Follow:
beauty

La Roche-Posay Hydraphase Intense

Pas sinds kort heb ik het merk La Roche-Posay ontdekt. Ik kende het al wel van naam, maar ik had het nog nooit eerder gebruikt. Onlangs kon ik al de Hydraphase testen, maar nu is het de beurt aan de Hydraphase Intense! Een heerlijke dagcrème mét SPF20. Een ideale dagverzorging voor dit jaargetijde, waar UV stralen flinke schade kunnen aanrichten als je je daar niet tegen beschermt.

la roche-posay

Al na de eerste keer gebruiken was ik helemaal weg van deze crème. De geur is lekker fris en de substantie van deze crème voor mij erg aangenaam. Ook de flacon met super handig pompje is wat mij betreft de beste uitvoering om een crème in te hebben, hygiënisch en makkelijk te doseren.

la roche

Hydraphase Intense UV Legere

Wat de Hydraphase voornamelijk als functie heeft is de huid voorzien van vocht. Super hydratatie voor de vochtarme en droge huid. Zelf heb ik geen droge huid, meer gecombineerd, maar vochtarm is mijn huid wel degelijk. En dit wordt in de herfst en winter altijd nóg erger als de kachel weer aangaat.

Je kan heel makkelijk checken of je zelf ook een vochtarme huid hebt trouwens. Als je voor de spiegel staat en met je wijsvinger horizontaal bij je wang een stukje huid “optilt”, en je ziet fijne lijntjes ontstaan, dan heb je vochttekort. Dan is het belangrijk om meer water te drinken én een goede verzorging te gebruiken die de huid hydrateert.

la roche posay

Uiteraard vind ik het ook fijn als er een werking in zit die huidveroudering tegengaat. Nu ik 38 ben zie je toch wel sneller de ouderdomslijntjes ontluiken….helaas. ;-(

Door de UV bescherming ga je toch huidveroudering tegen. UV-schade is één van de grootste oorzaken van huidveroudering. Dus eigenlijk zou je dagelijks een SPF moeten smeren om die UV-schade te beperken. La Roche-Posay heeft dit heel slim in een heerlijke dagverzorging gedaan. Handig, nu hoef je niet extra een SPF over een dagverzorging te smeren.

La Roche-Posay

De substantie is lekker romig, smeert goed uit en trekt redelijk snel in. Mijn huid voelt fijn en comfortabel aan en mijn make-up kan ik na een minuut of 5 prima aanbrengen. De crème is voller dan een “standaard” hydraterende crème en dat vind ik voor het najaar wel zo prettig. Ik ga deze crème tot op het laatste druppeltje opmaken, zalig!

La Roche Posay

De La Roche-Posay Hydraphase Intense komt in een pompflacon met 50ml crème en is verkrijgbaar bij de apotheek en online voor 17,75.

Gebruik jij een SPF in je dagcrème?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  De test had ik gedaan en in heb zeker zoiets als dit nodig.
  Het is niet duur.

  Xoxo

  augustus 20, 2017 at 09:54
 • Reply Julie

  Klinkt als een fijn product! Ik heb op dit moment echter nog super veel dagcrèmes staan die eerst op moeten! 🙂

  augustus 20, 2017 at 13:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge