Follow:
doll eyes mascara, lanc么me, make-up, mascara, wimpers

Doll Eyes

Als een vrouw sale ziet, kan ze zich niet inhouden….statistisch bewezen..haha.

Dus ja, toen ik zag dat Ici Paris 40% korting geeft op alle mascara’s moest ik er 1 kopen. Nou had ik gelukkig een nieuwe mascara nodig, dus echt schuldig voel ik mezelf niet. 馃槈
Gisteren met mijn oudste dochter gezellig even naar het winkelcentrum gegaan. Ik had al online gekeken welke mascara ik graag zou willen. Ik was gevallen voor Lancome Doll Eyes mascara. Wie wil er nou geen poppenoogjes 馃槈
Alleen de buitenkant van de mascara is al mooi met die roosjes erop. En zal ik jullie eens wat verklappen? Hij ruikt zelfs naar roosjes! Echt waar, hij ruikt heerlijk. Je zou hem bijna in je hals smeren voor het geurtje…haha.
Het is een mooi zacht borsteltje die in een punt loopt. Handig om de kleine wimperhaartjes mee te “pakken”.
Zelfs na 2 a 3 laagjes krijg je nog geen klontjes. Ikzelf hou wel van wat volle wimpers, dus 2 laagjes bracht ik sowieso aan.
Ik vind het een hele fijne mascara!
Ik geef deze mascara een 9!
Mijn dochter en ik kregen nog een proefje mee van een nieuw masker van Dior. Ook een vochtmasker die je als nachtcreme kan gebruiken. We gaan hem vanavond proberen, dus morgen meer hierover.
Fijne dag!
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Marietta de Groot

    Mooie ogen heb je altijd al gehad, maar met deze Doll eyes mascara zullen ze nog meer stralen. Wat heerlijk om een dochter te hebben die me wegwijs maakt in beauty-land, ik volg alles wat je doet met belangstelling, en ben benieuwd naar je belevenissen met huidverzorging en make-up, succes!

    april 19, 2016 at 08:13
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge