Follow:
beauty

Makeup Revolution I Heart Make-up Bronze and Glow

bronze

Het Kruidvat is op dit moment gevaarlijk terrein voor mij. Elke keer als ik er kom zie ik zoveel leuks dat ik telkens met meer de winkel uitga dan de bedoeling was. Zo kocht ik vorige week naast het I Heart Make-up Golden Bar Chocolate Palette dit Bronze and Glow Palette.

bronze1

Ook dit palette is weer prachtig qua vormgeving. Het oogt absoluut niet goedkoop terwijl de prijs rond de 6 á 7 euro ligt. Het is wat kleiner dan het oogschaduw palette maar qua vormgeving hetzelfde. Een soort klein zusje van het grote palette.

Ik ben zelf nog niet zo ervaren met bronzers. Ik vergeet het snel in mijn make-up routine. Stom, want het kan een erg mooi effect geven!

bronze2

In het palette zit een bronzer en een highlighter. Mooie grote pans en ontzettend leuk vormgegeven al zeg ik het zelf. I Heart Make-up heeft oog voor detail!

De bronzer is mooi van kleur. Geen oranje-gevaren bij het aanbrengen. 😉

bronze3

Ik heb hier op mijn pols de swatches aangebracht. De highlighter is mooi subtiel, daar hou ik wel van. Ik hoef niet als een glimmende kerstbal rond te lopen. Dit palette is echt een aanrader voor beginners op make-up gebied die eens willen experimenteren met bronzers en highlighters!

De test met als model Fenna

bronze4

zonder make-up

Fenna heeft van ons driën ( Amy en ik ) de minste sproetjes. Om een beetje het effect op de foto vast te leggen was dat het makkelijkst. En Fenna wilde ook wel graag model staan, dat scheelt. 😉

bronze5

Met een beetje bronzer en highlighter

Heel subtiel heb ik op haar wangen en jukbeenderen wat bronzer en highlighter aangebracht. Ik zie een mooi subtiel verschil in vergelijking met de bovenste foto. Het legt nét even een accent op de jukbeenderen. Met deze kleuren in het palette durf ik het zelf ook wel aan om wat te experimenteren!

Bij het Kruidvat is dit mooie palette nu te koop.

Gebruik jij bronzer en/of highlighter?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Yvonne

  Ik kom geregeld bij diverse Kruidvat-winkels maar ik heb die paletten nog nergens gezien. Nou moe! Ziet er mooi uit! Ik kan echt niet zonder bronzer hoor, gebruik het elke dag. En vroeger zelfs alleen maar…ik gebruikte geen blushes. Nu vind ik blush net dat beetje extra geven. Maar bronzers zijn voor mij de basis. 🙂

  december 8, 2016 at 06:37
 • Reply chucky1012

  Heel herkenbaar!
  Deze palette moet ik hebben.
  Mooie teinten.
  Leuk dat je dochter dit test.

  Xoxo

  december 8, 2016 at 07:01
 • Reply Susan

  Ik heb deze ook vastgehad maar vond hem inderdaad te subtiel. Voor beginners wel heel handig!
  Susan onlangs geplaatst…In de mix: Sephora maskersMy Profile

  december 8, 2016 at 07:21
 • Reply Romy

  Hoe meer ik van dit merk zie, des te hebberiger ik word. Ik vind de doosjes alleen al zo mooi! Het palette geeft een fijn, subtiel effect!
  Romy onlangs geplaatst…30 dingen om te doen als je alleen bentMy Profile

  december 8, 2016 at 07:52
 • Reply Mariëlle

  Wat leuk zo’n model 😉 Ik heb echt heel wat gemist van dit merk toen ik in Sri Lanka zat. Deze komt op mijn kerst wishlist!

  december 8, 2016 at 09:23
 • Reply Maaike

  Helaas had in mijn Kruidvat iemand in de palettes zitten swatchen. Zo vervelend als mensen dat doen. Maar goed, het palette was er nog wel!
  Maaike onlangs geplaatst…Christmas decorMy Profile

  december 8, 2016 at 10:39
 • Reply Nicole

  Oh weer van die prachtige producten van dit merk!!! Ik heb er alleen een oogschaduw pallette van. Highlighter gebruik ik wel soms, bronzer weet ik nog steeds niet precies waar ik het nou moet aanbrengen haha
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #11 – Oh jee, een dwarsligger!My Profile

  december 8, 2016 at 11:36
 • Reply Astrid

  Wat een leuk en knap model Hilde! Ik heb dit palette ook gekocht en hij is inderdaad heel fijn en subtiel. Ik houd daar zelf ook wel van en ben er daarom ook zeker over te spreken. En de vormgeving is inderdaad gewoon leuk.
  Astrid onlangs geplaatst…Gastblog: Battle blauwe budget nagellakMy Profile

  december 8, 2016 at 12:13
 • Reply Tania

  Nog zo’n mooi palette. Echt jammer dat ze ook deze hier niet verkopen

  december 8, 2016 at 12:28
 • Reply Rochella

  Ik wil deze ook wel hebben! Hij is echt heel erg mooi!

  december 8, 2016 at 13:18
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Fijn zo’n model in de buurt! Ik heb deze ook gekocht, maar nog niet gebruikt. Mooi en subtiel effect inderdaad.

  december 8, 2016 at 15:34
 • Reply Romy

  Klinkt goed! Houd alleen niet zo van bronzer, maar wie weet!
  Romy onlangs geplaatst…Favoriete aankopen van 2016My Profile

  december 9, 2016 at 20:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge