Follow:
schoonmaaktips

Is jouw vaat wel écht zo schoon?

Afgelopen weekend had ik mijn eerste proWIN party en hebben we de test met het vaatwasmiddel gedaan. Dit was een groot succes! Je kon niet alleen in het glas al zien hoe chemisch een vaatwasblokje is, maar je kon het ook ruiken. De geur die van het linker glas afkwam was ronduit smerig. Hoe schoon je vaat er ook uitziet als het uit de vaatwasser komt, er ligt toch een laagje over je servies heen. Een laagje wat is ontstaan omdat je vaat schoongemaakt is met het ranzige goedje in het linker glas. 😉

De test

Zoals je op de foto boven ziet is er een soort van testje om het verschil te zien. Links zie je een vaatwasblokje van W5 en rechts het poeder van proWIN. Tijdens mijn party hebben we dezelfde test gedaan. In een glas met kokend water hebben we zo’n blokje laten oplossen en een theelepeltje proWIN ECO Vaatwasmiddel. Het verschil was al heel snel duidelijk. Ik wil niet zeggen dat met vaatwasblokjes je vaat er niet schoon uitziet, verre van. Maar het vieze laagje wat er toch op achterblijft, dat zie je vaak niet (sommige mensen kunnen het overigens wel proeven!).

proWIN ECO Vaatwasmiddel

 

proWIN ECO VAATWASMIDDEL; de geurvrije receptuur op basis van natuurlijke inhoudsstoffen, zorgt voor glans en reinigt ook hardnekkige vuilafzetting. Met suikertensiden uit hernieuwbare grondstoffen en gentech-vrije enzymen kunnen vetten, thee- en koffieresten als ook eiwit- en sterke vervuilingsresten prima opgelost worden. Het poeder biedt afhankelijk van vervuilingsgraad en waterhardheid verschillende doseringsmogelijk-heden voor in de vaatwasser.

Het fijne aan dit poeder vind ik ook dat je éénmalig een plastic pot koopt, hier heel lang mee kan doen (ongeveer 70 beurten) en je daarna een navulling kan kopen. Ideaal! Ongeveer 7 gr per wasbeurt is voldoende, in een pot zit 500 gram, dus je kan er zeer lang mee doen)

navulling

Het vaatwaspoeder is ongeparfumeerd en laat dus ook geen nare geurtjes achter. Zelf kreeg ik als tip van mijn vriendin Nicole om af en toe een paar druppels Orange Power Plus op de binnenkant van de deur van de vaatwasser te druppelen voor een lekkere sinaasappelgeur. Zalig!

Glansspoelmiddel en zout

Uiteraard heeft proWIN ook een glansspoelmiddel en zout voor je vaatwasser. Op deze manier heb je een prachtig trio.

 

proWIN GLANSSPOELMIDDEL ondersteund het droogproces van de vaatwasser en zorgt met afwaspoeder en regenererend zout voor een optimaal reinigingsresultaat van servies en bestek. De combinatie van natuurlijk citroenzuur en plantaardige alcohol voorkomt kalk- en watervlekken. Snel drogend servies, zonder strepen – voor de perfecte glans.

prowin zout

proWIN ECO RESAL is een puur, grofkorrelig, speciaal zout voor de regulering van de waterhardheid. Indien het in de vaatwasser in combinatie met vaatwas- en glansspoelmiddel gebruikt wordt, worden glazen, vaatwerk en bestek evenals de machine zelf perfect beschermd tegen kalkaanslag. Het veganistische zout zonder toevoegingen zorgt voor een lange levensduur van de vaatwasmachine en glanzende vaatwasresultaten.

Conclusie

De dames die op mijn party waren zullen het bevestigen, je wil je vaat echt niet meer met een vaatwasblokje in de vaatwasser laten draaien als je de test hebt gedaan met het blokje en de poeder.

Prijzen en verkrijgbaarheid

proWIN Vaatwaspoeder – 500gr: €12,90

proWIN Vaatwaspoeder navulling – 500gr: €10,90

proWIN Glansspoelmiddel – 1000ml: €13,50

proWIN Regenereerzout – 2kg: €6,90

Voor het verkrijgen van de producten van proWIN kan je contact met mij opnemen.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Ellen

  Hee Hilde wat goed dat je je eerste avond als consulent hebt gehad! Vond je het leuk om te doen? Ik zit met smart te wachten op mijn bestelde artikelen (waaronder de ovenreiniger!!!)

  maart 6, 2019 at 19:40
  • Reply hillybillybeauty

   Heb je een party bij jou thuis gehad?? Vertel!

   maart 6, 2019 at 20:15
 • Reply Ellen

  Ja was super gezellig geweest! De meeste mensen hebben de ovenreiniger besteld en ikzelf nog de wc borstel, wc reiniger (die poeder), die orange power (voor stickerresten enzo), de alleskunner met sprankels en schuimfles, de handschoen en de grijze microvezeldoek. Als boekingscadeau kreeg ik de rubberborstel om te vegen. Maar die is geweldig! Ik heb 2 kinderen en een hond dus er ligt elke dag genoeg rotzooi op de vloer. Ik heb twee vloerkleden dus het is best veel werk om te stofzuigen met al die verschillende mondstukken….toen ik zag wat na het stofzuigen nog van het vloerkleed kwam met die rubber bezem….niet te geloven. Deze is dus al in gebruik en op de rest moet ik nog wachten tot volgende week!!! Ik ben in ieder geval erg enthousiast over de spullen.

  maart 7, 2019 at 19:39
  • Reply hillybillybeauty

   Die bezem heb ik ook, super is die hè? Top om te lezen dat het zo geslaagd was. Heel blij voor je!!

   maart 7, 2019 at 19:43

  Leave a Reply

  CommentLuv badge