Follow:
fashion, In de spotlight

In de spotlight: Tantilly!! Maak de wereld mooier en kleurrijker…

Soms krijg je een mailtje waar je meteen vrolijk van wordt. Dat overkwam mij afgelopen week. Ik ontving een mailtje van Chantal, de eigenaresse van Tantilly, een winkel uit Deventer waar je vrolijk van wordt. Zij schreef mij in het kort over haar winkel, haar dromen, haar visie en ik wist meteen dat ik met haar wilde samenwerken. Voor het schrijven van deze blog ben ik ook online naar interviews gaan speuren en kan ik maar tot één conclusie komen: Tantilly verdient de spotlight!

Tantilly

Tantilly is dus een winkel in Deventer waar je je waant in verschillende landen als je binnenloopt. Dit is iets wat ik mij zo voorstel, aangezien ik er zelf nog niet ben geweest. Eigenaresse Chantal heeft namelijk in haar winkel spullen die zij meeneemt van haar reizen om daar de lokale bevolking financieel te helpen en ondersteunen. Want dat werd mij al meteen duidelijk, het hart van Chantal zit op de goede plaats! Zo vertelde ze mij dat ze als grote droom heeft om ooit een kindertehuis te laten bouwen in het buitenland. Ze hoopt dat met de verkoop van haar handgemaakte kleding die droom ooit werkelijkheid kan worden. Nou, dat hoop ik ook voor haar. Hoe mooi zou dat zijn?!

Naast het feit dat de kleding van Tantilly super vrolijk en met de handgemaakt is, is het aanbod ook groot. En dan bedoel ik ook vooral in kledingmaten. Van maat S tot maat 4XL (en volgens mij zelfs 5XL op maat gemaakt) is er voor elke vrouw iets moois te vinden bij Tantilly. Want welke maat je ook draagt, als je straalt in je outfit ben je in mijn ogen al prachtig!

Tantilly, een eerlijk merk! Fair Trade

Wat ik vooral een mooi pluspunt vind is dat Chantal zelf in al die landen op zoek gaat naar producten om in haar winkel te verkopen. Zij weet dus waar haar items vandaan komen en kan er op die manier voor zorgen dat het eerlijke handel is. Zo betaalt zij een eerlijke prijs voor de kleding die daar gemaakt wordt. Op die manier probeert ze de zelfstandigheid van de mensen daar te vergroten. Hoe mooi is dat?!

Door de bevolking daar ter plekke te ontmoeten ontstaan er mooie vriendschappen en dat geeft voldoening. Daarom vind ik het ook heel mooi om te horen dat ze nog steeds mooie doelen nastreeft om in die landen te bewerkstelligen. En wij kunnen ervan profiteren door in prachtige unieke kleding te lopen.

Tantilly de kleding

Toen ik de mail ontving ben ik natuurlijk meteen gaan kijken naar al het moois op de site. Ik heb de winkel Tantilly weleens op Facebook voorbij zien komen en vond de prachtige kleding altijd al mooi. Maar nu ik het verhaal erachter weet, Chantal haar verhalen heb gelezen, vind ik het merk meteen nóg interessanter.

Welke collectie mij meteen aansprak was de collectie met de dubbelzijdige stoffen. Kijk nou hoe geweldig dit rokje is! Twee prachtige prints zodat je eigenlijk twee rokjes in je kast hebt in plaats van één. Ook prettig is met dit rokje dat het één maat is! Je kan deze dus dragen van maat S – 2XL! Ideaal voor mij op dit moment, aangezien ik aan het afvallen ben. Van mij mogen er nog heel veel verschillende designs in dit type rokje komen! Geweldig!!

De jurkjes die Chantal zelf heeft ontworpen werden door een klein atelier in Azië gemaakt. De jurkjes zijn afgestemd op het figuur van de Nederlandse vrouw. Dus wat langer van model, op de plekken waar je vaak het liefst het accent wat minder legt camoufleert het, en de mooie punten worden juist geaccentueerd. Wat wil je nog meer?

Bekijk alle jurkjes op de site van Tantilly.

Wereldreis

Mocht je zin hebben in een wereldreis maar liever wat dichterbij? Dan kan je Tantilly in Deventer bezoeken en al die mooie items bekijken en je tussen al die kleurrijke kleding en spullen wanen. Ok, het is niet hetzelfde als een verre reis, maar het zal vast even voelen alsof je even niet in het koude kikkerlandje bent.

Tantilly kan je hier vinden:

Kleine Overstraat 45

7411 JJ Deventer

En natuurlijk ook online: Tantilly webshop

Ik kan alvast verklappen dat er binnenkort meer over dit mooie merk op mijn blog voorbij zal komen. Stay tuned…

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Irina

  Yess zo leuk! Ik vind Tantilly echt een merk voor jou en de visie van de (web)shop is ook zo ontzettend tof ^^
  Irina onlangs geplaatst…De mooiste plekken van Lesbos ontdekken // LESBOS VLOG #2My Profile

  augustus 27, 2020 at 13:48
 • Reply Tuinweetjes

  Wat een leuke vrouwelijke kleding, ik begrijp dat je van dat mailtje blij wordt.

  augustus 27, 2020 at 16:39
 • Reply Yvonne

  Wat een vrolijke kleuren allemaal!

  augustus 27, 2020 at 21:22
 • Reply Mariëlle

  Zo leuk dat jij nu ook mijn favo winkel hebt ontdekt! De leukste winkelen mijn woonplaats wat mij betreft. En dat zegt wel wat, want Deventer barst van de leuke, originele winkeltjes die je niet snel ergens anders ziet. Het werkt verslavend..eenmaal Tantilly, wil je niets anders meer!

  augustus 27, 2020 at 22:53
 • Reply Nicole Orriëns

  Oh geweldig1 Als ik langs die winkel zou lopen zou ik zeker naar binnen willen. Ik houd echt heel erg van die stijl.

  augustus 28, 2020 at 09:13
 • Reply Sherry

  Wat een mooie kleuren en style. Ik vind deze kleding erg mooi staan.

  augustus 31, 2020 at 13:37
 • Reply Deborah

  Wat een leuk blog heb je er van gemaakt. Mooie en kleurrijke kleding dat is een ding wat zeker is 🙂

  september 1, 2020 at 11:16
 • Reply Gea

  Wat een kleurrijke kleding met toffe prints zeg. Ik kende dit nog niet

  september 2, 2020 at 10:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge