Follow:
beauty

In love with Soap & Glory!

De eerstvolgende keer dat wij weer naar Engeland gaan gaat er een extra koffer mee die ik kan vullen met Soap & Glory. Dit super gave Engelse merk, wat je meteen in het oog springt als je een Boots binnenloopt, heeft mijn hart gestolen. Ooit heb ik er via een Nederlandse webshop al eens iets van gekocht (klik hier). Tijdens onze vakantie was er een leuke actie gaande; 3 halen, 2 betalen. Ik heb mijzelf dus verwend met 3 heerlijke producten.

Soap & Glory Smoothie Star The Breakfast Scrub

Soap & Glory

De roze verpakkingen met vintage look vind ik helemaal fantastisch. Telkens ontdek je weer wat nieuws op de verpakking. Grappige teksten, figuurtjes en leuke plaatjes zorgen ervoor dat dit merk meteen opvalt als je de winkel inloopt.

Ik kocht tijdens mijn vakantie 2 scrubs en een shower gel. Omdat ik nog redelijk veel body butters en body lotions op voorraad heb thuis heb ik die dit keer niet meegenomen. Maar in de toekomst, mochten wij nog een keer naar Engeland gaan, wil ik daar zeker wat van inslaan. De geuren van Soap & Glory zijn namelijk fantastisch.

Soap & Glory

De body scrubs komen in potten met 300ml inhoud. Ze zijn van hard plastic en heel stevig. De Smoothie Star scrub bevat oa oat, shea butter & suger body smoother. Wat volgens mij havermout, shea boter en suikerdeeltjes zijn om extra grondig te scrubben.

Soap & Glory

Door de toevoeging van banaan, amandel, honing extracten en cupuacu bio scrubs (sorry, geen idee!), heeft de scrub een heerlijk zoete geur. Ik vind het heerlijk naar karamel ruiken! De scrub zorgt voor een heerlijk zachte huid en blijft nog een tijdje lekker zoet ruiken. Ik vind het echt een zalig product!

Soap & Glory Flake Away Scrub

Soap & Glory

De teksten op deze pot vond ik echt hilarisch. En dat heeft er echt aan bijgedragen dat ik deze pot ook in mijn mandje gooide. Ik wil deze pot gewoon in mijn badkamer hebben staan! haha.

Soap & Glory

Deze scrub heeft net zulke verzorgende bestanddelen als de andere pot. Iets fijnere scrub van structuur, maar net zo doeltreffend. Ook ruikt deze scrub fruitiger dan de andere. (persoonlijk vind ik deze meer voor de zomer qua geur).

Soap & Glory

Beide potten heb ik volop in gebruik en ik baal nu al een beetje dat ik niet extra heb ingeslagen. (al had dat waarschijnlijk niet meer in de auto gepast voor de terugreis. We waren afgeladen ;-)). Maar deze staan beide zeker weer op mijn verlanglijstje voor de volgende vakantie!

Soap & Glory Clean On Me Shower Gel

Soap & Glory

Deze shower gel is ge-wel-dig! Ik heb hem stiekem in een kastje verstopt en pak hem tijdens elke douchebeurt erbij. Ik wil namelijk helemaal alleen van deze heerlijke shower gel genieten. Als ik hem in de douche laat staan is hij binnen de kortste keren op! De shower gel ruikt heerlijk fris/bloemig en heeft een crème structuur waardoor je huid heerlijk zacht aanvoelt na gebruik.

Soap & Glory

De flacon heeft een handig pompsysteem waardoor je ook heel gedoseerd gebruik maakt van het product. Snel teveel gebruiken zal niet zo snel gebeuren. Ik hoop daarom dat ik heel lang met deze fijne shower gel kan doen!

Soap & Glory

En nog even een wijsheid voor jullie op de foto ;-). Daarom ben ik fan van Soap & Glory!

Mocht je nou niet in de gelegenheid zijn om deze mooie producten in Engeland te kopen. Je kan ze ook vinden op de webshop van Cozy Favorites. (Nederlandse webshop)

Ben jij bekend met Soap & Glory?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo mooi!
  Ik ga eens kijken in de weshop!

  mei 28, 2018 at 08:49
 • Reply Jessica J.

  Ik ben zooo benieuwd naar dit merk! Misschien maar goed ook dat het hier in België niet in de winkel te verkrijgen is, want Soap & Glory zou weleens m’n tweede Lush kunnen worden! 😀 Wat handig dat de douchegel in een pompflacon zit, trouwens.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Minimalism Challenge: week 2My Profile

  mei 29, 2018 at 10:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge