Follow:
beauty

In shape met Douglas Body Focus Slimming and Firming!

douglas

Tja, of ik nog een summerproof body kan krijgen is nog maar de vraag, maar een beetje strakker in mijn velletje zou geen overbodige luxe zijn. Ik ben blij met mijn lijf hoor, laat ik dat voorop stellen. Een paar kilootjes eraf zou welkom zijn (dan staan sommige jurkjes toch nét iets mooier) en ik merk dat mijn huid wat minder strak is dan vroeger. Een klein beetje hulp om mijn huid een oppepper te geven is altijd welkom! Douglas heeft twee producten die mij daarmee wellicht zouden kunnen helpen 😉

“Verfijn en slank uw silhouet af met de Douglas Body Focus afslanklijn. De afslanklijn biedt deskundige producten die zijn samengesteld uit een cocktail van efficiënte, actieve stoffen die worden erkend vanwege hun bewezen effecten en voordelen voor het vrouwelijke silhouet.”

 

douglas

Van Douglas kreeg ik twee producten uit de lijn die bestaat uit drie producten. Ik ontving de Slimming Cream en de No-Rinse Firming Scrub. Geschikt voor alle huidtypes en uitermate geschikt om de huid wat te verstevigen.

Douglas Body Focus Slimming Cream – 150ml – 19,99

douglas

Als je de tube uit de verpakking haalt ben je denk ik, net als ik, meteen geïntrigeerd door de ‘nopjes’ die je door de dop heen ziet schijnen. Ik was dat in ieder geval wel! Daarom kon ik natuurlijk niet wachten om dit product te proberen.

Door de combinatie aan ingrediënten van cafeïne, johannesbroodextract en shea butter ontstaat er een fantastische bodycrème. De formule heeft een afslankende, verstevigende, anti-cellulitis en hydraterende werking. De crème kan gemakkelijk op de huid aangebracht worden door de fijne masserende kop van het product.

Om het beste resultaat te krijgen gebruik je dit product elke ochtend en avond. Je draait de knop ‘aan’ om de gewenste hoeveelheid crème uit de tube te krijgen. Dan draai je hem ‘uit’ en kan je met de masseerkop de delen van je lichaam gaan masseren welke je graag wat strakker zou willen. Buik, bovenbenen en billen zijn gebieden van het lichaam die vrouwen vaak zullen willen aanpakken. Masseer net zo lang totdat de crème is ingetrokken. Juist door de masserende beweging stimuleer je de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. Of je er echt van zal afvallen is maar de vraag, maar dat het de huid goed zal doen staat als een paal boven water!

douglas

Douglas Body Focus No-Rinse Firming Scrub – 200ml – 19,99

Scrubben doe ik het hele jaar door. Ik vind het heerlijk om mijn lichaam onder de douche eens flink te scrubben. Mijn huid wordt er zachter van, ingegroeide haartjes ga ik tegen en mijn bodyverzorging wordt beter opgenomen. Allemaal voordelen om je huid 2 -3 keer per week lekker te scrubben.

douglas

Verstevig uw huid met de No-Rinse Firming Scrub. Een scrub met shea butter en erwt extracten. Breng de scrub zoals een lotion aan op uw huid in een masserende beweging. De korrels vallen hierdoor subtiel uiteen en de dode huidcellen exfoliëren. Uw huid is klaar voor de rest van de Body Focus afslank-routine.

Deze scrub moet ik wel anders gebruiken dan wat ik gewend ben van een body scrub. Deze No-Rinse scrub gebruik je na het douchen of badderen op een schone droge huid. Je scrubt het producten met ronddraaiende bewegingen totdat de exfoliërende korrels uiteen vallen. Reken maar dat je huid ontzettend zacht aanvoelt daarna!

Verfijn en slank uw silhouet af met de Douglas Body Focus afslanklijn. De afslanklijn biedt deskundige producten die zijn samengesteld uit een cocktail van efficiënte actieve stoffen die worden erkend vanwege hun bewezen effecten en voordelen voor het vrouwelijke silhouet.

Beide producten zijn verkrijgbaar bij Douglas. (voor online, klik hier)

douglas

Of ik slanker ben geworden na het gebruik van de heerlijke producten betwijfel ik, maar dat mijn huid er gezond en stralend uitziet kan ik met zekerheid zeggen. Ik blijf de producten door gebruiken totdat ze helemaal op zijn want ze zijn heerlijk!

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Mooie producten!
  Exfoliëren is tegenwoordig helemaal in ook voor als men de juiste producten gebruikt voor het gezicht.

  Xoxo

  augustus 1, 2018 at 12:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge