Follow:
beauty

Juvia’s Place The Nubian 3 Coral Oogschaduwpalette

juvia'splace

Als je mijn blog volgt weet je dat ik helemaal weg ben van de oogschaduwpalettes van Juvia’s Place. Vooral de glanzende oogschaduws zijn echt prachtig. Goed gepigmenteerd en intens van kleur. Als er een sale of kortingsactie loopt verwen ik mijzelf toch wel vaak met een palette. Vandaag laat ik jullie de Nubian 3 Coral zien. Wederom een prachtig palette waar je hele mooie ooglooks mee kan maken.

Juvia’s Place Nubian 3 Coral

juvia'splace

De palettes van Juvia’s Place komen in een hard kartonnen doosje die je openklapt. Stevig en ze nemen niet veel ruimte in, daar hou ik van! Ook is er aan de looks aandacht besteed. De palettes hebben allemaal een leuk kleurtje en een mooie afbeelding van een prachtige vrouw in traditionele klederdracht. Het enige wat ik al vaker heb gezegd wat ik een klein minpuntje vind is het ontbreken van een spiegeltje…

juvia'splace

En dan de kleuren! In dit palette zitten een aantal koele kleuren in grijstinten. Zowel mat als glanzende grijstinten. Ook wat koelere koraal tinten (dat was ook wel te verwachten gezien de naam) en een paar warmere rood/bruin tinten. Eigenlijk een mooi scala aan kleuren om zowel een lichte ooglook als een intense ooglook mee te maken.

juvia'splace

De verdeling tussen mat en glanzend is gelijk. Van beide varianten heb je keuze uit 6 kleuren. De matte kleuren zijn meestal iets minder van kwaliteit bij het swatchen heb ik al gemerkt. Maar bij het gebruik op het ooglid werken ze goed. Geen wow effect, maar goed genoeg om mee te werken. Bij Juvia’s Place gaat het bij mij stiekem toch eigenlijk alleen om de glanzende kleuren 😉

Swatches

juvia'splace

De bovenste rij heeft 3 mooie glanzende kleuren en één matte. De matte tint werkte met de swatch niet echt best zoals je kunt zien op de foto. Maar de glanzende kleuren zijn weer met één “veeg” perfect dekkend. De lichte kleur helemaal links is een ideale kleur om in je binnenste ooghoek te gebruiken voor een frisse uitstraling!

juvia'splace

Van de middelste rij word ik het meest blij. Kijk die mooie chocolade bruine kleur! Wow! Ook de twee matte kleuren vielen ontzettend mee met het swatchen. En de kleur helemaal links spreekt voor zich. Een intensiteit waar je U tegen zegt!

juvia'splace

De onderste rij is weer ietsje minder intens. De beige matte kleur viel helaas helemaal weg, dat is jammer. De twee andere matte daarentegen waren weer prima. Maar mijn oog valt toch meteen op de glanzende kleur… een perfect kleurtje om je ooglook helemaal mee af te maken!

Ooglook

Uiteraard heb ik meteen een ooglook gemaakt met die prachtige palette!

juvia'splace juvia'splace

Ik besloot een beetje in de koper/bruine hoek te gaan zitten met mijn kleuren. Een lekkere knallende ooglook waarbij het beetje groen in mijn ogen extra opvalt. En met die mooie glanzende kleuren heb je super snel een intense ooglook gemaakt.

Wederom een pareltje van Juvia’s Place! Ik heb inmiddels een flink aantal palettes van dit merk en ben met elk stuk voor stuk helemaal tevreden. Hou de site van Juvia’s Place in de gaten voor aanbiedingen. Dan zijn ze erg leuk geprijsd 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Heidi

    Wat een mooie palette is het. Ik zou het alleen al kopen voor de buitenkant, echt zo mooie. Hier zit dan ook mooie kleuren in die ik wel zou gebruiken.

    juli 3, 2020 at 07:15
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge