Follow:
beauty

L’Erboristica Argan gezichtspeeling

Vloeibaar goud, zo wordt arganolie ook wel genoemd. Een olie die zó verzorgend werkt, en zoveel goede eigenschappen heeft, mag inderdaad vergeleken worden met goud. Thegreenstyle.be heeft een prachtig assortiment aan producten met arganolie, en ik mocht de gezichtspeeling testen, whooohooo!

De arganolie is een natuurlijke mix van rijke actieve bestanddelen en de vitamines A, E en F. Dit, in combinatie met essentiële vetten en omega 3 en 6 maken deze olie onmisbaar voor de verzorging van huid, haar en nagels.

L’erboristica

Dit mooie Italiaanse merk is gestart in 1969. Een merk wat dierproefvrij is en geschikt voor vegans. De producten bevatten geen alcohol, parabenen, minerale oliën, siliconen, kunstmatige kleurstoffen en paraffine.

Het merk is zeer betrokken bij het milieu. Zo zijn de verpakkingen recyclebaar met een hoge dosis biologische afbreekbaarheid. De producten zijn ook getest om een zo klein mogelijke risico te garanderen op allergiën.

Een gezichtspeeling is een product wat ik al jaren in mijn systeem heb zitten. Ik gebruik het 2 a 3 keer per week onder de douche. Als ik het een tijdje niet heb gedaan, soms tijdens mijn vakanties, merk ik dat meteen aan mijn huid. Deze wordt dof en onzuiverheden komen sneller om de hoek kijken. Een gezichtspeeling maakt mijn huid stralend.

De L’Erboristica peeling is verrijkt met arganolie en heeft daardoor meteen een hydraterende werking. De peeling droogt de huid niet uit, maar maakt de gezichtshuid stralend door het verwijderen van dode huidcellen.

De peeling heeft een fijne korrel en voelt heerlijk aan op de huid. Je hebt niet heel veel product nodig om je huid te behandelen. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Ook ruikt de scrub erg prettig, dit vind ik een absoluut fijn voordeel. 😉

Ik vind de argan gezichtspeeling ontzettend prettig en gebruik hem 2 à 3 keer per week. Het feit dat het ook nog eens een product is zonder allemaal chemische toevoegingen is maakt het voor mij een absolute topper!

De gezichtspeeling is verkrijgbaar bij Thegreenstyle.be voor 8,99.

Ben jij bekend met arganolie producten?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply marije

  Ik ben gek op producten met argan olie. Een scrub heb ik alleen nog nooit gebruikt. Misschien een idee nu mijn huidige scrub op is.
  marije onlangs geplaatst…Weekly picture wednesday: Week 25 – 2017My Profile

  juni 28, 2017 at 06:41
 • Reply chucky1012

  Producten met arganolie zijn zo fijn.
  Goed betaalbaar.

  Xoxo

  juni 28, 2017 at 11:12
 • Reply Sonja

  Dit lijkt mij ook een hele fijne peeling! En de prijs is ook zeer aangenaam!

  juni 28, 2017 at 12:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge