Follow:
Uncategorized

Kiko Quick Dry Nagellak

De laatste 4 Kiko lakjes van mijn mega bestelling bij Kiko laat ik in deze blogpost aan jullie zien. Het zijn er 4 van de quick dry serie, die dus eigenlijk niet zo quick dry zijn als zou moeten. Ze drogen prima, maar niet binnen 1 minuutje. ( andere review van deze lakjes vind je hier )

IMG_0164

Nr. 803 Rose Coral: Deze kleur vind ik echt heel erg leuk! Helaas is dit lakje wat stroperig. Dat kan natuurlijk komen omdat ik een iets ouder flesje opgestuurd heb gekregen, dat weet ik niet, maar hij lakt niet heel fijn. Jammer! Het eerste lakje van Kiko dat iets tegenvalt.

IMG_0162

Nr. 815 Taupe: Hele gave kleur dit! Ik had nooit verwacht dat ik zo’n kleurtje mooi zou vinden, maar niets is minder waar. Deze lakt weer super en dekt prima in 2 laagjes. Echt een mooie elegante kleur.

IMG_0187

Nr. 855 Metallic Scarab: Deze lak lakt verschrikkelijk. Ik kreeg hem zelfs met 3 laagjes niet mooi dekkend. Jammer, maar deze doet het niet voor mij. Meer valt er eigenlijk niet over te schrijven..haha

IMG_0188

Nr. 856 Pearly Jeans: Deze lakt wel weer mooi. Wel 3 laagjes, anders is hij nog wat doorschijnend. Op de stockfoto lijkt hij wel wat spectaculairder dan in het echt hoor. Het is gewoon een jeans blauw lakje met een klein glittertje. Erg mooi, dat wel!

Save the best for last klopt in dit geval dus niet helemaal aangezien er 2 van de 4 niet mooi lakte. Maar desalniettemin ben ik over het algemeen over alle Kiko nagellakken zeer tevreden! En voor een mooie budget prijs die de nagellakjes hebben kan je absoluut niet verkeerd grijpen!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge