Follow:
Uncategorized

Hillybilly’s Diary #8

Wat een week! Voor het eerst naar de mondhygiëniste, mijzelf buiten de auto sluiten, geen stroom, schoolreisje en nog meer. Lezen jullie mee?

Maandag

dav

De eerste keer naar een mondhygiëniste. Ik was zo nerveus! Ik heb al van kinds af aan last van tandsteen. Dit keer leek het de tandarts beter al ik het eens grondig liet reinigen. Achteraf viel het best mee, en mijn gebit ziet er weer top uit!

dav

Daarna deed ik boodschappen. Ik wissel de Jumbo af met de Aldi. De Aldi heeft heerlijke spullen voor niet veel geld, hou ik van!

Ook kwam deze blogpost online met het mooiste en knapste model ever! Gezien?

mailbeeld

In de avond hadden Amy en Fenna hockey. Andries ging mee zodat ik rustig het eten kon maken. Verder niet heel veel bijzonders in de avond.

Dinsdag

Was wegwerken, een heleboel! Komt ook nooit een einde aan hè?

wasgoed

In de middag even lekker folders doorspitten. Ik ga zeker even langs de Etos.

etos

In de avond is het standaard voorlezen. Thomas is gek op boekjes. Alleen jammer dat hij vaak dezelfde boekjes voorgelezen wil hebben. Ik ken ze dus uit mijn hoofd. Op dit moment is deze favoriet!

reus

Woensdag

In de ochtend moesten we naar de Ortho. Amy kreeg haar onderbeugel!!

ortho ortho1

Het was zoooo warm. Ik heb de rest van de dag dan ook niet veel boeiends gedaan. Thomas is nog naar judo geweest, bikkel met dat hete weer.

Donderdag

Deze dag was echt drama! Ik sloot mijzelf buiten mijn auto na het boodschappen doen in de ochtend. Alles lag in de auto, mijn tas, telefoon, portemonnee en de autosleutels. Ik kon wel janken! Lopend naar een garage in de buurt, die kon mij uiteindelijk ook niet helpen. Door de spanning en stress wist ik ook niet meer bij welke pechhulp verzekering wij zaten. Wat nu???

Ik ben lopend naar de peuterspeelzaal gelopen waar mijn bonusmoeder werkte. ( even melden dat Andries nachtdienst heeft deze week, die lag dus thuis in een diepe slaap en werd niet wakker van het bellen ). Helaas was mijn bonusmoeder voor het eerst op de fiets naar haar werk. Anders had ik mooi haar auto kunnen pakken en naar huis kunnen rijden om de reservesleutel te halen. ( dan moest ik wel zelf over de schutting zien te klimmen ).

Uiteindelijk is mijn vader van zijn werk gekomen om mij op te pikken. Hebben we mijn jongere broer opgepikt om over de schutting te klimmen. Zo kon hij door de keukendeur de voordeur voor mij opendoen en kon ik de andere autosleutel halen. 2 Uur later kon ik eindelijk met alle ontdooide boodschappen naar huis. Ik was kapot!

Stedin besloot toen ook nog aan het einde van de middag de stroom een uur af te sluiten. Tja, toen kon je mij wegdragen. Deze dag snel vergeten!

Vrijdag

Vandaag kwamen mijn visitekaartjes binnen! Super leuk!

visitekaartje

Thomas en Fenna hadden schoolreisje. Fenna ging naar een groot meer waar klimmuren waren, waterfietsen etc. Thomas ging eerst naar het theater en daarna naar de speeltuin. Maar de grote bus vond hij het leukste!

schoolreis

schoolreis1

En zelfs na zo’n vermoeiende dag wilde de lieverd toch nog naar zwemles! En in de avond konden we een nieuw boekje lezen die ik had besteld.

Afbeeldingsresultaat voor het kind van de gruffalo

Echt een aanrader!

Zaterdag

hockey

We moesten al om 8:15 in Rotterdam zijn voor Amy haar wedstrijd. Gelukkig was het lekker weer, al was Fenna niet helemaal lekker en Thomas natuurlijk al dwars dat hij mee moest. 😉

Het was een spannende wedstrijd die winst voor Amy en haar team betekende! Mooi! Na de wedstrijd ging het alleen bij Fenna mis en gooide ze haar hele maag leeg. We zijn dus snel naar huis gegaan en Fenna ging lekker op de bank liggen.

ziek

Even lekker slapen, wellicht knapt ze wat op.

Ondertussen ben ik met Amy even wat boodschappen gaan doen. Uiteraard naar de Etos en voor Amy alvast wat dingetjes voor haar verjaardag. Ook even de Hema in altijd, leuke dingetjes!

hema

Zo leuk dat Amy ook helemaal into beauty is!

In de avond besloot ik pannenkoeken te bakken. Man, daar was ik echt lang mee bezig! Ik was gesloopt!

pannenkoeken

Daarna besloot ik even me-time te houden. Ik stapte onder de douche, nam een maskertje en ging even lekker op bed bloggen. Daarna smeerde ik mij van top tot teen in met een Body Butter. In de avond schreef ik nog een blogpost met een interview met Ellen van de Utsukusy salon in Scheveningen. Deze komt heel snel online!

Zondag

In de ochtend gingen we naar de kerk. Ik had weer zin in een rood jurkje, dus trok ik deze aan.

Na de kerk aten we gezellig aan tafel met warme croissants. Hierna kreeg ik even een vermoeidheidsdipje. Dus besloot ik lekker even een tukje te doen op bed. Andries keek Formule 1, Thomas speelde met zijn speelgoed en de meiden gingen even naar koopzondag wat schoolfrutsels kopen.

Ik begon vroeg aan het eten. Ik maakte broccolitaart en zuurkooltaart uit het Sonja Bakker Lidl boek. Ik maakte extra veel, heb ik ook meteen voor morgen.

In de avond moest ik Amy overhoren voor geschiedenis. Geschiedenis vond ik altijd een ontzettend leuk vak, dus overhoren vond ik erg leuk!

Hoe was jouw week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply bianca

  Zo dat was geen leuke dag zeg, zonde van de boodschappen. Ben je niet naar de vlietdagen geweest?

  september 19, 2016 at 06:24
 • Reply marije

  Jeetje wat een pech dag had je zeg. Gelukkig was de rest van de week verder oké.
  marije onlangs geplaatst…Mind Your Monday: Lipoedeem? Je bent gewoon dik!My Profile

  september 19, 2016 at 06:47
 • Reply Susan

  Jeetje wat een dag met die auto! Gelukkig is het helemaal goed gekomen en was de rest vd week wel leuk!
  Susan onlangs geplaatst…Rimmel Natural Bronzer 026 Sun KissedMy Profile

  september 19, 2016 at 07:18
 • Reply Romy

  Oh jeetje, wat een baaldag zal dat zijn geweest met de auto. Leuk overzichtje verder!
  Romy onlangs geplaatst…Mijn 5 favoriete beautyproductenMy Profile

  september 19, 2016 at 08:03
 • Reply Nancy

  Oh wat een gestress met je auto en de sleutels! Vreselijk! Snel vergeten inderdaad! Gelukkig kon je ook nog wat ontspannen.
  Nancy onlangs geplaatst…DRESS OR SKIRT? & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  september 19, 2016 at 08:34
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh pff ik word al ter plaatse moe van jouw week hihi, ik heb nooit zoveel op het programma staan…maar dat heb je natuurlijk met drie kids. Weet je dat ik soms nog niet eens meer weet wat ik de afgelopen week heb gedaan, maar dat kan ook zijn doordat er niks spannends op het programma heeft gestaan whahaha.
  Wat een leuk model by the way, nee ik had het niet gezien. Ik weet wel dat ik het de afgelopen dagen druk heb gehad met vanalles rondom Tante Betsy daardoor vlogen de dagen om.
  Ik werd er helemaal stuiterig van met die nieuwe collectie die in diverse verkooppunten verschijnt. Jij moet er toch ook vast eentje in de buurt hebben of niet? Wij waren in Eindhoven, dat is zo’n beetje de dichtstbijzijnde…een uur rijden. Jammer dat de laatste foto’s niet laden (vanaf zondag) want ik was benieuwd naar je rode jurk foto hihi. Dikke knuffels van Susan
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Dress Button Down Black SundayMy Profile

  september 19, 2016 at 09:00
 • Reply Mariska

  Soms zit er zo’n dag tussen dat het allemaal even niet wil :/ gelukkig gaan die dagen ook snel weer voorbij. Zo leuk, dat schoolreisje! Vond ik vroeger helemaal spannend altijd 😛
  Mariska onlangs geplaatst…Dose of Colors Eyescream palette | review & lookMy Profile

  september 19, 2016 at 09:32
 • Reply Babs

  Wat een toestand met de auto… ik ben daar ook vaak bang voor, zeker als je in een andere stad bent!
  Leuke visitekaartjes!
  Babs onlangs geplaatst…Review! Shampoo met Mastiha (de tranen van de mastiek boom)My Profile

  september 19, 2016 at 09:39
 • Reply Jessica J.

  Zo’n baaldag, die donderdag! Wat leuk, je eigen visitekaartjes. En nu heb ik ontzettend veel zin in pannenkoeken met maple syrup, haha.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Mijn geurendagboek #23 • 2016, week 37My Profile

  september 19, 2016 at 16:17
 • Reply Linda

  Niet zo’n beste week, en dan ook nog eens met die hitte! Snel vergeten en op naar een veel leukere week! 😉 -x-
  Linda onlangs geplaatst…Etos hydraterend zee-algen poedermaskerMy Profile

  september 19, 2016 at 20:43
 • Reply Melike

  Wat leuk om te zien! Ik ben ook echt fan van Aldi. Misschien heb je het ooit gezien, maar in het begin van mijn blog schreef ik er wel eens blogs over hihi. Je vind ze onder mijn categorie Aldi Files;) Ik zag je visite kaartje ook al even voorbij komen en ik vind ze echt prachtig geworden. Mijn week was vooral heel druk met werk gehe. Beetje saai dus, maar wel lekker uitgerust in het weekend;)
  Melike onlangs geplaatst…Review: Too Faced Better Than Sex MascaraMy Profile

  september 19, 2016 at 22:34
 • Reply Deb

  Wat een enerverende week heb jij gehad! Ik weet niet wat voor ander woord ik het moet geven ;-).
  Leuk die voorleesboekjes, geeft mij ook weer wat inspiratie. We lezen nu veel Roald Dahl en Good Ol’ Jip & Janneke (die kan ik inmiddels dromen) voor. Mooie visitekaartjes! Een must-have voor een beauty blogger 😉 Ik heb laatst ook weer nieuwe besteld (was echt wel nodig).
  Deb onlangs geplaatst…Michael Kors Rose Radiant gold eau de parfumMy Profile

  september 21, 2016 at 13:05
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge