Follow:
lancaster, zonnebrand

Let the sun shine!

Het is lente, en dat betekent dat de zomer in aantocht is. Heerlijk in het zonnetje op het strand of in je tuintje. Wellicht ga je lekker op vakantie naar een zonnig oord…

Dus bij het inpakken van je koffer, of het inpakken voor een dagje strand denk je hopelijk aan je zonverzorging. Zelf heb ik een hele lichte huid, dus van kleins af aan al bewust van de noodzaak van een goede zonnebrand. 
Tijdens mijn werk in de parfumerie kregen wij ook cursussen van diverse merken over hun assortiment zonneverzorging. Marktleider was toen, en is volgens mij nog steeds, Lancaster. Zij hebben een heel breed assortiment aan geavanceerde zonproducten. 
Wees bewust dat je kiest voor een goede factor. Ook met een factor 30 of 50 word je bruin. Het duurt wellicht wat langer, maar het is zoveel beter voor je huid om hem goed te beschermen. Het zou ook zonde zijn als je heel het jaar goede cremes gebruikt tegen huidveroudering, maar dit allemaal teniet doet door geen factor te smeren.
Voor kinderen zou ik sowieso factor 50 adviseren. Deze huid is nog zo gevoelig, die verbrand ook nog vrij snel. Denk ook aan de periode dat je kind(eren) nog naar school gaan. Is er zonnig weer voorspeld? Dan je kind ook in de ochtend voor school insmeren. 
Vaak komt Lancaster nog wel met acties zo vlak voor de zomer. Ook wellicht met voordeelflessen. Hou het in de gaten! 
Heb je nog zonnebrand van vorig jaar? Als je het gesloten op een donkere plek hebt bewaard, zou je het in principe nog kunnen gebruiken. ( vaak staat op de fles hoelang je schoonheidsproduct houdbaar is). Desnoods ruik je even aan het product, ruikt het zurig, dan is het niet meer goed uiteraard.
Ook moet je rekening houden met het feit dat de factor lager wordt na een jaar. Dan beschermt hij dus minder goed.
Wil je meer informatie over alle producten van Lancaster Sun? Kijk bij deze link
Bescherm je huid goed, je hebt er maar 1. 😉
Fijne dag!
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge