Follow:
fashion, samenwerking

Inspiratieblog: Gave schoenen die ook nog eens lekker lopen!

Goede schoenen zijn heel belangrijk, ik denk dat een ieder dat wel weet. Iets waar ik bij de kinderen ook nooit op bezuinigde waren schoenen. Wanneer ze toe waren aan een nieuw paar ging ik altijd voor een stevige schoen met een goed voetbed. Ook nu kiezen wij in het gezin altijd wel voor schoenen die kwalitatief goed zijn. Uiteraard hebben we ook wel wat ‘simpeler’ schoeisel in huis, maar wanneer er een lange dag gelopen moet worden, of veel staan (zoals bij mijn werk) wil ik altijd dat er goede schoenen gedragen worden. Dit voorkomt een hoop klachten zoals rugpijn. En tegenwoordig zijn er zoveel gave schoenen te krijgen die ook nog eens heel goed voor je voeten zijn. Ik laat er een paar zien.

Nette en hippe schoenen voor mannen

Zijn jullie bekend met het merk Harris schoenen? Ik heb er weleens over gelezen, maar mijn man was meteen razend enthousiast over dit merk. Het merk bestaat al sinds de Eerste Wereldoorlog toen deze voor het Italiaanse leger schoenen ging fabriceren. De schoenen van Harris zijn van perfecte kwaliteit en hebben daarom een lange levensduur. Tegenwoordig zien de schoenen er niet meer uit als legerkistjes, maar zijn er echt prachtige exemplaren te koop. Ik zie Andries wel lopen in dit merk, hoe chique!

Mijn man heeft best lastige voeten en voor hem zijn goede schoenen heel erg belangrijk. Hij is altijd heel zuinig op zijn kleding en schoeisel dus hij vindt het ook niet erg om er iets meer voor te betalen. Als hij fan is van een bepaald type of merk schoen is hij ook altijd trouw aan zo’n merk. Hij loopt veel op zijn werk, belangrijk dus dat zijn schoenen lekker lopen!

Stoere en hippe schoenen voor vrouwen

Wanneer je schoenen wilt met een uitstekende pasvorm en een sportieve look, waarmee het lijkt of je loopt op wolken, dan zijn de schoenen van Xsensible stretchwalker wellicht wat voor jou! Dit merk schoenen is in korte tijd heel populair in Nederland geworden. Door de perfecte pasvorm is het een zeer populaire schoen onder heel veel vrouwen. Vooral als je veel loopt en flink wat meters maakt zijn deze schoenen ideaal. En ze zien er ook nog eens heel stoer uit!

Een kennisje van mij kan niet meer zonder dit merk trouwens. Zij vindt de schoenen echt zalig lopen en ik neig stiekem naar ook een paar. Ik werk natuurlijk ook veel dagen van de week niet, dus dan zou ik ze heel goed kunnen dragen. En wellicht, als ik mijn leidinggevende lief aankijk, knijpt ze een oogje toe en mag ik ze ook gewoon op het werk aan. Maar deze, die wil je toch in je kast?

Ik ben hier verliefd op. Ik hou wel van dat bling bling, geweldig!

Wellicht, voor onder de kerstboom ;-). Ik zal eens een subtiele hint geven hier in huis.

Voor mij is het tijdens de dagen dat ik werk heel erg belangrijk dat ik goede schoenen aan heb. Er zijn wel wat regels op mijn werk, zo mag ik niet op sportschoenen lopen. Jammer! Want ik heb een paar sportschoenen die echt heerlijk lopen. Een alternatief zijn mijn Dr. Martens of enkellaarsjes zoals deze:

Deze laarsjes van Piedi Nudi hebben een uitneembaar voetbed zodat je eventueel inlegzooltjes erin kan dragen voor nog meer steun. Heb je het idee dat je wellicht steunzolen nodig zou hebben en wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog of kijk op deze site.

 

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge