Follow:
beauty

In winterse sferen met Treaclemoon bath & shower gels

treaclemoon

Buiten is het guur, donker en koud. Dat nodigt uit om binnen de lampjes aan te doen, kaarsjes aan en in een warm huispak of pyjama met een kop thee en een dekentje op de bank te kruipen met een boek. Tenminste, zo ziet mijn perfecte avondje er uit! Maar wel pas als ik daarvoor heerlijk onder een warme douche heb gestaan. En in deze periode van het jaar gebruik ik het liefst heerlijk warme, winterse geuren. Laat Treaclemoon die nou precies in het assortiment hebben!

Treaclemoon

treaclemoon

Stiekem heb ik een zwak voor het merk Treaclemoon. De teksten op de flacons vind ik altijd fantastisch. Ik denk dat ik als boekenwurm deze poëtische teksten extra kan waarderen. Ze geven mij een lach op mijn gezicht als ik onder de douche de tekst lees. En ik beken, ik lees ze dan ook bijna elke keer als ik de shower gel gebruik. 😉

“Niets is zo lekker tijdens koude winterdagen als een warm bad vol schuimende bubbels of een uitgebreide warme douche. Treaclemoon™ maakt deze momenten nóg fijner dankzij royale flacons met heerlijk geurende Bath & Shower Gels. De grappige en originele teksten op de verpakkingen nemen je mee in een wereld waar fantasie oneindig is en waarin je even heerlijk kunt wegdromen.”

Treaclemoon Warm Apple Pie Hugs

treaclemoon

Warme appeltaart met slagroom, give me some! De geur van warm appelgebak geeft al meteen een vrolijk en warm gevoel. Deze geur mag dan zeker niet ontbreken tijdens de koude wintermaanden.

“Memories of a cosy kitchen where sunlight danced and played… it felt like the whole world was cocooned in glorieus, apple pie heavenliness.”

treaclemoon

Knusse herinneringen aan verse warme appeltaart

Verse warme appeltaart is een geur waarvan bijna iedereen direct gaat watertanden. Treaclemoon™ Bath & Shower Gel ‘Warm Apple Pie Hugs’ brengt knusse herinneringen naar boven van een gezellige, warme keuken overgoten door speels zonlicht, waar in de oven een verrukkelijke appeltaart staat gaar te worden. Met het rijke schuim van deze verrukkelijke bad- en douchegel hul je jezelf in deze onweerstaanbare geurbeleving… gewoonweg om op te eten!

De geur is heerlijk zoet en wat we al weten van de bath and shower gels van Treaclemoon is dat ze heerlijk schuimen. Zeker als je het gebruikt in combinatie met een puff spons!

Treaclemoon Warm Cinnamon Nights

treaclemoon

Ik ben gek op de geur van kaneel. Ik vind kaneel in mijn havermout bijvoorbeeld ook de perfecte toevoeging. De geur van kaneel associeer ik ook echt met de maand december. Een warme kruidige geur, zalig!

“She watched the ice flowers on the window pane fade… her eyes slowly closed in the cinnamon scented bubbles and the soft darkness told stories to the laughing moon…”

Prachtige tekst toch? …love…

treaclemoon

Bubbels van kruidige kaneel…

De geur van kaneel is warm, winters en heerlijk kruidig. ‘Warm Cinnamon Nights’ Bath & Shower Gel van Treaclemoon™ vertelt het verhaal van herinneringen aan een winter met ijsbloemen op de ramen. Van die extreem koude dagen, terwijl de geur van kaneel binnen zorgt voor een weldadig gevoel van warmte, gezelligheid en geborgenheid. Het romige schuim van deze betoverende bad- en douchegel met verzorgende glycerine tovert gegarandeerd een glimlach van herkenning op je gezicht aan die heerlijke winterdagen!

Deze geur is van de twee wel mijn favoriet. Ik vind deze echt zalig! Een warme kruidige geur die de hele badkamer vult met een zalige geur. Absoluut fantastisch!

Deze Bath & Shower Gels van Treaclemoon zijn verkrijgbaar via AH, Etos, Kruidvat en Trekpleister. Voor een flacon met 500ml betaal je 4,95.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jolanda

  Ik scoor ze meestal bij de DM en daar hebben ze net wat andere geuren. Ze hebben er nu een die Happy Hugs heet en ruikt naar kaneel, sinaasappel, tikje kruidig en zoetig. Echt een toppertje.

  december 4, 2018 at 12:13
  • Reply hillybillybeauty

   Oh dat klinkt als een zalige geur!

   december 4, 2018 at 12:17
 • Reply Tania

  Heb deze ook en ze ruiken zo lekker

  december 4, 2018 at 12:20
 • Reply Jessica J.

  Ik heb vorig jaar geloof ik een keer geroken aan Warm Cinnamon Nights en vond die eerlijk gezegd veel te zoet en niet kruidig genoeg. Voor mij persoonlijk een gemiste kans.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Holey Night Bath BombMy Profile

  december 4, 2018 at 15:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge