Follow:
beauty

Juvia’s Place The Nubian Eyeshadow Palette

juvia's place

Wanneer Juvia’s Place een sale heeft zijn dit altijd goede sales! Voor weinig kan je dan een mooi palette aanschaffen vanuit Amerika. Onlangs was er weer een sale en scoorde ik dit mooie ‘The Nubian’ palette. Ik weet inmiddels dat de kwaliteit van de palettes van Juvia’s Place erg goed zijn, dus een mooi nieuw palette wilde ik wel ­čśë

Juvia’s Place The Nubian Eyeshadow Palette

juvia's place

De palettes van Juvia’s Place zijn van stevig karton. Het enige wat ik mis is een mooi spiegeltje aan de binnenkant. Maar ja, je kan niet alles hebben natuurlijk.

Dit palette bevat weer een scala aan mogelijkheden. In dit palette zitten 4 matte tinten en 8 glanzende tinten oogschaduw. Er zijn een aantal mooie lichte basiskleuren en wat warme en koele donkerdere tinten. Ik hou van dit kleurenpalette!

juvia's place

Juvia’s Place The Nubian Swatches

Om de swatches te maken heb ik weer even Amy ingeschakeld, haha. Zij vindt het leuk om te helpen.

De bovenste rij:

juvia's place

Bij de glanzende kleuren hoef je amper druk te zetten op de pan. Wat een intense kwaliteit! De matte oogschaduws zijn iets minder intens en zal je wellicht nog een extra laagje moeten geven voor meer dekking. Juvia’s Place is echt een kei in de glanzende kleuren oogschaduw!

Middelste rij:

juvia's place

Ook hier spatten de kleuren weer van je scherm af. Vooral de meest linkse tint is echt prachtig, helemaal in het echt! Toen Amy en ik dit palette aan het swatchen waren konden we soms een ‘wow!’ niet onderdrukken. Echt zo ontzettend mooi!

Onderste rij:

juvia's place

Ook deze kleuren zijn weer mooi intens. Deze aardetinten zijn echt heel mooi om een mooie warme look mee te maken. Zeker wanneer je een smokey eye look wil maken is dit palette een aanrader.

Look met Juvia’s Place The Nubian

juvia's place

Tijdens het maken van deze foto heb ik mijn bronzer wat later aangebracht, vandaar een beetje de bleke toet…haha

juvia's place

Binnenkort wil ik gaan oefenen met eyeliner. Ik denk dat mijn look een nog groter wow-effect krijgt wanneer ik er een mooie eyeliner bij gebruik. Maar wat een prachtige oogschaduw palette is dit! Voor deze oogschaduwlook heb ik maar 2 kleuren gebruikt. Een mooie lichte basistint om over het hele oog aan te brengen en een iets warmere bruintint voor het bewegend ooglid. Voor een dagelijkse look heb eigenlijk niet meer nodig.

Juvia’s Place sale!

Tijdens het tikken van deze blog heeft Juvia’s Place weer een mooie sale (en ja, ik heb weer 2 pallettes besteld). Klik hier om de sale te bekijken. Bestel je voor maximaal 22 euro (exclusief de verzendkosten) komen er geen invoerrechten bovenop.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge