Follow:
beauty, make-up

I love Revolution Eyeshadow Palette Coffee

Ik kan heel blij worden van een mooi oogschaduw palette. In mijn verzameling zitten heel veel palettes van Revolution. De prijs/kwaliteit verhouding is gewoon heel erg goed van dit merk. Onlangs spotte dochter Amy weer een aantal hele gave palettes en mijn koopwoede stak direct de kop weer op. Ik kreeg ontzettend veel zin om weer eens wat oogschaduwpalettes te kopen. Het eerste palette wat ik jullie wil laten zien is dit prachtige Coffee palette!

I love Revolution Eyeshadow Palette Coffee

Allereerst de uitvoering, ge-wel-dig! Een afbeelding van een heerlijke ijskoffie, dot slagroom en marshmallows erin. Deze afbeelding ligt als het ware ‘op’ het palette. Een absolute eyecatcher! En dan heb ik de binnenkant nog niet eens laten zien…

Als je het palette opent zie je meteen een aantal prachtige kleuren. Bij mij sprongen de kleuren ARABICA, DRIP, BEAN en ROAST meteen in het oog (valt het op dat ik dol ben op glitter?!). Prachtige warme kleuren en een paar koele tinten zorgen voor een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor prachtige looks. Ik gebruik zelf graag paars, roze en bruintinten, dus met dit palette ben ik op mijn wenken bediend.

In het palette zitten 10 matte kleuren en 8 glanzende kleuren. Een mooie balans vind ik. In verhouding gebruik ik per look vaak 2/3 tinten mat en 1 tint glanzend (op een dag waar ik flink los ga met mijn oogschaduw ;-)).

Swatches

Voor het maken van de swatches heb ik geen gebruik gemaakt van een primer. Ik ben van mening dat een aantal lichte kleuren beter pakken in combinatie met een primer.

espresso – arabica – drip – babyccino – instant – grind

Zoals je hierboven ziet zijn de matte kleuren wat lichtjes. Ik moet zeggen dat op mijn oogleden ze wel meer zichtbaar waren. De glanzende kleuren zijn daarentegen heel goed gepigmenteerd.

foam – bean – caffeine – java – americano – iced

Hier zie je dat op mijn ietwat vochtige arm van het verwijderen van de eerste swatches de matte kleuren ook meteen beter pakken. Wanneer je een primer gebruikt zal je dus ook zien dat de matte kleuren veel beter zichtbaar zullen zijn. Bean is echt mijn favoriete kleur uit dit palette. Een prachtige warm bruine glanzende oogschaduw, geweldig!

roast – macchiato – cappuccino – latte – mocha – decaf

Maar ook dit rijtje is niet mis hoor! Ik krijg hier een beetje een Afrikaans gevoel bij. Mooie warme bruintinten, een bijzondere gelige tint en dan zo’n prachtige roze glanzende kleur. En de combinatie roze/bruin is ook nog eens een prachtige combinatie.

Met dit palette kan je zoveel kanten op. Je kan een intense warme ooglook maken, maar ook een lichte dagelijkse look. Een beetje “spelen” met zo’n palette is toch ook een hele leuke bezigheid?!

Amy maakte bij mij een natuurlijke look met dit palette…

Het was al wel wat later op de avond, dus ik kijk een beetje vermoeid..haha.

Amy gebruikte voor deze look de matte tinten arabica en java en de glanzende kleuren bean en drip. Ik ben echt superblij met dit palette! En het heeft ervoor gezorgd dat er nog een aantal aan mijn collectie zijn toegevoegd. Deze zullen zeker volgen op mijn blog.

Het I love Revolution Coffee palette is verkrijgbaar bij oa het Kruidvat en Trekpleister voor €11,99

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Gretll

    Lijkt me een fijne palet om aan te schaffen voor zo’n mooi prijsje ! Ik zet die op mijn lijstje ! Bedankt om te delen !

    mei 7, 2020 at 15:45
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge