Follow:
beauty

L’ Oréal Color Riche Shine lipstick 245

color riche

Inmiddels weet ik dat het kijken van beauty video’s op YouTube levensgevaarlijk is. Na het kijken van 1 of 2 video’s heb ik weer een nieuwe lijst met make-up producten die ik ook graag wil hebben. Inmiddels is mijn make-up stash dus ook al flink gegroeid. Na het kijken van een video van Vera Camilla schreef ik deze lipstick op mijn lijstje. Zij vond dit een prachtige kleur en na het resultaat gezien te hebben was ik het absoluut met haar eens! Deze lipstick wilde ik ook!

L’Oréal Color Riche Shine Lipsticks

Een lipstick met een ongekende glans in intense kleuren. De zachte, smeltende formule is verrukkelijk.

EXTREEM COMFORT EN HYDRATATIE: Color Riche, een volledig gamma van lipsticks met een weelderige formule die uw lippen diepgaand hydrateren. Bovendien voorkomen ze dat de lippen uitdrogen en voorzien ze hen van een stralende kleur die lang meegaat.
COLOR RICHE SHINE ADDICTION: Een niet plakkerige smeltende textuur, die over de lippen glijdt zoals zijde en ze voorziet van een intense, hoogglanzende kleur in één vlotte beweging. De lippen zien er voller uit.

color riche

Persoonlijk vind ik matte lipsticks nooit zo heel lekker zitten, dus deze lijn van L’Oréal is perfect voor mij. Een mooie dekkende glanzende comfortabele lipstick. Na de verhuizing heb ik mijn lipsticks even allemaal uitgezocht. Er zaten nog een aantal bij die inmiddels bejaard waren, dus die heb ik allemaal weggedaan. Toen kwam ik tot de conclusie dat ik eigenlijk maar heel weinig lipsticks had. Een mooie koraalkleurige lipstick kon ik dus zeker wel gebruiken.

color riche

De huls van de L’Oréal Color Riche Shine zijn echt prachtig. Een mooie plastic huls met ribbeltjes en een goudkleurige rand met het merknaampje erin gegraveerd. Deze lipsticks doen qua uitstraling niet onder een high end lipstick!

L’Oréal Color Riche Shine 245 High on Craze swatch

color riche

De L’Oréal Color Riche Shine High on Craze 245 is een prachtige koraaltint met een mooie glans. Ik vind koraaltinten altijd extra mooi tijdens de zomermaanden. Wanneer ik dan een beetje een kleurtje heb gekregen van de zon is zo’n kleur extra mooi, en het staat zo vrolijk.

color riche shine

De swatch van L’Oréal zelf is al prachtig om te zien. Snel testen!

color riche

Wat een geweldige kleur! Let niet op mijn kapsel, ik heb een beetje een verwaaid koppie. Maar waarschijnlijk let je daar helemaal niet op omdat de kleur lipstick van het scherm spat! Ik ben verliefd op deze kleur en geef Vera Camilla helemaal gelijk. Een fantastische kleur die prima voor alledaags kan en ook bij elke huidskleur. Een koraal tint is gewoon een musthave in je lipstick stash.

De make-up producten van L’Oréal zijn verkrijgbaar bij de drogist en zijn vaak in de aanbieding. Bij Bol.com zijn ze op dit moment €8,85.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product zelf gekocht ** Dit artikel bevat een affiliate link, zie disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge