Follow:
beauty

Limited Edition: Douglas Exclusive Beautyblender

click

Je bent ongetwijfeld bekend met de populaire make-up sponzen van The Original Beautyblender. Bij de meeste beauty lovers is deze tool niet meer weg te denken uit de dagelijkse beauty routine. Tijd voor wat nieuws! In november 2016 introduceert beautyblender namelijk een ‘Douglas Exclusive’ in een kleur die alleen verkrijgbaar is bij Douglas! De ‘Douglas Exclusive’ is een single beautyblender in de bekende Douglas mint kleur.

De beautyblender is een zachte spons om make-up aan te brengen op het gezicht. Het unieke design zorgt voor een vlekkeloze en egale teint. Foundation en blush kunnen eenvoudig aangebracht worden met de beautyblender. De eivormige spons vormt zich perfect naar de contouren van uw gezicht. Door de smallere bovenkant is het makkelijk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken zoals de neus en de ogen. De bredere kant kan worden gebruikt voor grotere oppervlakken zoals het voorhoofd en de wangen.

click

19,95

Gebruik jij ook weleens een beautyblender?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Linda

  Ik heb zelf geen Beauty blender, ik zou er graag een willen maar de prijs staat mij een beetje tegen. Ik heb wel eens nepperds geprobeerd maar omdat die niet in de buurt komen van de echte wil ik die nog steeds proberen. Ga jij deze aanschaffen?
  Linda onlangs geplaatst…Zelf je oogschaduw palette samenstellen – Make up ObsessionMy Profile

  oktober 21, 2016 at 18:42
 • Reply Lifeaholic.nl

  Dat ziet er mooi uit! Gebruik zelf geen blender maar toch twijfel ik steeds om hem toch te kopen 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Review: Essence ‘All About Roses’ paletteMy Profile

  oktober 21, 2016 at 19:01
 • Reply YuSt

  Oh wat leuk! Ik gebruikte het, toen weer borstels en weer terug bij een blender. Fijn dat deze latex-vrij is!
  YuSt onlangs geplaatst…Een tag… over nagellak en zo! Kom achter de waarheid! | Nailbox.nlMy Profile

  oktober 21, 2016 at 19:42
 • Reply Jennifer

  Ik gebruik een beautyblender van RT. Zelf vind ik erg fijn om mee te werken. Die van Douglas ziet er ook mooi uit door het mint kleur.

  oktober 21, 2016 at 21:17
 • Reply Chantal

  Wat leuk, een groene variant! Ik heb zelf de roze en ik ben er nog steeds erg blij mee.
  Je moet er alleen wel op letten dat je hem op tijd wast. Samen met deze spons gebruik ik ook de borstels van Real Technique. Top combi, ik wil nooit meer anders

  oktober 21, 2016 at 21:32
 • Reply Janine

  ik heb een hele tijd een beautyblender gebruikt, maar ik vind het toch niet heel erg fijn. Ik gebruik het liefste mijn vingers haha
  Janine onlangs geplaatst…Revolution Redemption Essential Shimmers | BeautyMy Profile

  oktober 21, 2016 at 21:37
 • Reply chucky1012

  Mooie en het lijkt me zo handig.

  Xoxo

  oktober 22, 2016 at 05:56
 • Reply Yvonne

  Ik heb zowel de Beauty Blender als de Real Techniques Miracle sponge. Die laatste vind ik door de grote platte kant toch fijner en sneller werken. En nog goedkoper ook. Die groene kleur is wel mooi! Maar wordt uiteindelijk toch een andere kleur, haha!

  oktober 22, 2016 at 08:44
 • Reply Mariska

  Ik dacht eerst, limited edition, misschien is er iets aan de structuur of werking van de spons veranderd … maar het gaat om het kleurtje :O wél een mooi kleurtje 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Beauty & make-up adventskalenders 2016My Profile

  oktober 22, 2016 at 10:33
 • Reply Tania

  Ik heb een Beautyblender en eentje van Real Techniques en ik gebruik ze zelden eigenlijk.
  Tania onlangs geplaatst…Intimacy | Eau de ParfumMy Profile

  oktober 22, 2016 at 18:16
 • Reply Babs

  ik heb een dupe van €3 en die bevalt mij heel goed. Hij zet ook helemaal uit als hij nat is, dus ik denk dat die hetzelfde werkt. Ik kan niet meer zonder, mijn kwasten staan nu zo een beetje te verstoffen.
  Babs onlangs geplaatst…The Body Shop introduceert: Gepersonaliseerde Body ButtersMy Profile

  oktober 22, 2016 at 18:36
 • Reply Jessica J.

  Oeh, deze kleur vind ik veel mooier dan de originele! Ik heb helemaal géén beautyblender! :-O Shocking, I know, haha!
  Jessica J. onlangs geplaatst…[The Halloween Series] Lush | Monsters’ Ball Bath BombMy Profile

  oktober 23, 2016 at 18:07
 • Reply Melike

  Hij is inderdaad echt heel fijn, met andere woorden ik heb er ook een;) Wat ik wel jammer vind is dat hij veel product opzuigt, maar dat vergeef ik hem wel omdat hij gewoon een heel mooi dekkend resultaat geeft zonder veel moeite;)

  oktober 24, 2016 at 12:21
 • Reply Romy

  Ik dacht dat t een review was 🙂 Ben daar erg benieuwd naar!
  Romy onlangs geplaatst…Thesparklingbeauty 2 jaar!My Profile

  oktober 24, 2016 at 17:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge