Follow:
Biotherm, zonnebrand

Ik ga op vakantie en ik neem mee….Biotherm suncare!

Als deze blogpost online komt ben ik heerlijk in Italië. Vorig jaar was ons dat zo goed bevallen dat we besloten dit jaar weer heerlijk 2 weken naar Italië op vakantie te gaan. Vorig jaar hadden we 2 weken super lekker weer de zonnebrand voorraad ging rap op.
T/m 8 mei heeft Ici Paris XL 40% korting op de suncare van Biotherm. Kwam dat even mooi uit!
Dus mee naar Italië heb ik de volgende producten:

Voor manlief de UV Defense Sport spray factor 30. Mijn man wil ook tijdens de vakantie nog wel vaak gaan hardlopen, dus deze spray is ideaal! Het is een onzichtbare hydraterende spray voor het lichaam die super waterafstotend is. Dus ook werkzaam als je aan het zwemmen bent. Niet vet en niet kleverig. Perfect voor mijn man! ( en wellicht ook voor veel meer mannen ).
Normaal kost deze spray 28,35. Nu met de korting maar 17 euro!
Voor de kids en mezelf heb ik een spray gekocht met factor 50. Ik zal de tweede week wellicht afzakken naar factor 30, maar voor de kids blijf ik factor 50 smeren. Deze spray is voor het lichaam! Voor het gezicht moet ik nog wat aanschaffen.
Ook deze spray is water resistant. Ook is deze vet vrij en olievrij. Ik heb deze spray in de winkel van Ici Paris XL gekocht, ik zag hem namelijk niet online staan. In de winkel kon ik hem zo kopen. Ook deze spray kwam op 17 euro tijdens de actie.
Voor mezelf en mijn man heb ik voor het gezicht de Crème Solaire Dry touch. Een tube met een crème die mat opbrengt. Dus geen glimmend zonnebrand gezicht! De verkoopster was erg enthousiast over deze zonneverzorging! Ik ben benieuwd!!
Wat ik nog moet aanschaffen voordat ik vertrek is iets voor het gezicht voor de kids en voor mezelf nog een factor 30 voor mijn lichaam. Dus dat wordt deze week nog even langs de Ici Paris XL. 😉
Na mijn vakantie zal ik vertellen hoe ik de producten in gebruik vond.
Uiteraard sluit ik nog even af met een vraag! Gaan jullie nog op vakantie en welk zonnebrand product nemen jullie mee?
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Susan van der Zwaag - Sondeyker

  Hihi ik was al benieuwd naar een blogpost over zonnebrand produkten, maar een review kun je natuurlijk pas na de vakantie plaatsen ;).
  Manlief is geen zonne liefhebber en staat voor zijn werk wel vaak in de zon (gebruikt nooit iets).
  Dus geen zonvakanties meer voor mij, vroeger wel op vakantie geweest naar Spanje, Portugal (als kind), Griekenland, Turkije…en ook nog Miami en Jamaica :).
  Sinds ik met mijn man samen ben gaan we op vakantie in de classic mini cooper met een tent. Bijna altijd is dat rond pinksteren en eigenlijk nooit met echt mooi weer dus geen zonnebrand ndoig hihi. Dit jaar is de internationale mini meeting in België en slapen we gewoon thuis, het is maar een uurtje rijden van huis en ik slaap slecht dus hebben we voor die oplossing gekozen zodat ik toch nog genoeg slaap krijg ipv 's nachts wakker liggen van feestende camping/festival gangers en een snurkende manlief en 's morgens mega vroeg wakker van de zon die vroeg erbij is…
  Ik heb wel zonnebrand in de kast staan, maar al sla je me dood zou niet weten waarvan…hihi. Dikke knuffels!

  mei 6, 2016 at 05:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge