Follow:
Uncategorized

Kiko Milano Quick Dry Nagellak

Jullie zullen wel denken, alweer Kiko nagellak? Dat klopt! Tijdens de 1 euro sale heb ik inderdaad veel ingeslagen. Om voor jullie te testen en omdat ik gewoon gek ben op nagellak!

Ik heb van deze collectie ook even de kleurtjes opgesplitst in 2 blogposts. Voor vandaag heb ik er weer 4 om aan jullie te laten zien. Deze nagellakken zouden binnen een minuutje droog moeten zijn. Hmmmm dat vond ik niet helemaal gelukt. Ik vind ze eerlijk gezegd net zo snel drogen als de andere collectie. Nu had ik er wel basecoat onder gebruikt, misschien dat het daaraan lag. In ieder geval duurde het niet super lang, maar wel wat langer dan een minuutje 😉

IMG_0140

Nr. 851 Lime Green: Een super gave  groene kleur. Ik hou van gekke kleurtjes op zijn tijd, echt geweldig! Deze nagellak dekt in 2 laagjes goed. Zoals ik al in het begin van de blogpost vertelde moet je toch echt even iets meer geduld hebben dan 1 minuutje, maar het is het wachten waard! Wat een toffe kleur!!!!

IMG_0142

Nr. 837 Sea Green: Zeegroen? Hmmm, ik vind hem toch echt blauw. Ik vind het niet echt een groene kleur, ook niet echt een groenige ondertoon ofzo. Maar dat terzijde, hij is echt prachtig! Ik hou sowieso van blauw-tinten nagellak. ( wel jammer dat bij het verwijderen mijn nagels blauw blijven 😉 ). Dus tip: gebruik altijd een basecoat onder (vooral) blauwe nagellak, dat scheelt een hoop “schade” achteraf. 😉 Ook deze dekt prima in 2 laagjes. Top!

IMG_0145

Nr. 807 Pearly Magenta: sjiek de friemel deze! Een wat fellere rood/roze dan het stockplaatje laat zien in ieder geval. Prachtig mooi deze lak! Een mooie glitter shimmer voor een feestelijk effect. Lekker fel en aanwezig, ik hou ervan! Dekt in 2 laagjes goed, in 3 laagjes perfect!

IMG_0148

Nr. 822 Tangerine: Iedereen moet gewoon een oranje kleur in zijn nagellak stash hebben! Ik zou deze kleur niet zo snel dagelijks dragen, maar vooral in de zomer vind ik dit een leuke kleur. Ik word er zeker happy van! Ook vind ik de kleur oranje ook echt precies perfect! Als oranje ook maar iets aan teveel bruinigs ( ik kan het even niet anders omschrijven ) wordt het al gauw een beetje een viezige kleur. Deze is helder en mooi! Ja, een leuk lakje voor de prijs en zeker de kwaliteit!

Mijn conclusie: Ik vind de Kiko lakjes super goed! Ze lakken fijn, hebben een mooi en goed werkend kwastje. Ze drogen snel, niet binnen een minuut maar wel lekker vlot. Ook vind ik het aanbod in hun lakjes, zowel de standaard als deze collectie, echt super groot. Je vindt altijd een mooie kleur die naar je zin is!

Wil je de collectie eens goed bekijken? Je kan ze hier bekijken.

Zou jij lekkere felle kleurtjes nagellak gebruiken?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Astrid

    Mooie lakjes weer! De zeegroene is mijn favoriet. Ik vind ‘m wel weer groenig, gek he? Maar ik heb dat soort meningsverschillen ook vaak met mijn man (groen of blauw) dus misschien ligt het aan mij 🙂

    juni 6, 2016 at 19:13
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge