Follow:
beauty

La Roche-Posay Lipikar Lotion

Lipikar

Zien smeren, doet smeren! Mijn kids zien mij dagelijks mijzelf van top tot teen insmeren met een verzorgend body product. Of dit nou een bodylotion, body crème of een body butter is, dat maakt niet uit. Mijn huid knapt er in de wintermaanden ontzettend van op en dat wil ik voor mijn kinderen ook natuurlijk. Voor mijn kinderen wil ik het liefst een zo puur mogelijk product gebruiken. Geen nare ingrediënten die overbodig zijn, maar een fijn en veilig product. La Roche-Posay Lipikar is dan een geweldig product, en ook ideaal voor de hele familie!

lipikar

Amy en Fenna hebben een vrij makkelijke huid van zichzelf. Uiteraard smeren zij ook, maar zeker voor Thomas ben ik zeer blij met de La Roche-Posay producten. Hij heeft namelijk eczeem, en vooral afgelopen zomer kwamen we daarmee uiteindelijk in het ziekenhuis terecht. Thomas moeten wij dan ook het hele jaar door goed insmeren zodat zijn huid soepel en goed verzorgd blijft. Met de Lipikar shower gel ben ik daarom al heel erg blij aangezien die Thomas’ huid heel rustig houdt. In combinatie met de lotion heb ik daarmee een ijzersterk duo voor zijn huid!

lipikar

De Lipikar bodymilk bevat karitéboter die bekend staat als een van de doeltreffendste natuurlijke emollientia, met een lipidenprofiel dat sterk verwant is aan het huideigen sebum, ideaal om een droge, trekkerig aanvoelende huid te voeden!

Ook gaat deze tube altijd extra mee naar zwemles. Het is een standaard handeling geworden in de routine van zwemles om Thomas daarna heerlijk in te smeren. Mijn vriendinnen raken aangestoken en pikken af en toe ook een kloddertje mee voor hun kids! Het is gewoon eigenlijk net als tandenpoetsen, maak er een routine van!

lipikar

Ook kan je Lipikar bodylotion perfect gebruiken voor je baby. Zeker een babyhuidje is extra gevoelig, waarom zou je dat huidje insmeren met producten die zoveel onnodige stoffen bevatten? Hou het bij de basis, dat is meer dan genoeg. 😉

La Roche-Posay

La Roche-Posay is expert van verschillende huidtypen en de nummer 1 van lichaamsverzorging in Nederland! Met meer dan 30 jaar aan kennis en ontwikkeling op het gebied van dermatologie is La Roche-Posay een toonaangevend merk voor de behandeling van de gevoelige huid. In samenwerking met dermatologen wereldwijd hebben de experts van Laboratoires La Roche-Posay verzorgingsproducten ontwikkeld die aansluiten op onze behoeften.

Lipikar

Lipikar kan je dus gebruiken voor elk huidtype en elke leeftijd. Een echt familieproduct! En ik kan écht uit ervaring spreken dat het zeker voor personen met eczeem, zoals Thomas, een top product is!

lipikar

La Roche-Posay Lipikar bodylotion is verkrijgbaar bij oa de apotheek.

Smeer jij jezelf goed in tijdens de winter?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Hier zal ik zeker baadt bij hebben omdat ik wat eczeem heb.
    Dank je voor de tip.

    januari 20, 2018 at 08:18
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge