Follow:
beauty

I Heart Makeup Unicorns Heart Rainbow Highlighter

unicorn

Een highlighter die gemaakt is door eenhoorns? Natuurlijk wil elk meisje/vrouw dat! Unicorns, of eenhoorns natuurlijk, hebben een grote aantrekkingskracht op mij. Ik zal maar opbiechten dat ik zelfs My Little Pony’s heb gespaard. ( en ja, toen was ik al volwassen 😉 ). Dus deze Unicorn Rainbow Highlighter moest mee naar huis!

I Heart Makeup

unicorn2

I Heart Makeup is een heerlijk budget merk wat vaak te krijgen is bij het Kruidvat en Trekpleister. Wellicht ken je ook de chocolade oogschaduw palettes van ze, ook super tof! ( Pink Fizz Chocolate Bar en Chocolate Palette )

Ik kreeg zondag het pakket met folders en spotte deze Unicorn Rainbow Highlighter in de Kruidvat folder. Score! Voor nog geen 6 euro een prachtige highlighter die ik gewoon in mijn stash wilde hebben. Dus dinsdagochtend meteen naar het Kruidvat. ( ik zou namelijk niet de enige zijn die deze wilde aanschaffen gokte ik zo ).

unicorn1

De highlighter komt in een kartonnen doosje. Het mooiste vind ik dat erop staat dat de highlighter gemaakt is door eenhoorns. I wish! Een beetje fantasy, hou ik van.

Op de verpakking staat al een mooi voorbeeld van hoe de highlighter eruit ziet. Prachtig toch?

unicorn3

Kijk eens wat een beauty! Het doosje is niet luxe, gewoon simpel karton in een hartjesvorm. Maar ja, de schat van binnen wuift het enigszins goedkoop ogende doosje meteen weg. Wat een prachtige highlighter! Super glans en prachtige kleuren, je blijft er naar kijken.

Swatches

unicorn4

1 Keer! 1 Keertje hoefde ik maar met mijn vinger over de poeder om deze pigmentatie te krijgen. Wow! Echt zo mooi. Dit zijn de kleurtjes afzonderlijk.

unicorn5

En zo zijn de kleuren gemixt. Echt een prachtige highlighter die ik zeker met veel plezier zal gebruiken. Ik had een foto van mijn jukbeenderen met de highlighter, maar die bleek helemaal mislukt. Maar ik gok dat jullie je er wel iets bij kunnen voorstellen als je de swatch zo ziet toch? Dus allemaal rennen naar het Kruidvat als je van highlighters houdt, want deze wil je gewoon in je stash hebben.

Wat vind jij van deze highlighter?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Eva

  Ohh hij is mooi! Ik wil hem ook!!

  november 30, 2016 at 14:24
 • Reply Dineke

  Wauw, wat een goed pigment heeft deze! Heel mooi!
  Dineke onlangs geplaatst…CHRISTMAS BACKGROUNDS | LAAT DIE KERST NU MAAR KOMEN!My Profile

  november 30, 2016 at 15:14
 • Reply Tania

  De glow ziet er mooier uit dan ik gedacht had. Hopelijk kom ik hem ergens tegen bij Kruidvat

  november 30, 2016 at 16:49
 • Reply Maaike

  Prachtig! Ik wil hem zelf ook graag aan mn stash toevoegen.

  november 30, 2016 at 18:24
 • Reply Dalinka

  Zo mooi deze! Helaas zag ik hem niet meer bij Kruidvat liggen vandaag:'(
  Dalinka onlangs geplaatst…Mijn grootste hobby: slapen + review ClimaBest NASA traagschuim kussenMy Profile

  november 30, 2016 at 18:37
 • Reply Jouvence

  Moet vrijdag echt eerst even langs de Kruidvat. Hij is echt prachtig! ♥ xx

  november 30, 2016 at 18:58
 • Reply Natascha

  Ik had hem ook al gespot afgelopen weekend, hij valt veel mooier uit dan ik had verwacht!

  november 30, 2016 at 19:20
 • Reply Astrid

  Nou krijg ik toch een beetje spijt dat ik ‘m niet heb gekocht hihi. Hij is wel echt gaaf! (Net als my little pony trouwens, die blijven ook echt geweldig!)
  Astrid onlangs geplaatst…Kat von D Metal Matte palette reviewMy Profile

  november 30, 2016 at 20:44
 • Reply Chelsea Berghuis

  Wauw wat een prachtige highlighter. Dit is zeker eentje die je in je stash wilt. Alleen al voor de naam en hoe die eruit ziet haha.

  november 30, 2016 at 23:26
 • Reply Babs

  Ziet er mooi uit! Deze had ik niet gezien in de folder, vast overheen gekeken…

  december 1, 2016 at 07:06
 • Reply Romy

  Whaaa heel gaaf!
  Romy onlangs geplaatst…Heerlijke herfstmomentjesMy Profile

  december 1, 2016 at 19:35
 • Reply Lesley

  Ik heb hem vanmiddag kunnen scoren bij kruidvat! Heb er twee gekocht nooit weg 😉 haha nee hoor voor een leuke winactie binnenkort

  december 1, 2016 at 20:30
 • Reply Linda

  Unicorns!!! Natuurlijk moet je die hebben 😀 (My Little Pony’s…. ik herken die verzameldrang. Tis maar goed dat ik geen dochters heb, anders was ik nu blut).
  Wat een mooie kleuren, zowel afzonderlijk als gemixt. Ik denk dat ik ook maar eens op onderzoek uit ga bij de Kruidvat 🙂

  december 3, 2016 at 08:46
 • Reply Mariska

  Ik zag hem ook liggen en heb hem niet meegenomen. Vind hem echt wel heel erg tof, maar ik gebruik dat nooit.. dus dan vind ik het ook weer zonde om hem maar te verstoffen 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Mariska’s dagboek: 1 december 2016My Profile

  december 3, 2016 at 10:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge