Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #98

We kruipen langzaam dichterbij de zomervakantie. Dit merk je al duidelijk aan alle verjaardagsfeestjes die nog georganiseerd worden, alle uitnodigingen voor toernooien etc. Afgelopen week hadden wij een buurtfeest, las ik heerlijk veel boeken en vierden we vaderdag. Hoe was mijn week? (spoiler: er zit een bloederige foto bij ;-))

Maandag

Ik dacht, nadat ik Fenna en Thomas op school had afgezet, Amy nog wel even snel een kus te geven voordat ze naar school zou gaan. Helaas fietste ze net weg toen ik aankwam….;-)

Verder deed ik vandaag de boodschappen, streek ik wat was weg en had ik een heerlijk dagje voor mijzelf.

Dinsdag

Vandaag kregen Fenna en Thomas de bestelformulieren mee naar huis van de schoolfoto’s van dit jaar. Wat zijn ze leuk geworden!! Trots op deze twee knapperds.

Woensdag

Sorry voor de bloederige foto! hahaha.

Vandaag liet ik een moedervlek weghalen die de afgelopen maand opeens dikker werd. De dokter vindt hem er niet onrustig uitzien, maar voor de zekerheid toch maar weghalen. Toch een flinke wond zo…

Best een lastige plek zo aan de binnenkant van mijn knie. Zeker met slapen op mijn zij word ik vaak wakker omdat ik er pijn aan heb. Maar ja, even doorbijten.

Donderdag

Thomas heeft flink last van hooikoorts de laatste tijd. Daardoor valt hij veel te laat in slaap en moet toch vroeg op om naar school te gaan. Donderdag was hij zó moe nog in de ochtend dat ik hem maar thuis heb gehouden. Hij moet weer even bijtanken. Dus lekker bij mama op de bank. Ik moet namelijk mijn been even rust geven want de wond wil niet dicht.

Fenna had in de avond haar tweede selectietraining voor de C1. Deze afvalronde heeft ze overleefd!

Vrijdag

Fenna en Thomas waren vandaag vrij van school, studiedag. Ik deed boodschappen met ze en haalde een zelf-doe-pakket van sushi. Fenna wilde dat graag. Zij heeft toen deze sushi gemaakt, toch knap voor een eerste keer!

Aangezien mijn wond nog steeds open is dook ik verplicht languit op de bank. Tja, verplicht lezen vind ik geen straf! Vandaag begon ik in dit boek van Margje Woodrow.

In de avond met Thomas op de fiets naar zwemles. Hij deed het weer super goed!

Zaterdag

Vandaag was er een buurtfeest bij ons in de wijk. Voor de kinderen leuk om even lekker buiten te spelen.

Vooral de sumo praktijken van Amy en Fenna waren hilarisch!

In de middag gingen Amy en Fenna nog naar buiten en Thomas dook lekker voor de tv. Ik ging weer met mijn been omhoog en we genoten van nog een heerlijke rustige zaterdagmiddag.

In de avond stond voetbal aan en dook ik in mijn nieuwe boek aangezien ik de andere alweer uit had. 😉

Zondag

Vaderdag! In de ochtend ging ik met de kids naar de kerk. Andries moest omschakelen na zijn nachtdienst dus die sliep uit. Ik had kidsclub leiding dus mocht lekker met de kinderen aan de knutsel. Daarna reden we door naar mijn vader waar we even een lekker broodje aten voor vaderdag. Thomas had voor mijn vader nog een gedichtje voorgedragen, zo super lief!

Eenmaal thuis troffen we Andries nog net thuis aan voordat hij moest hockeyen. Dus Thomas kon nog even snel zijn knutselwerkje aan papa geven.

Dat heeft hij weer mooi gemaakt!

In de middag moest Amy hard leren, en ik hielp haar daar een beetje mee. Verder hadden we een rustige zondag en genoten we van het samenzijn. Heerlijk ontspannen!!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jessica J.

  Brr, die bloederige foto. Lijkt me een pijnlijke wonde. Hopelijk is ze intussen al wat meer dicht. Wel goed dat je die moedervlek toch preventief laten weghalen hebt, want je weet inderdaad maar nooit … En de schoolfoto’s zijn inderdaad erg tof geworden!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Lush | Charity Pot • Smeren voor het goede doel!My Profile

  juni 18, 2018 at 08:45
 • Reply chucky1012

  Wat vervelend dat de wond niet goed wilde helen…..
  Goh zo vervelend als iemand last van hooikoorts heeft.
  Fijn dat de ene dochter weer door is voor de hockey.

  Xoxo

  juni 18, 2018 at 08:46
 • Reply Miranda

  Wat een mooie schoolfoto’s! Ik heb vorig jaar ook een moedervlek weg laten halen en had ook zo’n nare wond. Hopelijk herstelt hij nu snel.

  juni 18, 2018 at 19:36
 • Reply Tamara S

  Ah ja zo’n moedervlek weghalen is best een beetje rot, hè? Ik hoop dat het snel mooi dicht is!
  Tamara S onlangs geplaatst…Feestweek dag 4 | Queen of Rings Piercing & Tattoos winactieMy Profile

  juni 19, 2018 at 02:35
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge