Follow:
lancôme

Lancôme Énergie de Vie

gamme_energie_de_vie

Via mijn oud collega kreeg ik te horen dan Lancôme weer een paar nieuwe fantastische producten heeft!  Deze 3 nieuwe producten laten de huid stralen!

Anti-vermoeidheid, hydratatie en antioxidant. Heb je last van een doffe huid, een huid die vermoeidheid uitstraalt, dan zijn deze producten wellicht wat voor jou!

b_A00069

In het Énergie de Vie assortiment zit onder andere een lotion. Deze fixeert de crème die je hierover aanbrengt. De textuur: een gladmakende parelmoer lotion die de huid langdurig stralend houdt. De lotion verfrist de vermoeide huid meteen! Hoe je hem het beste kan gebruiken? Na het reinigen van je huid breng je wat lotion in je handpalmen aan, verwarmt het tussen je handen en breng het aan op je huid. ( op een watje kan natuurlijk ook ).

b_A00068

The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care. Vloeibare energie! Een alles-in-één verzorging die de werking van een lotion, serum en een crème combineert voor een gladde, gehydrateerde en stralende teint. Je kan deze verzorging zowel als dagcrème en als nachtverzorging gebruiken. De verzorging versterkt de natuurlijke afweer van de huid, boost de uitstraling op natuurlijke wijze en franse citroenmelisse zorgt voor een natuurlijke oxidant.

Je huid zal er niet meer dof uitzien en stralen!

b_A00070

Met dit masker zorg je ervoor dat je huid ‘s nachts de tekenen van vermoeidheid actief te lijf gaat. Zodat je in de ochtend er meteen stralend uitziet! Ook zal je huid er heerlijk zacht door aanvoelen. Je kan dit nachtmasker elke avond gebruiken als nachtverzorging. Breng dan een dunne laag aan op je gereinigde huid. Ook kan je hem een paar keer per week gebruiken als gewoon masker. Breng dan een royalere laag aan en laat hem 10 minuten aanmerken. Haal daarna het overtollige masker van je gezicht ( ik smeer het restant dan vaak op mijn handen  😉 ).

Inderdaad, 3 prachtige mooie producten van Lancôme! Ik hoop dat ik ze in de toekomst eens kan gaan proberen en dan mijn eigen ervaring met jullie delen.

Hoe vinden jullie deze producten klinken?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge