Follow:
beauty

Huda Beauty LIP CONTOUR & STROBE SET

hudabeauty

Van mijn verjaardagsgeld verwende ik mijzelf naast wat boeken ook op wat make-up. Zo zag ik bij The Beauty Editor deze geweldige lipkit. Een mooie complete set van Huda Beauty in een geweldig leuk blikje. Tja, zo’n eyecatcher kon ik niet laten schieten. Deze lipkit is er in verschillende kleurencombinaties. Ik koos de Trohy Wife & Shameless.

LIP CONTOUR & STROBE SET

hudabeauty

Trophy Wife & Shameless

In deze set zit een mooi lipcontour potlood in de kleur roze. De matte liquid lipstick Trophy Wife geeft een mooie dieproze kleur. Persoonlijk vind ik een matte lipstick nooit heel prettig aanvoelen, dus een mooie Lip Strobe eroverheen met chroom pigmenten is absoluut een must. En deze combinatie, wow!

Huda Beauty swatches

hudabeauty

Zonder de Lip Strobe zou ik de liquid lipstick niet zo snel dragen. Dat is net iets te knallend voor mij. Maar die lip strobe, wow! Hij doet mij een beetje denken aan mijn favoriete lipgloss van Chanel van vroeger (Blizzard). Ik ben verliefd…

hudabeauty

Ik vind dit echt een prachtige set. Een look die ook perfect voor dagelijks kan. Vrouwelijk, sexy en precies genoeg kleur voor mij. Ik hou van de berry-kleur, een mooie warme roze teint. Ook voelde mijn lippen niet droog, maar comfortabel. Af en toe werkte ik gedurende de dag mijn lippen bij met de lip strobe. En zo bleef het ook de hele dag mooi.

hudabeauty

De matte lipstick en de lip strobe zijn niet al te groot, dus ook perfect om mee te nemen in de tas. Nee, ik neem het blikje niet mee in de tas, maar de set gaat tegenwoordig altijd mee. Ik ben verliefd op deze combinatie.

Verkrijgbaarheid

Deze gave set, en de andere kleurencombinaties, is verkrijgbaar bij €30 bij oa The Beauty Editor.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge