik ontving deze week oa deze 3 toffe boeken!

In de avond ging ik met Fenna naar hockey en las ik ’s avonds mijn boek uit. Heerlijk avondje heb ik gehad!

Vrijdag

Vandaag heb ik geen foto’s gemaakt. Ik ging even naar mijn vader, deed wat boodschappen en verder las ik veel. Ik had even een ontspannen dagje! Wél ging ik nog even naar de boekenwinkel waar mijn vriendin werkt en kocht nog 3 boeken. Binnenkort in een video met mijn boekenhaul voor december.

Zaterdag

Andries ging in de middag klussen bij vrienden van de kerk. Amy zette hij meteen in Zoetermeer bij een vriendin af. Fenna was bijna de hele middag bij haar buurmeisjes aan het spelen. Thomas en ik hadden dus een dagje samen. Ik ben met hem naar de markt gefietst, al wilde hij eigenlijk niet, dus mocht hij iets lekkers uitzoeken daar….

In de middag ging hij lekker spelen met zijn speelgoed en las ik verder in dit boek. Ook gekregen van de uitgever en ik vind hem tot nu toe erg leuk!

In de avond zagen we dat hamster Dobby er niet al te best uitzag. Fenna helemaal overstuur natuurlijk. Ik heb leukere avonden meegemaakt. Zielig voor Fenna 🙁

Zondag

In de ochtend leefde Dobby nog maar zag het er nog slechter uit. Fenna wilde eigenlijk niet gaan hockeyen, maar dat hebben we wel doorgezet. Het leven gaat door! 😉

Dus om half 9 zaten we alweer in de sporthal.

Amy moest nagenoeg na Fenna spelen, dus we hebben een aantal uurtjes in de sporthal doorgebracht. Daarna reden we door naar Sassenheim waar we een feestje hadden ter ere van Andries’ oma. Zij is in december jarig en elk jaar gaan we met de familie bowlen en eten. Super gezellig!

Thomas is reuze fanatiek en genoot volop!

Eenmaal thuis zagen we dat Dobby was doodgegaan. Fenna helemaal in tranen. Thomas, onze knuffelbeer, heeft Fenna super lief getroost.

Dobby is in een prachtig theedoosje begraven in mijn Hortensia bak (tja). We waren allemaal doodmoe van deze drukke dag en dus gingen we lekker op tijd onder de wol.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat een affiliatelink **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Jessica J.

  Arme Fenna. 🙁 Die Harry Potter box heb ik van m’n vriend gekregen. Zo mooi!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #82 • Pinguïnpas, Star Wars en kerstmarktenMy Profile

  december 18, 2017 at 13:29
 • Reply Jouvence

  Leuke foto’s, wat sneu voor Fenna dat Dobby het niet heeft gered, wel een superlieve foto van Thomas en Fenna.

  december 18, 2017 at 17:01
 • Reply chucky1012

  Gossie zo zielig….
  Prachtig sieraad en drukke week.

  Xoxo

  december 18, 2017 at 21:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge