Follow:
Outfit, samenwerking

Leuke laarsjes die bij elke outfit passen!

Je outfit kan je extra stijl geven door het toevoegen van mooie accessoires zoals sieraden en een gave tas. Maar ook je schoenen zijn belangrijk. Wanneer je bij een hele gave outfit niet de juiste schoenen draagt kan dat je outfit helemaal teniet doen. Plompe schoenen onder een gaaf jurkje, afgetrapte schoenen onder een nette pantalon, ik noem maar een paar voorbeelden. Hebben jullie net als ik vooral ‘veilige’ kleuren schoenen in je kast? Dan geeft deze blog wellicht wat leuke inspiratie voor je komende schoenkeuze 😉

Golden shoes

Persoonlijk heb ik dus nooit stilgestaan bij de keuze voor gouden schoenen. Maar toen ik met de kerstdagen een vriendin zag met gouden enkellaarsjes onder een gave jurk was ik verliefd. Zelf kies ik namelijk eigenlijk altijd voor zwart of bruin, maar de speciale touch die de gouden laarsjes gaven was me toch een partij tof! En als je dan gaat kijken hoeveel soorten er verkrijgbaar zijn, kijk je je ogen uit!

Je hebt echt fel goud, wat meer brons-goud of goud met glitters. En dan heb je pumps, laarsjes en stoere boots. De keuze is enorm. Hieronder een aantal gave gouden laarsjes die je outfit helemaal zullen laten stralen!

 

Vooral de gouden Sendra laarzen vind ik geweldig! Die staan inmiddels op mijn verlanglijstje. Dat soort enkellaarsjes kunnen ook heel leuk gecombineerd worden met een jeans en een leuke blouse. Je hoeft dus niet per sé helemaal chique in een jurk om gouden laarsjes te dragen. Het kan dus ook gewoon met je dagelijkse outfit. Maar je outfit ziet er dan meteen een stuk spectaculairder uit!

Sneeuwwit

Nog een kleur schoenen die ik veelvuldig heb in sneakers maar niet in wat “nettere” schoenen is wit. Zomers loop ik geregeld op witte sneakers en er slingeren er meerdere in huis van mijn gezinsleden, maar witte enkellaarsjes zijn er niet te vinden. Terwijl ik, na het zien van meerdere fashion foto’s, toch stiekem heel erg verliefd ben op de look ervan.

Ik moet wel bekennen dat ik vooral de look van cowboyboots in wit fantastisch vind. Ik zie mezelf van de zomer al in een gave jurk met witte laarsjes. Mijn keuze om dit niet eerder te doen was het feit dat mijn benen ook redelijk wit zijn (zeg maar; melkflessen). Dus wit op wit leek mij niet zo heel mooi. Maar gelukkig bestaat er ook zoiets als zelftanning 😉

 

De combinatie met een leuk reliëf op de laars vind ik erg leuk. Een beetje off-white heeft ook meer mijn voorkeur. Iets minder ‘wit-wit’ vind ik wat mooier.

Bij deze laars moet ik wel even wennen aan de oude vintage look. Maar stiekem vind ik het wel tof! Deze zie ik ook heel goed gecombineerd bij een mooie blauwe of zwarte jeans. Lekker stoer!

En een witte schoen die ook super gaaf is zijn de witte Dr Martens. Dat merk is gewoon eigenlijk altijd goed! Onder jurkjes, rokjes of een jeans…..het maakt niet uit!

Heb jij gouden of witte schoenen in je kast staan?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge