Follow:
beauty

Kennen jullie Cath Kidston?

cath kidston

Als je weleens in Engeland komt is dit merk zeker bekend bij je, Cath Kidston. Ik kwam er voor het eerst mee in aanraking toen mijn moeder voor mij 3 super schattige handcrème tubetjes voor mij meenam van haar weekendje Engeland. De verpakkingen van Cath Kidston zijn namelijk om verliefd op te worden. Afgelopen november in Bath hadden we pech, de Cath Kidston winkel was daar weg. Maar in maart hebben we geluk! Dan gaan we met z’n drietjes inslaan, vóór de eventuele Brexit, bij Cath Kidston!

Cath Kidston

cath kidston

In 1993 begon Cath in Londen met een klein zaakje waar ze oa vintage stoffen verkocht. Al snel begon ze met het zelf ontwerpen en fabriceren van vintage stoffen en items. Vintage met een moderne twist. Items waar ze mee begon waren vintage behang en een hoes voor je strijkplank. Na een tijdje werd het hondje van Cath, Stanley, een model voor Cath haar inspiratie. Hij verscheen als schattig hondje op de stoffen en producten van Cath. En al snel volgden stippen, roosjes, aardbeien en cowboys. Om dit soort printjes werd Cath heel populair in Engeland.

Geweldige spulletjes

Zoals jullie zien heb ik op dit moment wat handcrème en lippenbalsem in huis. Geweldig met die schattige lama’s erop toch?! Maar ik werd in december nog verrast door mijn moeder met een nieuwe portemonnee! Deze is van de Limited Editie met Bambi. Love!

cath kidston

Ook hebben ze in de Cath Kidston winkels: tassen, kleding, baby collecties, schoenen, horloges en nog veel meer! Maar waar wil ik eventueel in maart voor kijken? In maart ga ik weer met mijn moeder en zusje naar Engeland, dit keer naar Canterbury. Omdat, als er een harde Brexit komt, het veel lastiger wordt om zomaar even spulletjes te kopen in Engeland (wellicht gaan de kosten ook omhoog) ga ik mijzelf even verwennen. Het tripje is nav mijn 40e verjaardag welke ik dit jaar mag vieren, dus een extra cadeautje mag best toch? 😉

Dit schort vind ik geweldig! Ik heb nog geen schort, en toen er pas een paar spetters op mijn jurkje kwamen baalde ik flink. Een schort wat mij telkens aan Engeland doet denken is natuurlijk een must!

Ook moet ik mijn keukenhanddoekjes en theedoeken nodig vervangen. (in al mijn theedoeken zitten gaten! Behalve degene die ik in november in Engeland kocht)

Ik ga dus ook voor een set nieuwe theedoeken. Wellicht deze, maar ik laat mij verrassen in de winkel zelf.

En, heel misschien, ga ik mijzelf nog wel verwennen met een nieuwe tas. 😉 (mijn rits is kapot van mijn huidige tas)

Ik kijk er ontzettend naar uit om door deze geweldige winkel te dralen. Dus mocht je zelf een keer in Engeland zijn en deze winkel spotten, loop dan zeker even naar binnen!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jessica

  Och wat leukkk
  Ik kende alleen haar knutsel /naai boeken geen idee dat er zoveel meer was

  januari 16, 2019 at 07:29
 • Reply Mariëlle

  Ow..haha ik had er nog nooit van gehoord, maar heb die spulletjes wel zien liggen bij Harrods! Ze zien er zeker schattig uit, vooral die lama’s (daar is mijn jongste dochter momenteel gek van, net als eenhoorns) Leuk dat je nog een keer naar Engeland gaat dit jaar, mooi vooruitzicht!

  januari 16, 2019 at 08:10
 • Reply Jelma

  Oh, Cath Kidston is zo leuk! Een paar jaar geleden heeft iemand stof voor me meegebracht uit Engeland; een heerlijk bloemetje waarmee ik een oud stoeltje heb bekleed.
  Leuk dat je nog een keer naar Engeland gaat, ik hoop in mei naar York te gaan.

  januari 16, 2019 at 23:27
 • Reply Janny

  Ik ben in de Cath Kidston winkel geweest in Londen toen wij afgelopen oktober daar waren.. Heb daar toen een geweldige portemonnee gekocht met afbeeldingen uit Londen.. vond het een erg leuke herinnering van onze dagen daar..
  De spulletjes daar waren echt super leuk.. hou wel van die printjes..

  januari 20, 2019 at 23:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge