Follow:
gezondheid

Liv.52: AYURVEDISCHE DETOXPIL ONDERSTEUNT EN BESCHERMT

Ikzelf ben geen drinker. Vroeger, toen ik in de 20 was ( man, dat is lang geleden), dronk ik weleens een glaasje. Maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer. Ik hou er ook niet zo van. Mijn man wel, die lust wel een glaasje! ( niet meteen denken dat hij wekelijks aan de boemel gaat hoor, haha ). Liv.52 zorgt ervoor dat een katertje niet zo snel de kop opsteekt. Mijn man deed de test!

Liv.52

Was het gisteren nog zó gezellig, nu word je wakker met hoofdpijn en een maag die zich omdraait. Je hebt een detox nodig, dat is duidelijk. Gelukkig heeft je lichaam een eigen ontgiftingscentrum: de lever. Maar als je wat glaasjes teveel hebt gedronken moet dit innovatieve orgaan keihard aan de slag om alle afvalstoffen te verwerken en dat lukt niet altijd. Dan word je wakker met een kater. Liv.52 is een Ayurvedische detoxpil op basis van planten- en kruidenextracten die de reinigende werking van de lever ondersteunt. De afbraak van alcohol, vetten en nicotine wordt gestimuleerd en dat scheelt een slok op een borrel.

Dus ook met “zware” etentjes kan je deze pil gebruiken. Vetten worden sneller afgebroken waardoor het ‘volle’ gevoel ook sneller verdwijnt.

Liv.52 bestaat uit kruidenextracten die er samen voor zorgen dat je lever optimaal zijn werk dan doen. Zoals kappertjesplant die bekend staat als ondersteuning voor de lever. Kasamarda stimuleert de leverenzymen, galafvoer en vochtafdrijving. Tamarisk heeft krachtige lever-beschermende eigenschappen en is een sterke antioxidant. Arjuna is cholesterolverlagend en heeft een antivirale werking. Duizendblad werkt pijnstillend, antimicrobieel, beschermend en als antioxidant. Samen vormen ze de nieuwste antikaterpil die op een natuurlijke manier helpt om ‘s morgens fit wakker te worden – ook na een feestje.

Ayurveda voor je lever

Levenswetenschap Ayurveda houdt zich al eeuwen bezig met de optimale werking van het lichaam. Met behulp van planten- en kruidenextracten worden de processen ondersteunt die jou gezond maken en houden. Liv.52 is zo’n Ayurvedisch product dat speciaal is ontwikkeld voor de lever. De werking is klinisch onderzocht en het kan zonder problemen langdurig worden gebruikt. Het recept voor deze bijzondere detoxer werd in 1950 in India ontdekt, toen een onderzoeksteam zocht naar een natuurlijke remedie om de leverfunctie te verbeteren. Hun 52e poging – vandaar de naam – was een succes en wordt nu, ruim 65 jaar later, nog steeds gebruikt in India en ver daarbuiten.

De pillen doen mij een beetje denken aan biergist tabletten die ik vroeger weleens innam. ( dat werkt bloedzuiverend en werd aangeraden om puistjes tegen te gaan. ). Nadat ik had gelezen dat vet ook sneller wordt afgebroken met deze tabletten, ben ik ze ook gaan innemen. Zeker na al die oliebollen en appelflappen, waar ik toch snel het zuur van krijg, konden deze tabletten van Liv.52 mij wellicht wat verlichting geven.

Zowel mijn man als ik hebben de tabletten tijdens de feestdagen gebruikt. Ik heb geen last gehad van maagzuur of iets dergelijks na ál die oliebollen en appelflappen. Iets wat ik normaal wel snel heb. Ik denk dus dat dit wel degelijk door de tabletten kwam! Mijn man kon niet echt zeggen of hij minder last had van een kater, hij vond dat moeilijk aan te geven. Maar het idee dat er pillen zijn die het kunnen voorkomen vond hij wel een prettig idee 😉

Ik heb de pillen nu standaard in mijn lade liggen voor het geval we weer eens een etentje hebben.

Prijs & verkrijgbaarheid

Liv.52 is een product van Himalaya Herbal Healthcare en verkrijgbaar bij de natuurwinkel (De Tuinen/Holland & Barrett, G&W), drogist en online te bestellen via onder andere himalayaproducten.nl. De verkoopadviesprijs voor een verpakking van 100 tabletten is €12,95.

Zou jij dit soort pillen gaan proberen om een kater tegen te gaan?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Natascha

  Wat een bijzondere pillen zeg. Ik zou geen pillen slikken om een kater tegen te gaan. Wie zich brandt moet op de blaren zitten 😉 maar ik drink dan ook niet of nauwelijks haha

  januari 10, 2017 at 19:26
 • Reply jeapiebel

  Ik heb nooit een kater en daardoor geen ervaring mee. Dacht wel waarom ook weer niet. 😉

  januari 11, 2017 at 10:15
 • Reply chucky1012

  Goed dat je man dit getest had.
  Hier heeft er nooit iemand een kater.

  januari 11, 2017 at 20:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge