Follow:
beauty

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive huidverzorging

Kruidvat Skin Science

Vorig jaar (dat klinkt héél lang geleden ;-)) ontving ik twee producten van de nieuwe lijn van het Kruidvat, Skin Science Derma Sensitive. Als een goede blogger heb ik meteen foto’s genomen van de twee producten, leuk met “kerstige” zuurstokjes. Tja, er natuurlijk niet heel goed bij nagedacht dat ik het artikel pas zou schrijven als ik de producten goed getest zou hebben! Dom! Vandaar dat er in dit artikel foto’s in Kerst/winter sfeer bij staan. Ach, staat toch best gezellig? 😉

Kruidvat Skin Science

Ik ontving een heerlijke Skin Soothing Oil en de Skin Rebalancing Night Cream. Een perfect duo voor de avond! In de koude wintermaanden is mijn huid altijd gevoeliger dan in het voorjaar. Ik krijg sneller een trekkerig gevoel en op sommige plekjes ontstaan droge plekjes. Extra verzorging is dan altijd welkom!

Skin Science Derma Sensitive

De nieuwe Skin Science Derma Sensitive producten van Kruidvat zijn zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten om je natuurlijke huidflora te herstellen en jouw huid optimale bescherming te bieden. Deze producten bieden de perfecte dagelijkse huidverzorging voor de gevoelige en reactieve huid met een geavanceerd complex van de hoogwaardige ingrediënten Ectoin®, Ecoskin® en Defensil®. De nieuwe productlijn bestaat uit een dagcrème, een nachtcrème, een serum en een huidolie voor de gevoelige en reactieve huid die direct en langdurig een kalmerend huidgevoel geven.

Kruidvat Skin Science

Skin Science Derma Sensitive Skin Soothing Oil

Kruidvat Skin Science Soothing Oil verzacht en voedt je droge en gevoelige huid. Deze formule bevat het actieve ingrediënt Defensil®, dit brengt de huid tot rust en helpt het herstelproces. Naast de 24 uur lang vochtregulerende werking biedt de rijke olie intensieve verzorging van extra droge plekjes. Deze lichte, niet vette formule maakt de huid heerlijk zacht terwijl de huidelasticiteit en stevigheid wordt behouden. Het resultaat: een gekalmeerde en soepele huid.

Kruidvat Skin Science

Een olie onder mijn huidverzorging vind ik in de koude maanden heerlijk. Mijn huid heeft die periode ook écht behoefte aan meer voedende producten. Voor de ochtend was hij te vet waardoor mijn make-up niet goed bleef zitten. Ik heb de olie dus heerlijk voor het avondritueel gebruikt. Met een pipetje kan je makkelijk doseren en je hebt maar heel weinig olie nodig. De olie trekt redelijk snel in en ruikt neutraal. Als de olie is ingetrokken kan je je nachtcrème (of dagcrème) aanbrengen.

Tip: Voeg een druppeltje olie toe aan een maskertje. Zo kan je in de wintermaanden je maskers extra voedend maken!

Kruidvat Skin Science

Die zuurstokjes zijn trouwens niet te eten!

Skin Science Rebalancing Night Cream

Kruidvat Skin Science Skin Rebalancing Night Cream helpt de vochtbalans herstellen en versterkt de biologische huidfuncties voor een verbeterde huidtolerantie van de gevoelige en reactieve huid. Naast probiotica bevat deze crème het natuurlijk aminozuur Ectoin® met een 2-voudige beschermende werking tegen celbeschadiging en huidveroudering. De voedende en herstructurerende werking gedurende de nacht verbeteren het huidcomfort en de natuurlijke uitstraling van de huid. Breng deze nachtcrème elke avond aan op gezicht, nek en decolleté nadat je je huid hebt gereinigd.

De nachtcrème komt in een super handig pompje, chapeau Kruidvat! De eerste dagen prikte mijn huid een klein beetje na het aanbrengen van de crème. Ik schrik daar niet zo snel van omdat het vaak een resultaat is van de werking van de crème. Mijn huid is erg vochtarm tijdens de koude maanden en als een crème flink wat vocht aanvult kan de huid weleens wat prikken. Na een aantal dagen was dit gevoel dan ook weg.

Kruidvat Skin Science

Ik vond deze crème zo ontzettend fijn dat hij inmiddels helemaal opgegaan is. Mijn huid voelde in de ochtend altijd zeer comfortabel aan en de droge plekjes zijn zeer snel verdwenen. Een heerlijke crème!

Prijzen

Kruidvat Skin Science Soothing Oil 30ml 5,49

Kruidvat Skin Science Rebalancing Night Cream 50ml 5,49

De prijzen zijn weer uitermate netjes voor de kwaliteit van het product. Absolute fijne huidverzorging voor een super prijs!

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Het ziet er mooi uit!
  Had er veel goeds over gelezen.
  Ben er zo benieuwd naar….

  Xoxo

  maart 14, 2018 at 07:34
 • Reply Jessica J.

  Raar dat je huid prikte door de crème, maar als je dat gevoel herkent… 🙂 Goed dat de crème z’n werk doet! En slim om een druppeltje olie toe te voegen aan een maskertje, dat moet ik ook maar eens beginnen doen.
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #94 • Nieuwe lay-out en tafel vol ChineesMy Profile

  maart 14, 2018 at 09:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge