Follow:
beauty, lifestyle

Kneipp Goodbye Stress. Ideaal om te ontspannen!

kneipp

Kom maar op met producten die mij helpen ontspannen. Ik heb het best druk met de op aanstaande verhuizing, en een momentje ontspannen is meer dan welkom. Een heerlijk kopje Goodbye Stress thee, een geurkaars die ontspannend werkt, lekker maskertje….zalig.

Kneipp Goodbye Stress

kneipp goodbye stress

Zet stress om in positieve energie met Kneipp Goodbye Stress

Stress is een natuurlijke fysiologische reactie op een spannende gebeurtenis. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren. Maar tegenwoordig vragen wij zoveel van onszelf, dat stress een beklemmend gevoel kan geven en een negatief effect op de gezondheid heeft. Gelukkig hebben we tegenwoordig zoveel kennis over het fenomeen stress dat we weten hoe we het kunnen omzetten in positieve energie. Met wat tips en tricks en het inbouwen van quick breaks wordt je leven ineens weer een stuk overzichtelijker. Heb je hier oren naar? Dan is Kneipp graag je coach. 

Met onze jarenlange kennis op het gebied van ontspanning en stresstransformatie willen wij je graag vanuit een holistische visie (een totaalaanpak) inspireren met tips om stress te bestrijden en te voorkomen. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress producten helpen daarbij. Jouw Kneipp-moment voor het leegmaken van je hoofd. Met de verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijn- en watermuntolie zet je stress om in positieve energie. Goodbye Stress – Welcome Energy!

We leven in een drukke tijd. We moeten altijd bereikbaar zijn, we willen op de hoogte blijven van alles en we rennen van hot naar her. Daarom is het heerlijk om af en toe even een stapje terug te doen en een momentje te nemen voor jezelf. Voor mij is dat een heerlijke warme ontspannen douche (deur op slot! Anders weten de kinderen mij nog te vinden), daarna een heerlijk maskertje, kopje thee, lekker geurkaarsje en een goed boek. Ik kan mij dan écht even helemaal ontspannen en genieten van de kleine dingen (dat kan ik sowieso goed).

Kneipp heeft een heerlijke lijn gelanceerd: Goodbye Stress. De naam zegt het al, weg met die stress! Naast de overheerlijke thee en de zalige geurkaars zijn er in de collectie ook nog producten voor bad en douche verkrijgbaar.

Ingrediënten

* Watermuntolie is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau.

* Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

Deze producten zijn ook ideaal om cadeau te geven!

Assortiment en adviesprijzen Kneipp Goodbye Stress:

Badolie Goodbye Stress (100 ml) € 9,99

Douche Goodbye Stress (voorheen Clear mind, 250 ml) € 6,99

Douche foam Goodbye Stress (200 ml) € 8,49

Geurkaars Goodbye Stress (145 gr) € 7,99

Thee Goodbye Stress (15 zakjes) € 4,99

Inmiddels is mijn geurkaars helaas al op, dus die moet ik weer even gaan halen bij de drogist. Ik kan mij al helemaal verheugen om weer een kopje thee van Kneipp te gaan drinken vanavond en mijzelf weer helemaal op te laden voor een nieuwe dag!

Liefs Hilde

** Ik heb de producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge