Follow:
beauty

Lady Green Milde Gezichtsscrub

ladygreen

Met scrubs kan je mij altijd blij maken. En als ze dan ook nog eens in zo’n gave verpakking zitten, dan ben ik verkocht. Ik mocht van de webshop Big Green Smile een aantal mooie artikelen testen, en deze scrub was er één van.

Big Green Smile verkoopt uitsluitend natuurlijke merken. Ben je op zoek naar natuurlijke cosmetica en huidverzorging, dan ben je bij hun aan het juiste adres. Ook verkopen zij producten die niet op dieren zijn getest!

Waarom scrubben?

Naarmate ik ouder word merk ik dat mijn huid doffer wordt. De celvernieuwing gaat trager waardoor je huid zich trager vernieuwd. Hierdoor krijg je een doffere uitstraling. Door te scrubben zorg je ervoor dat je huid zich weer wat sneller vernieuwd en je dus een stralendere huid krijgt. Dode huidcellen en onzuiverheden verdwijnen en je krijgt een frisse schone huid ervoor terug.

ladygreen2

Lady Green Milde Gezichtsscrub

Alleen al de verpakking is een lust voor het oog. In een kartonnen koker zit de tube verpakt. Ontzettend leuk! Silica en jojoba scrubdeeltjes verwijderen dode huidcellen. Aloë Vera en Moringa reinigen de huid diep en kiwi verkleint je poriën en laat je huid stralen.

Vrij van parabenen, phenoxyethanol, GGO’s, PEG, synthetische parfum en kleurstoffen.

Ingrediënten

Aqua (water), glycerin, caprylyl/capryl glucoside, ammonium lauryl sulfate, hydrated silica, aloe barbadensis leaf juice*, actinidia chinensis (kiwi) fruit extract*, jojoba esters, azadirachta indica leaf extract*, moringa pterygosperma seed extract, sclerotium gum, benzyl alcohol, sodium dehydroacetate, parfum (fragrance), xanthan gum, potassium sorbate, ammonium sulfate, lauryl alcohol, ammonium chloride, benzoic acid, salicylic acid, maltodextrin, ci 77289 (chromium hydroxide green), silica, ci 77491 (iron oxides) , limonene, linalool.

*Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw.
98% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
20% van de ingrediënten is van biologische landbouw

ladygreen3

De scrub heeft vrij fijne deeltjes, dus de gevoelige huid zal hier ook goed mee overweg kunnen. Je voelt de deeltjes wel, maar ze zijn niet te grof. De scrub heeft een heerlijke lichte geur. Je hebt ook niet heel veel nodig om een goed resultaat te krijgen. Mijn huid voelt na gebruik lekker zacht aan en oogt inderdaad fris!

Ook mijn dochters vinden hem heerlijk en pikken hem geregeld van mij. Dit kan uiteraard prima! Ook de jonge tienerhuid kan door het gebruik van scrub een onzuivere huid tegengaan.

ladygreen1

Wil je de scrub ook een keer proberen? Of als cadeautje voor de feestmaand iemand cadeau doen bijvoorbeeld? Je kan de scrub online krijgen bij Big Green Smile voor 15,95.

Val jij soms ook puur voor de verpakking van een product?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Janine

  Ik kan soms echt verliefd worden op de verpakking van een product en vooral als deze roze is. Ziet er in ieder geval erg goed uit! x

  november 23, 2016 at 16:14
 • Reply Lieke

  Oeh de verpakking ziet er inderdaad al heel leuk uit! Lijkt me een heerlijke scrub.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #33 | MWIP in een nieuw jasje, gehackt en een gezellig schoolfeestMy Profile

  november 23, 2016 at 17:06
 • Reply chucky1012

  Prachtige verpakking!
  Dat klinkt erg fijn.

  Xoxo

  november 23, 2016 at 17:21
 • Reply Chantalle

  Ik heb deze ook en ben er echt super tevreden over!
  Chantalle onlangs geplaatst…De leukste adventskalenders!My Profile

  november 23, 2016 at 18:50
 • Reply jeapiebel

  Fijn dat zal wel iets zijn voor een gevoelige huid. De verpakking is schattig. 🙂

  november 23, 2016 at 19:14
 • Reply YuSt

  Aaaaah, dit wist ik niet dat dat ook daar verkocht werd. Volgende bestelling ook naar dit merk kijken! Zo liefelijk! Mooie review!
  YuSt onlangs geplaatst…In de test : Staafmixer MSM67170 | BoschMy Profile

  november 23, 2016 at 19:28
 • Reply Annette

  Ja hoor, ik kan echt voor een verpakking vallen 🙂

  november 23, 2016 at 19:58
 • Reply Susan

  Verpakkingen zijn mijn weakness! Klinkt als een fijne scrub.
  Susan onlangs geplaatst…Stradivarius Pretty Poppy Eau de ToiletteMy Profile

  november 23, 2016 at 20:41
 • Reply Linda

  Ik heb heel vaak een product gekocht omdat de verpakking mij aansprak. De verpakking va deze scrub vind ik heel mooi. Erg prijzig, dat wel 😉

  november 23, 2016 at 21:05
 • Reply Melike

  Ik heb dit product wel eens voorbij zien komen. De verpakking is gewoon te gaaf! Lijkt me echt een fijn product ook. Van mij mag het dan wel iets meer kosten, dus de prijs lijkt mij goed;)

  november 23, 2016 at 22:10
 • Reply Romy

  Wauw, die verpakking doet inderdaad al veel goeds! Wat fijn dat het ook nog eens dierproefvrij is én goed zijn werk doet. Ik wil snel eens in deze webshop gaan neuzen.
  Romy onlangs geplaatst…Mijn verlanglijstje voor SinterklaasMy Profile

  november 23, 2016 at 23:05
 • Reply Mariska

  Leuke verpakking! Wel fijn dat het geschikt is voor zo veel huidtypes. Fijn om in huis te hebben lijkt me 🙂

  november 24, 2016 at 00:00
 • Reply Yvonne

  Ik ben een sucker als het om verpakkingen gaat, deze is ook echt super en ik snap dat je dochters dit ook willen proberen.

  november 24, 2016 at 03:09
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Leuke verpakking inderdaad! Deze scrub lijkt mij erg fijn 🙂

  november 24, 2016 at 12:01
 • Reply Babs

  Ow jazeker, wat een leuke verpakking! En scrubben vind ik altijd fijn.
  Ik denk dat alle producten van big green smile geweldig zijn, zo ook deze mooierd!

  november 24, 2016 at 13:18
 • Reply Jana

  Niet alleen klinkt het als een fijne scrub, ook de verpakking is hemels! Super leuke post!

  november 24, 2016 at 17:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge