Follow:
fashion, Sendra

In love with Sendra Biker Boots!

Sendra

Het Sendra laarzen virus heeft mijn dochters bereikt….hellup! Zelf ben ik al een aantal jaren gek op Sendra laarzen, door mijn moeder. Maar nu hebben zowel Amy als Fenna het virus te pakken. In hun geval niet de hoge cowboylaarzen zoals ik ze draag, maar de stoere Biker Boots versie. En aangezien je ook de mogelijkheid hebt om de sporen te verwisselen maakt het natuurlijk helemaal tot een paar super toffe boots! En mochten jullie toevallig zelf van plan waren een bestelling bij Boeties te plaatsen? Dan heb ik nog een leuke code voor je waarmee je 10% korting krijgt. 馃槈

myjewellery

Al een tijdje liepen de dames mij subtiele hints te geven dat ze ook Sendra laarzen wilden. Deze zijn hier in het westen, naast de gave Sendra riemen, een ware hit. Ondanks het feit dat ik weet hoe goed de kwaliteit van Sendra laarzen is, vond ik het niet nodig om zomaar voor beide meiden een paar laarzen te kopen. Want eerlijk is eerlijk, Sendra is geen goedkoop merk. Dus ik vond dat ze toch echt moesten wachten tot ze 贸f zelf hun kleedgeld hadden opgespaard, 贸f met een speciale gelegenheid.

Amy besloot kleedgeld op te sparen en het aan te vullen met verjaardagsgeld. Zij kon dus onlangs al haar (eerste) paar Sendra Biker Boots aanschaffen. Na een weekje blarenpleisters plakken zijn ze nu helemaal ingelopen en draagt ze ze heel vaak. Ze gaat binnenkort sparen voor een paar extra sporen, zodat ze ze kan afwisselen.

Fenna vroeg een paar laarzen voor haar verjaardag. En Fenna zou Fenna niet zijn als ze de laarzen al v贸贸r haar verjaardag in haar bezit zou hebben. Tja, op 1 november heeft ze dus vrij weinig uit te pakken…Maar ok, ze heeft de laarzen (dezelfde als Amy) al bijna dagelijks gedragen.

sendra

Amy en Fenna kozen voor het type聽Sendra biker boots 15408 negro zwart met zilveren stud sporen聽 welke bij heel veel soorten kleding goed te combineren valt. Ze dragen ze beide bij skinny jeans, maar ook zoals hierboven op de foto’s. Zwarte cowboyboots kunnen eigenlijk bij alles. (daarom wil ik nog steeds een paar zwarte laarzen ;-)).

sendra

“Deze stoere zwarte motorlaarzen van Sendra zijn deze winter een musthave in jouw garderobe! Een glad lederen enkellaars die voorzien is van een grove spoor met oud zilveren vierkante studs. Op de wreef vind je de authentieke westernstiksels en door de vierkant stompe neus krijgt deze laars een robuust uiterlijk. De pull straps en het bekende Sendra logo mogen natuurlijk niet ontbreken bij deze gave bikerboot. Gemaakt van 100% leder, makkelijk in onderhoud. De lederen zool is volledig doorgestikt volgens de Goodyear Welt methode. Qua pasvorm valt dit model 1 maat groter uit. Schachthoogte 18 cm, hakhoogte 3 cm. De schachtomtrek is 32 cm bij maat 38.”

sendra

Beide meiden zijn nu helemaal in de gloria met het feit dat ze nu beide 茅chte Sendra laarzen hebben. En het zouden geen dochters van mij zijn als ze inmiddels niet al een tweede paar op een wensenlijstje hebben gezet. Haha.

Maar ik ben nu weer eerst aan de beurt. Mijn tweede paar Sendra’s laten 茅cht niet meer zolang op zich wachten denk ik. Want als je eenmaal het Sendra-virus hebt gepakt, dan kom je er niet meer vanaf. 馃槈

Ook 10% korting op je bestelling bij Boeties?

Bestel je t/m 4 november bij Boeties? Dan kan je met code ‘hillybilly10’ een korting krijgen van 10%!

Ik ben benieuwd wat jij eventueel zou bestellen!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Super tof en ik kan heel goed begrijpen dat de meiden zo happy zijn met hun pretty boots

  Xoxo

  oktober 25, 2018 at 06:46
 • Reply Caro

  Knappe meiden en met goede smaak!! Beiden dragen de boots met flair

  oktober 25, 2018 at 10:39
 • Reply Maxime Bouman

  Ik baaal zo erg dat ik een te hoge wreef heb! Ik ben zo verliefd of Sendra laarsjes!

  oktober 25, 2018 at 20:55
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Zoals je weet ben ik groot fan van cowboylaarzen en daarmee natuurlijk ook groot fan van Sendra laarzen. Ik ben inmiddels in het bezit van drie paar van die gave laarzen. Ik had er eerst meer maar dat waren hele hoge modellen en die waren het net niet.
  Ik hou ook van het model wat jij hebt, die staan het mooiste onder mijn Tante Betsy jurkjes. Maar dochterlief zal eerder ook zo鈥檔 bikerboots bestellen en laten we eerlijk zijn, ze zijn dan ook wel heel gaaf!
  Ik hou van die stoere look en met een jeans gecombineerd of zo鈥檔 mooi jurkje zijn ze prachtig!
  Ik ben toch wel stiekem heel benieuwd welke jouw volgende worden, alhoewel nee dat hoef ik niet te raden dat worden zwarte whahaha. Bij mij staan die ook nog hoog op de wishlist ;). Dikke knuffels van mij
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…Tante Betsy Dress Sports Red, love the red & pink comboMy Profile

  oktober 28, 2018 at 07:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge