Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #97

Deze week ging ik met mijn moeder en zusje naar de musical Annie M.G. Schmidt, wow, wat een ervaring! Ook had Thomas nog een feestje, ging ik naar de dokter en las ik lekker veel in het zonnetje. Kijken jullie weer mee naar mijn week?

Maandag

Alle kids weer naar school en ik genoot stiekem van de rust in huis. Ik las heerlijk ontspannen in mijn boek en begon met het maken van een schema voor Amy haar aankomende proefwerkweek. Zij vindt het altijd fijn als ik haar even help met een duidelijk overzicht, natuurlijk doe ik dat!

In de avond ging ik met Thomas naar judo. Heerlijk een uur op een houten bankje vertoeven. 馃槈

Dinsdag

Tuurlijk! Ik ga naar school en de brug staat weer open. Met mooi weer is dat vaker het geval helaas…..Ach, even geduld opbrengen.

Het was weer dinsdag, en dan moeten we natuurlijk naar logopedie. Thomas gaat dan altijd in de wachtkamer gezellig een Donald Duck inkijken. Oh, heb ik dan toch 茅cht een lezertje in huis? I hope so!!

In de middag moest Amy naar de fysiotherapie met aansluitend een spinning les. Ze is er niet dol op, maar het is goed voor haar.

Woensdag

Een heerlijk weertje vandaag! Ik heb ook heerlijk in de tuin genoten van dit weer. Zalig!

En Thomas kwam mij even fijn gezelschap houden.

De Hoogvliet heeft op dit moment een dino actie vanwege de nieuwe Jurassic World film. En bij de pakjes met stickers zitten hele gave tattoos. Tja, dan wil je natuurlijk meteen zo’n geweldige dino op je bovenarm! Haha

De meiden kregen voor hun rapport een nieuw hockey sportshirt. Amy koos voor het thuisshirt en Fenna het uitshirt. En op de achterkant staat hun achternaam gedrukt. Super gaaf!

Donderdag

Vandaag was een spannende dag. Een familielid kreeg een belangrijke uitslag en dat was toch even heftig. Gelukkig is het behandelbaar dmv bestraling en kijken we met z’n allen hoopvol naar de toekomst. T贸ch was mijn dag daardoor wat warrig. Ik kon mij niet echt focussen leek het. Met Amy ging ik nog even mee naar de fysio. Boek mee, al las ik niet veel. Zag wel dat de cover mooi matchte met mijn rokje. 馃槈

Vrijdag

Vandaag werkte ik veel aan mijn blog en rommelde ik wat in huis. Ook ging ik naar de dokter voor een moedervlek die ik wat verdacht vind. Gelukkig vond de dokter hem er rustig uitzien, maar we halen hem volgende week toch weg. Hij is namelijk opeens dikker geworden en met benen scheren heb ik hem al een paar keer opengehaald. Dus liever weg ermee!

Amy was gezellig vroeg uit en in de middag werd het wat koeler buiten. Dus nog even met Thomas naar de speeltuin. Daar vond hij een reusachtige steen! Dat vond hij wel gaaf.

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles. Altijd genieten om hem zo blij te zien in het zwembad. We gingen allemaal niet al te laat naar bed, want Fenna moest zaterdag alweer om 7:45 op de hockeyclub aanwezig zijn…..

Zaterdag

In de ochtend mocht ik lekker vroeg mijn bed uit om met Fenna naar hockey te gaan. Gaaaaappp. Het is de laatste wedstrijd voor de competitie. Geen beslissende wedstrijd, maar toch leuk dat ze wonnen! Eenmaal thuis deed ik even een kort dutje op de bank. Ik had een lange avond voor de boeg en ik was door het vroege opstaan (en t贸ch iets te laat gaan slapen omdat ik heerlijk in bed lag te lezen) best moe. Daarna ging ik met Fenna en Thomas naar het voetbalveldje in de wijk, even uitwaaien.

Fenna ging Thomas even wat skills leren. We hebben erg gelachen, want het ging nog niet altijd even goed…lol.

In de middag ging ik met mijn zusje richting Mijdrecht. Want ik had een heerlijk avondje in het vooruitzicht! Ik ga niet vaak weg, eigenlijk zelden aangezien ik een echte huismus ben, maar als ik dan ga is het genieten. Andries stuurde mij in de middag nog een leuke foto van de kids, zij waren heerlijk gaan fietsen.

En Thomas wilde even zijn nieuwe tattoo laten zien.

Na heerlijk bij mijn moeder te hebben gegeten stapten we in de taxi naar Amsterdam. (heerlijk dat ik niet zelf hoefde te rijden ;-))

We waren wat te vroeg, dus gingen we nog even naar een terrasje voor een heerlijk kopje thee. En dat koekje is natuurlijk extra leuk!

En toen op naar De La Mar! Om 20:00 begon de musical en we waren z贸 blij dat we Simone Kleinsma in de hoofdrol hadden. De originele cast is natuurlijk het allerleukste.

De musical is echt een absolute aanrader! Wat een geweldig verhaal. De muziek, de humor en super cast maken deze musical tot een prachtige ervaring. We hebben gelachen, waren ontroerd en genoten volop. Na afloop kregen mijn zusje en ik van onze moeder nog het boek over Annie M.G. Schmidt (musicaleditie). Die gaat mee op zomervakantie!

Met de taxi reden we terug naar Mijdrecht en mijn zusje en ik gingen meteen op weg naar huis. Ik bracht haar thuis en reed daarna door naar huis. Ik lag pas om kwart voor 2 in bed. Absoluut een uitzondering voor mij! Maar het was het meer dan waard.

Zondag

We sliepen lekker even uit vandaag. Ik had het nodig! Thomas liet mij toch tot 8 uur uitslapen, yeah. Begin van de middag gingen we even een stukje fietsen naar mijn vader, het was heerlijk weer.

Door de wind ging Thomas’ haar omhoog staan. Ik vond dat echt super grappig…haha.

Thomas had in de middag nog een feestje van een jongetje uit zijn klas. Twee uur lang springen, hij kwam helemaal bezweet thuis. 馃槈

Andries moest hockeyen, en at op de club, dus ik bakte lekker pannenkoeken. Daarna gingen de meiden nog even buiten hockeyen en Thomas en ik lagen heerlijk te chillen op de bank. (ik viel zelfs nog even weg, haha. Bijna 40 h猫, dan krijg je dat ;-)).

Ik bracht Thomas naar bed en typte ondertussen deze diary. Straks ga ik nog even heerlijk lezen in mijn boek, Andries kijkt Formule 1 en de meiden doen nog wat huiswerk. Op naar een nieuwe week! Een spannende week toch wel. Fenna heeft selectietrainingen van hockey en is door de middelbare school gevraagd of ze ipv VMBO-T t贸ch niet liever naar brugklas VMBO-T/Havo wil. Na het zien van haar Cito uitslagen heeft de school daar alle vertrouwen in! Super goed van haar.

Volgende week een update over al deze spannende dingen voor Fenna.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Nienke

    Weer een leuke diary om te lezen. Wat super spannend voor Fenna! Wat naar om te horen dat iemand uit de familie ziek is, zoiets komt altijd hard aan. Bestralen is best heftig. Hopelijk slaat het goed aan! Sterkte.

    juni 11, 2018 at 19:59
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge