Follow:
beauty

La Roche-Posay Lipikar Wasgel

la roche-posay

Van de week schreef ik al eerder een artikel over een product van het merk La Roche-Posay en vandaag heb ik er nog één! In ontving namelijk tegelijkertijd deze showergel, de Lipikar Gel Lavant.

La roche-posay

Het super fijne van deze douchegel is, is dat hij zo zacht is voor de huid dat zelfs de aller gevoeligste huidjes deze douchegel kunnen verdragen. Je kan het gebruiken voor baby’s, mensen met eczeem en kan zelfs voor de intieme zone gebruikt worden.

Sinds Thomas zijn gigantische ontstekingen aan zijn benen van vorige maand ben ik extra voorzichtig met het gebruik van verzorgingsproducten voor hem. Daarom kwam deze douchegel als geroepen!

Lipikar Wasgel zal irritatie verminderen dankzij Niacinamice, zorgt voor een diepe voeding dankzij Karitéboter en hydrateert de huid dankzij Glycerine. Het thermale water zorgt dat de huid wordt verzacht en gekalmeerd. De wasgel is zeepvrij en bevat geen parabenen.

Het herstel van de huidbarrière wordt ondersteund door de verzachtende bestanddelen. Dit is zeker voor Thomas een pré omdat zijn huid weer helemaal “nieuw” aangemaakt moet worden op de plekken die helemaal open lagen.

Thomas gebruikt deze douchegel nu ruim een week en zijn huid reageert er geweldig op. Hij klaagt niet dat het prikt op de plekjes die nog open zijn op zijn lichaam en daar ben ik al super blij om. De geur is heel fris en kan voor zowel man als vrouw.

Vind je het handig om gewoon 1 tube in de badkamer te hebben staan die elk gezinslid kan gebruiken, zelfs de allergevoeligste? Dan is de La Roche-Posay Lipikar echt een aanrader.

De wasgel is verkrijgbaar in 3 maten en variëren van 4,95 tot 9,95. Je kan deze producten vinden bij je apotheek.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Ellen

  Deze wasgel heb ik toen ik jonger was heel veel gebruikt. Ik had toen acné en hielp echt goed.

  augustus 23, 2017 at 08:31
 • Reply chucky1012

  Het klinkt zo goed.
  Zo dit is goedkoop die wil ik zeker kopen nu ik je artikel gelezen heb.

  Xoxo

  augustus 23, 2017 at 09:36
 • Reply Natascha

  Ik heb deze tube ook in de badkamer staan, hij is zeker ideaal voor baby’s en kindjes met een gevoelige huid. Tenminste mijn baby wordt er blij van 😉

  augustus 23, 2017 at 11:40
 • Reply Varenka W

  Zeker een hele fijne was emulsie.
  Een echte favoriet van ons hele gezin

  augustus 23, 2017 at 17:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge