Follow:
beauty

Make-up Revolution I Heart Make-up Chocolate Love Oogschaduw Palette

iheart

Een zwak voor oogschaduw palettes ontwikkelen is heerlijk kan ik je vertellen. ( voor je portemonnee iets minder, dat dan weer wel ). Maar pareltjes als deze scoren bij het Kruidvat valt voor de portemonnee best mee en zijn een aanwinst in je stash!

iheart1

Deze kon ik niet missen bij het Kruidvat, wat een knalkleur! Ontzettend gaaf dit heerlijk felle roze. ( ook makkelijk terug te vinden in je palettes stash, mooi extra voordeel! ). Dit palette kwam tegelijk in de winkel met het Golden Chocolate Bar en het Unicorns Rainbow Highlighter. Die 2 producten vielen zo in de smaak bij mij dat ik de eerstvolgende keer bij het Kruidvat dit palette ook meenam. Voor nog geen tientje heb je een oogschaduw palette met 16 kleurtjes oogschaduw.

iheart2

In het palette vind je het welbekende folietje met de namen van de kleurtjes erop. Hygiënisch en handig, multifunctioneel! Er zitten zowel matte als mooie glanzende kleuren in. Ik neig altijd naar de glanzende kleuren, maar heb mijzelf voorgenomen wat vaker matte kleuren te gaan gebruiken. In dit palette heb ik al een paar hele mooie gespot!

iheart3

Paarstinten zijn favoriet bij mij. Ik heb grijs/groene ogen en paars legt daar heel mooi het accent op. Bruin tinten zijn altijd prima voor een wat natuurlijkere look. De neutrale kleurtjes zijn ideaal als basis. Eigenlijk zijn alle kleurtjes in dit palette heel goed te gebruiken!

Close up foto’s!

iheart4

iheart5

iheart6

Swatches

iheart7

Love – Treat – Chip – Whipped _ Heart

 

iheart8

Filling – Sweet – Pink – Candy – Melts – Smooth

 

iheart9

Premium – Ganache – Choc – Perfect – Flavour

Ik moet wel even wennen aan het feit dat de matte kleuren wat minder dekkend lijken. Met een primer eronder werden ze trouwens wel intenser, dus dat zou ik zeker adviseren te gebruiken. Maar voor de prijs vind ik het verder prima.

Look

iheart10

iheart11

Ik besloot eens buiten mijn comfortzone te gaan en matte kleuren te pakken in bruintinten. Een prima look voor alledag. Met de oogschaduw primer eronder bleef de oogschaduw prima zitten en pakte de kleuren ook prima.

Ik ben weer helemaal happy met het nieuwe palette en zal hem met veel plezier gebruiken.

Heb jij al een chocolade palette van I Heart Make-up in je stash?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Mariëlle

  Ik vind ze allemaal ZO leuk en ZO mooi, maar ik houd het niet meer bij joh! Ik wilde ze eigenlijk allemaal toen het allemaal begon, maar wat moet ik met (hoeveel palettes zijn het nu??) … palettes! Toch blijf ik het leuk vinden, het heeft zo’n hoge aantrekkingskracht hihi!

  december 11, 2016 at 14:42
 • Reply sherry

  Wat een prachtige palette en kleuren. Ik ga hem ook kopen nu ik jou zo zie.

  december 11, 2016 at 14:56
 • Reply Tania

  Vind de pigmentatie precies wat minder dan hun andere palettes. Mooie look trouwens

  december 11, 2016 at 15:58
 • Reply Nienke

  Mooie palette, de kleuren in het palette spreken mij persoonlijk minder aan dan de andere paletten. Maar ik vind de variatie wel heel tof.

  december 11, 2016 at 16:54
 • Reply mieke | mieksmind

  Hmm nee deze had ik niet gekocht (wel gezien) maar ik vind hem ook niet zo mooi. Niet helemaal mijn ding, ik vind het andere palette (donkerbruin met goud) mooier!

  december 11, 2016 at 17:00
 • Reply Maaike

  Deze doet me aan het Chocolate Bon Bons palette van Too Faced denken. Beetje jammer dat sommige kleuren niet zo fel lijken.
  Maaike onlangs geplaatst…MAC Lipstick swatchesMy Profile

  december 11, 2016 at 17:35
 • Reply Romy

  Mooie look! De kleurtjes zijn niet echt weggelegd voor mij, maar jou staan ze erg goed!
  Romy onlangs geplaatst…Favoriete aankopen van 2016My Profile

  december 11, 2016 at 18:14
 • Reply priscilla

  Als ik de pigmentatie vergelijk met de andere paletten dan valt deze wel een beetje tegen. De vormgeving vind ik wel weer erg gaaf, maar helaas zijn de kleuren niet helemaal mijn ding. Het andere nieuwe palette heb ik wel gekocht 🙂

  december 11, 2016 at 20:53
 • Reply Mariska

  Zelf gebruik ik eigenlijk nooit oogschaduw, maar vind deze palettes wel heel erg leuk! Zoals ik vaak zie is het ook wel goed pigment en kun je er mooie ooglooks mee maken. Buiten dat zien ze er natuurlijk sowieso al leuk uit 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Waarom Kerst dit jaar zó anders is dan voorheenMy Profile

  december 11, 2016 at 21:02
 • Reply Astrid

  Deze is echt ook weer mooi! Mijn review van dit roze snoepje staat ook al ingepland hihi. Ik vind ‘m ook niet tegenvallen! Mooie look ook, staat je mooi die zachte kleurtjes.
  Astrid onlangs geplaatst…HEMA Bloggers Kerst EventMy Profile

  december 11, 2016 at 21:16
 • Reply Jouvence

  Ziet er mooi uit! xx

  december 11, 2016 at 21:31
 • Reply jeapiebel

  Ik ben dol op make up revolution en deze palette heb gezien, omdat ik al 6-7 palette van het merk heb. De kleuren vallen wel eens in herhaling daarom heb ik hem niet gekocht.

  december 12, 2016 at 09:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge