Follow:
lifestyle

Je huis sfeervol maken met mooie posters

desenio

Nu wij in ons huis druk bezig zijn met puinruimen, minimaliseren en klussen krijg ik altijd meteen zin om het ook gezelliger te maken in huis. Sowieso oogt je huis veel rustiger zonder al die bende en kán je het ook makkelijker gezelliger maken. Van de webshop Desenio mocht ik een paar mooie posters en lijsten uitzoeken voor in huis. En uiteraard werden de 2 tienerdochters niet vergeten. 😉

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in huis maar weinig aan de muren heb hangen. Het is er gewoon nog niet eerder van gekomen om hier aandacht aan te besteden. Andries en ik hebben het er wel vaak over gehad, maar simpelweg nog niet gekocht. Ik ging online als eerste op zoek naar een mooie ingelijste poster voor boven ons bed. Ik hou van flora en fauna en zocht deze mooie poster uit. Past perfect qua kleurtint ook bij de gordijnen.

desenio

Omdat onze muur niet van de allerbeste kwaliteit is, en ik mij nog steeds erger aan het stopcontact ( die wij ooit gaan vervangen ) wilde ik graag 1 catchy afbeelding. Ik koos voor deze mooie bloem en pastelkleuren. Ik vind hem echt super mooi!

Desenio

Deze poster is te bestellen vanaf 13,95. ( kijk voor alle natuurmotieven op de website van Desenio )

Voor de meiden hun kamer wilde ik ook iets bestellen. Ze verrassen met een mooie ingelijste poster zou een schot in de roos zijn! Ik besloot 2 verschillende posters te bestellen, zodat ze af en toe kunnen wisselen met elkaar. ( slim hè?!)

Fenna was op kamp, dus Amy mocht als eerste kiezen. Zij koos deze poster met een afbeelding van een Chanel flacon. Ze is een echte tiener aan het worden ( zie de plank onder de poster ) en ik wist zeker dat deze ingelijste poster in de smaak zou vallen!

Desenio

Zelf vind ik dit ook een geweldig plaat om bijvoorbeeld in de badkamer te hangen, of de wc. Ik hou wel van dit soort platen!

Deze poster kan je is verkrijgbaar vanaf 3,95.

Ik wilde voor de meiden in hetzelfde soort genre blijven. Voor Fenna heb ik een iets kleiner formaat poster met gave lipsticks erop.

Leuk is dat zowel Amy als Fenna meteen na het ophangen van de schilderijen hun kamer gingen opruimen. Ze wilde het meteen netjes hebben!

De lipstick poster ( en meer fashion posters ) is verkrijgbaar vanaf 7,95.

Ik heb nog een poster en lijst besteld, maar die komt in het halletje aan de muur waar eerst met grof geschut een gat in geboord moet worden. Deze laat ik in een latere blog wel een keer zien.

Wil jij je huis ook voorzien van wat mooie ingelijste posters? Dan kan je bij Desenio zeker terecht! Heel veel keuze, mooie prijzen en nette en snelle levering.

Ik mag namens Desenio een korting aanbieden van 25% korting! Gebruik code ‘hillybilly’ om de korting te ontvangen ( niet geldig op “handpicked/Collaboration” posters and frames ). De korting is geldig van 3 tot 6 oktober.

“ The code “hillybilly” gives 25% off posters, between 3rd-6th of October* Follow @desenio for more inspiration! *The code is not valid on handpicked-/collaboration posters or frames”.

Wat vind jij van de posters?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jessica J.

  Grappig dat je dochters gingen opruimen dankzij de posters! Ik begrijp het wel, dan lijkt het even of ze een nieuwe kamer hebben. 😉
  Ik moet ook eens op zoek naar wanddecoratie; onze witte muren zijn veel te kaal!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #72 • Modeste Bier Festival, kaalgeknipt en Sigur RósMy Profile

  oktober 3, 2017 at 10:33
 • Reply jeanne

  hoi mis je opgemaakt videos. je heb altijd zoveel en zo leuk om naar te kijken.
  groetjes jeanne

  oktober 3, 2017 at 16:43
 • Reply chucky1012

  Zo mooi 😉

  Xoxo

  oktober 3, 2017 at 17:01
 • Reply Jouvence

  Wat een mooie posters! Vooral de lipsticks vind ik erg leuk. xx

  oktober 5, 2017 at 08:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge