Follow:
samenwerking

Leuke inspiratie voor telefoonhoesjes

Ik denk dat als ik alle telefoonhoesjes die hier in huis slingeren op één hoop zou leggen ik een aardige stapel zou krijgen. Vooral mijn puberdochters zijn erg van het wisselen van telefoonhoesjes. Zien ze er weer eentje bij een vriendinnetje die ze mooi vinden dan wordt deze binnen no time ook besteld. Zelf wissel ik niet heel snel van telefoonhoesje, maar ik moet bekennen dat er toch wel hele mooie en leuke hoesjes verkrijgbaar zijn. Ik laat er een aantal aan jullie zien!

Telefoonhoesje marmerlook

De marmerlook blijft populair onder jong en oud. Ik moet ook zeggen dat het gewoon een hele chique uitstraling geeft. Deze galaxy a51 hoesjes van gsmpunt.nl vind ik echt ontzettend mooi. De kleur in combinatie met de marmerlook vind ik echt prachtig.

Ik hou ook wel van dat goud wat erdoorheen loopt. Fenna heeft ook een marmerlook hoesje maar die heeft meer grijs. Ik moet bekennen dat ik deze look toch wel wat mooier vind. Persoonlijk ben ik meer een voorstander van een flaphoesje omdat ik daar nog wat in kwijt kan. Maar Amy en Fenna zweren bij een hoesje zoals hierboven afgebeeld staat.

Telefoonhoesjes dierenprint

In kleding heb ik een zwak voor dierenprintjes. Als ik mijn kast met blouses bekijk is deze trend duidelijk terug te vinden. Een hoesje met een dierenprintje is dan ook wel een must natuurlijk. Kan het hoesje mooi matchen bij mijn outfit 😉

Kijk nou hoe gaaf! Ik vind dit dus echt hele leuke hoesjes. Vooral het klaphoesje, die staat inmiddels op mijn verlanglijstje.

Telefoonhoesjes bloemenprint

Ook een leuk bloemenprintje vind ik altijd erg leuk. Ik word er vrolijk van! En in bloemenprints zijn ook altijd heel veel keuzemogelijkheden.

Dit zijn vaak ook leuke printjes voor in de lente en de zomer. Eigenlijk is het gewoon leuk om vaak met hoesjes te wisselen, ik begin mijn dochters steeds meer te snappen 😉

Heb jij ook een leuk telefoonhoesje? Of heb je er meerdere?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge