Follow:
Uncategorized

Kiko Nail Lacquer ( vervolg )

Van de week heb ik al de eerste 4 lakjes gereviewd ( review ) en vandaag laat ik jullie de andere 4 zien!

IMG_0071

Kleur 514: Pearly Golden Coffee. Wat een prachtige diepbruine chocolade kleur met subtiele glittertjes. Al de lakjes van Kiko vind ik tot nu toe prachtig lakken en met 1 a 2 laagjes mooi dekkend. En voor een lak die geen garantie geeft over hoelang hij blijft zitten vind ik ze ook nog lang goed blijven zitten. Echt een ontzettende goede lak en prachtige kleur!

IMG_0072

Kleur 373: Burnt Sienna. Nog zo’n prachtige kleur. Deze past heel mooi bij een nude look. Een prachtige elegante nagellak met wederom een mooi glittertje. Ook deze lak is weer super in gebruik. De nagellakken van Kiko zijn ook verstevigend, dat is ook mooi meegenomen. 😉

IMG_0074

Kleur 363: Cherry Red. Een prachtige chique rood/paarse kleur. Deze heb ik 2 a 3 laagjes aangebracht. Ik vond het met 2 laagjes op sommige nagels net iets te weinig dekkend. Maar na de laagjes was het zo ontzettend mooi. Een prachtige kleur met een mooie glans. Ik voelde mij meteen super chique met mijn rode nagels! Ook deze lakt weer heel fijn.

IMG_0076

Kleur 217: Antique Pink. En mijn absolute favoriet van alle lakjes tot nu toe! Een mega mooie nude kleur die echt prachtig is als je niet van opvallende nagellak houdt. Heel subtiel, en kan echt overal bij. Ik vind het ook leuk om vaak knallende kleuren te gebruiken, maar op deze kleur werd ik meteen verliefd! Ik gok ook dat mocht ik van de zomer iets meer kleur op mijn handen krijgen deze kleur nog veel mooier oogt. Maar ja, ik verwacht niet dat dat ooit gaat gebeuren..haha.

Ik ben echt verliefd op de Kiko lakjes!

Hebben jullie al weleens wat van Kiko gebruikt? Wat is jullie favoriete nagellak merk?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Lizzy

  Antique Pink ziet er onwijs tof uit!

  juni 2, 2016 at 16:44
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Het is ook echt een ontzettend mooie kleur idd!

   juni 2, 2016 at 19:18
 • Reply Tania

  De nagellakjes van Kiko zijn ook 1 van mijn favorieten. Je hebt hele mooie kleurtjes.

  juni 2, 2016 at 16:45
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel!

   juni 2, 2016 at 19:19
 • Reply Brigitte

  Mooie kleurtjes – ik heb de mascara van Kiko..

  juni 2, 2016 at 18:06
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Hoe bevalt ie?

   juni 2, 2016 at 19:19
 • Reply Mariëlle

  Echt toffe kleurtjes, ik wil ook wel meer Kiko lakjes <3

  juni 2, 2016 at 18:40
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   En ze zijn leuk betaalbaar!

   juni 2, 2016 at 19:20
 • Reply jeapiebel

  Antique Pink geen wonder dat het je favoriet is. Pearly Golden Coffee vind ik ook echt leuk trouwens.

  juni 2, 2016 at 22:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge