Follow:
anti-veroudering, antirimpel, fillers, Filorga, fruitzuren, hydratatie

Injecties in een potje!

Vorig jaar kwam ik voor het eerst in contact met het merk Filorga. Ik had er zelf nog nooit van gehoord eigenlijk. In de parfumerie waar ik vroeger werkte werd dit merk ook niet verkocht. Het is in Nederland ook alleen maar bij Ici Paris te verkrijgen.
Vorig jaar kreeg ik van mijn moeder de oogcreme van dit merk. De verkoopster vertelde al dat Filorga eigenlijk producten zijn met injecties in een potje.
Wat wil dat zeggen?

De producten van Filorga zorgen ervoor dat oorzaken en gevolgen van huidveroudering worden tegengegaan. Filorga is in de jaren ’70 ontstaan toen een arts met een groep specialisten begon aan een geavanceerd researchprogramma over huidveroudering.
Filorga is ooit begonnen met injecteerbare medische anti-aging producten. En nu stoppen zij diezelfde pure ingrediënten in hun anti-aging huidverzorging.
Filorga gebruikt voor haar producten een exclusieve formule die ook wordt gebruikt in medische kringen en bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur ( hydraterend, wondhelend en herstellend ) en een revitaliserende mix van 55 ingrediënten.

Dit merk is uniek omdat het naast het gebruik van fruitzuren ook mesotherapie en fillers stimuleert om je rimpels mee te bestrijden.
Het merk Filorga werkt ook nauw samen met plastisch chirurgen en is zeer gespecialiseerd op het gebied van anti veroudering.

Filorga is in Frankrijk ontzettend populair en lijkt in Nederland nu ook populair te gaan worden. Zeker vanwege de prijs! Waar je voor een 50ml verzorging van de luxe merken toch al zo gauw rond de 80 euro zit, betaal je voor een anti-aging creme van Filorga nog geen 60 euro.
Ik heb onlangs 4 proefjes gekregen van dit merk, en zal er binnenkort een uitgebreide review per product van geven.
Ik hoop dat jullie al benieuwd zijn hiernaar!
Fijne dag!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge